Je ivermectin účinný?
Ahojte , prosím vás aké máte skúsenosti s ivermectin , pomáha to dá sa to niekde kúpiť ?
Ďakujem za odpoveď
@anita1978 Ivermaktín je účinné liečivo, účinkuje na to, na čo je určené a vyrobené - teda proti parazitom. SARS-CoV je vírus, nie parazit a to je sakra rozdiel 😅
A teda ešte raz zopakujem čo už som písala vyššie - nejde o to, že liečivo samotné by bolo pre človeka nebezpečné (aj keď v konskej dávke asi hej), to je rovnaké v humánnom, aj veterinárnom lieku - avšak ten veterinárny liek môže obshovať nečistoty, ktoré sú pre ľudí nebezpečné a môžu vyvolať napríklad reakciu imunity, pretože tam nie sú tak prísne požiadavky pri výrobe.
@poopsie super, ďakujem za info so zdrojom, toto mi uniklo, že sa testuje aj ako antivirotikum, aj keď len in vitro, konečne chápem kde ľudia vôbec došli k tomu, že to môže mať potenciál 🙂 avšak pravdou zostáva, že sa bohužiaľ ukazuje, že skôr nie a toto šialenstvo okolo toho je prehnané, obzvlášť keď ľudia siahajú po liekoch pre koníky 😅
@poopsie to som samozrejme rada, teším sa z každého človeka, ktorému bol predpísaný, užíval ho ako sa má a pomohol mu, to je super 🙂 .. šialenstvom som myslela skôr to ako ho ľudia považujú za zázrak, na čierno s ním obchodujú, často ho berú iba preventívne, orípadne vo väčších dávkovach ako sa má a podobne a hlavne teda tie vyjadrenia, že "radšej veterinárny ako žiadny", lebo aj také som čítala
Tie čo tu píšete ste prekonali alebo máte covid? Lebo my s ním doma momentálne všetci 3ja bojujeme. A garantujem Vám, že ak by ste mali nádej že Vám to pomôže tak by ste zjedli aj pocukrované h..vno. Ja si dávam 3 deň ivermektín pre dobytok, bohužial až dnes sa mi podarilo zohnať 1 krabičku tabletiek, čo mám od lekára predpísané. Zatiaľ máme naštastie príznaky mierne. Ale istota nie je žiadna ako sa to ešte vyvinie. Tak asi toľko. Asi je horší tlak na psychiku čo bude. Najhoršie je že sme všetko dodržiavali kade tade nechodili, ako niektorí, ráno do práce, poobede domov, raz do týždňa do obchodu a aj tak sme ho chytili len kôli niekoho nezodpovednosti, to ma najviac žerie.
Ahoj, mne ivermectin pomohol. Ale v začiatkoch. Dala som si ho hneď na druhý deň príznakov a do 2 hodín mi všetky príznaky zmizli (bolesť tela, hlavy, svalov, horúčka). Teplota sa mi však do 24 hodín vrátila a trvala ďalšie 4 dni. Ostatne príznaky už nie.
@anjelaa a Ivermektin ste užívali koľko?
@karkulka89 0,2mg účinnej látky na kg hmotnosti tu je o tom viac. Ja idem podľa strany 9
https://www.evms.edu/media/evms_public/departme...
@palisko ďakujem a teda vám pomohol?
@karkulka89 ešte ho budem brať 2 dni podľa toho protokolu, ale myslím že určite pomáha cítime sa trochu lepšie. Vedľajšie účinky ani po tom kravskom (biomectin) žiadne, nič.
@palisko Súhlasím...tiež sme mali veterinárny ivermectin a je pravda, že keď je vám zle a máte strach, tak zjete čokoľvek. Mne zabral, ale u muža pokračovali ešte pár dní vysoké teploty, ale my sme sa k nemu dostali neskoro. A možno by mal ešte horší priebeh, keby ho neužil...ktovie. Čiže nejaké moralizovanie niektorých tu nie je na mieste.
@karkulka89 tri krat. 1 deň, 3 deň a 5 deň. Ja som mala v tekutej forme.
Keby som covid mala, asi si ho zohnam.. Ja chápem ľudí, že sa boja, najmä ten nápor na psychiku.. A u našich teda "padajú" päťdesiatnici, nie sú to starcekovia, ale sami zdraví ešte fakt mladi ľudia. Ale aj tak ma zaráža, ze to ľudia berú z prevencie. Viem o viacerých, ktorí ma ešte okolo Vianoc presviedčali že určite si nenechajú pichnúť experimentálne vakcínu, a teraz do seba dávajú ivermectin a mimochodom, už sú aj zaočkovaní astrou no a tu by ste len kukali, čo za kšefty idú okolo očkovania, lebo tridsiatnici, nie zo skupín, do ktorých by sa predtým teoreticky zmestili, aj mladé mamičky na materskej.. Podľa mňa je zaockovamych toľko ľudí už mimo registrácie, že raz, keď sa to prevali, budeme len klipkať očami.
My sme dávali ivermectin ovciam proti svrabu a aj to až keď sme vyskúšali iné možnosti a aj veterinar bol opatrný.Tak by som si to aj pre seba poriadne rozmyslela.

@cacianka ľudia budú stať pred veterinárnymi ambulanciami ako za čias komunizmu, keď čakali na pomaranče 😀