Išli by ste na sedenia k potetovanej psychologičke?
Išli by ste na sedenia k potetovanej psychologičke? Mali by ste predsudky alebo obavy ? Alebo by ste si hľadali radšej iného psychológa?
😂😂😂 tak o 180, pardon 😂😂😂
@magic08 samozrjme ze zaujima ale nie ;D ...nechcem byt zo svojich "omylov" poucena...
Som si nemyslela, že ešte v dnešnej dobe sa niekto takto pozerá na ľudí s tetovaním. Dnes aj policajti, či lekári majú tetovania, dokonca politici. Jedine že by si bol/a 70+ ročný dôchodca, to by som ešte pochopila.
@nikpa prečítaj si všetky moje správy 🙂
isla v pohode. nemam s potetovanymi ludmi problem v ziadnom odvetvi.
v dnesnej dobe snad uz nik tetovanie neriesi ..je to kazdeho osobna vec.. tak ako je bezne prefarbit si vlasy napicaht pery nosit kriklave oblecenie .. snad sme v storoci kde sa druhy toleruje a berie sa na vedomie vzdelanie pred vyzorom
ja by som taku dokonca preferovala ;). Poprosim o kontakt.
@oli18 Ani ja nechápem, ale netreba sa odsudzovať a osočovať za to, je to každého slobodné rozhodnutie, nechcem tu hádky ani ponižovanie 🙏, len čisto som bola zvedavá aj stále som. Ďakujem za odpovede 🙂 a teším sa na ďalšie
to sa pýtaš seriózne a myslíš to vážne??
@guudy mne sa strašne páči to nastavenie ľudí tu 😂, kým som sa pýtala či by ste išli na sedenie, tak už hneď niektoré sa chytali aká som hnusná a mám predsudky, a keď som vysvetlila tak už aj to je zle😂, tak teraz sa chytíš aj slamky a ideš sa navážať za 360 stupňov, no úplne neskutočná sranda je toto sledovať. Aleee musím uznať, že som dostala aj normálne odpovede a za tie ďakujem. 🙂❤️
Mne sa osobne tetovania nepáčia, ale nemala by som problém ísť k takej psychologičke. Veď tetovania nesúvisia s jej vedomosťami a schopnosťami.
Ja osobne sa nepozerám ci je človek potetovany, či má modré vlasy, krivé zuby, aku ma postavu atd... Toto sú pre mňa povrchne veci. Čiže ja by som išla bez problémov 😁
Ja som reagoval slušne a na položenú otázku. Tak ako to vidím. Nemám proti tvojej kamarátke nič. Ale sama si potvrdila, že nie každý na to reaguje dobre. A vyprosím si hlúpe komentáre len preto, že mám svoj názor. To posledné nepatrilo tebe.
@bloger áno, ja s týmto úplne súhlasím
vitajte na Slovensku kde je pycha sa na.ebat alebo byt alkac, ale tetovanie ti znizuje kredit, mam 7 tetovani, som inteligentna empaticka a dost uspesna vo svojom obore...
Autorka,
so psychologickou okrem toho, ze je kompetentna, si musis sadnut a musis mat voci nej doveru.
Tetovania by som absolútne neriešila. Počas praxe na pôrodnici som stretla "pôrodneho asistenta" teda muža, s tetovanim kade tade, vlasy v dlhom cope, a mamičky ho doslova zbožnovali, lebo tak dokázal s nimi komunikovať a a citlivo odvádzať pozornosť hlavne pri dlhých pôrodoch, vyvolávackach a podobne, že normálne tam chodili ženy sa pýtať, ze kedy bude mať "ten potetovany brat" službu, že jeho by chceli pri pôrode
Čiže tetovanie nič i odbornosti a prístupe človeka nemení
A co ked ty mas nejaku vlastnost/vyzorovu crtu/outfit,ktory by poburoval prave toho psychologa? Predsudky su rakovina tejto spolocnosti 🙈
moja dcera mala v skolke svojho "triedneho" ucitela potetovaneho Anglicana s piercingami na tvari a cuduj sa svete, pre tie deti (ani pre rodicov) to nebol ziadny exot a deti ho brali tak normalne, ze sa nad tym ani len nezamyslali a brali to rovnako, ako to ci ma niekto blond vlasy alebo rysave a podobne. Takisto mali taku ucitelku anglictiny v skolke, ktora ma vela tetovania a ani nad nou sa nezamyslali (ani rodicia).
To ako naozaj niekto v 21. storoci povazuje tetovania za smerodajne? Pokial si niekto neda vytetovat ocne bielka, nic ma nedokaze vyviest z miery (tetovanie tvare je teda u mna s otaznikom, ale budiz - moja tvar to nie je). Ja sama sice nie som vobec fanusikom tetovania, ale u ostatnych mi je to uplne ukradnute, ci je to ucitel, doktor, psycholog, CEO, ktokolvek.
V minulosti mali tetovania - aspoň tie väčšie - len ľudia čo boli vo väzení alebo si to vojaci na vojne robili. Vtedy skutočne tetovanie znamenalo, že sa jedná o osobu s nie najlepšou minulosťou. Spomínam ako som nahneval v 1990 tom roku nejakeho pacienta v Novej Polianke na chodníku som okolo neho preletel na bicykli a on sa nahneval a kričal po mne že bol v base za vraždu a že uvidím keď ma chytí. Demonštratívne si vyzliekol košeľu a cely bol poterovany na chrbte. Pustili ho na amnestiu a viem že veľa ich robilo bordel po nemocniciach sestričky mali strach chodiť do roboty a bili aj pacientov tí amnestivaní. Teda niektorí.
Teraz je ale situácia úplne iná. Sú tetovacie štúdiá, technika tetovania aj farby sú zdokonalené do profesionality. To už nerobí nejaký výtvarne podpriemerne nadaný väzeň číslo 10 špinavou ihlou a atramentom niekde v Leopoldovskej cele. Predsudky nie sú na mieste. Ja by som nemal problém dôverovať potetovanemu lekárovi ani psychologičke. Riadil by som sa jeho povesťou odborníka. Mám tendenciu veriť odborníkom pretože sám som odborník a viem že ak ja sa rozumiem najlepšie z ulice do svojho odboru tak psychologička sa bude rozumieť do svojho.

360 stupnov je kolom dookola. Cize vlastne ten klient svoje spravanie a ppstoj nezmenil. ;)