Je normálne zaplatiť za neuskutočnené vyšetrenie?
Pekný večer dievčatá, chcela by som sa vás opytat či je podľa vás takýto postup normálny, ze keď si človek zaplatí nejaké vysetrenie tak ho nedostane. Ja som sa o tom náhodou dozvedela, to len tak ze sa predomnou dnes preriekla zastupujúca dr, ze všetky tie špeciálne cytologie čo som si platila mi v skutočnosti ten dr nespravil. Aby som to trosku skonkretizovala. Jedna sa o takú vec, ze chodím k môjmu gynekológovi už niekoľko rokov, odvtedy ako bola moznost tej špeciálnej cytologie za ktoru sa platia nemalé peniaze!!! Som si ju pokazde zvolila, pretože mala som predtým nejaké gynekologicke problémy ktoré som riesila a tak som uprednostnila presnejšiu cytologiu keby sa náhodou niečo vrátilo, aby sa to rýchlejšie zistilo-čo mi bolo aj odporúčané od môjho gynekológa..Dnes som bola kvôli nejakým gynekologickým ťažkostiam na gynde kde môjho dr zastupovala iná gyn, lebo on má dovolenku. No a riesila sa aj moja nasledujúca preventívna prehliadka, kde mi táto zastupujúca dr povedala aby som si určite zaplatila tu špeciálnu cytologiu,aby sa urobili aj nejaké testy dodatočne na čo mala nejaké podozrenie a aby som to povedala potom môjmu gynekológovi. Tak som jej povedala že veď ja si každý rok platím tuto cytologiu a ona pozrela do karty a ze to tam nie je ze asi to môj gyn nerobil, lebo nebol na to dôvod lebo nemal podozrenie na nič, tak sa to nerobilo a urobil klasickú cytologiu. Je toto normálne ? A dr sa to snažila hneď zahovoriť a poslať má preč. Ja som odisla a až potom som nad tým začala premýšľať čo mi vlastne povedala. Je toto podľa vas v poriadku????
@majki_ki áno je v BA
@taktotedanie ako nemohli prísť výsledky keď tá cytológia bola robená minuly rok ?
@nikaeli nie kartou, u neho sa neda….v hotovosti ale dával mi blok. Len ten ktovie kde je. Keby toto viem tak ho odložím a odteraz asi si aj všetko takéto od lekarov zacnem odkladať
@taktotedanie a okrem toho kde by si mal tie výsledky zakladať? Veď od toho je moja zdravotná karta za ktorú som za založenie platila tiež peniaze….výsledky tam boli aj to že sa robila cytológia akurát zastupujúca dr sa prekecla asi ani nevedela že som si platila tu špeciálnu cytologiu, celé to prebehlo rýchlo len viem že mi povedala že asi to nerobil preto lebo nemal na nič podozrenie ale ja som tu cytologiu zaplatila sumou 25€
@stanulienkat ja sa mu chystám povedať že potrebujem tie výsledky na nejaké vysetrenie že to pýtajú a bude mi to musieť dať a to som zvedava čo spraví. Mám ísť na kontrolu s tým problémom čo mám a to už by ma mal vyšetrovať on po dovolenke. Takze som zvedava
Nie je to normálne, ale už som počula také prípady.
Sprav ako to planujes
Baby môj lekár sa tváril zakaždým, že mi robí tú rozšírenú cytológiu. Ja ako laik som nemala šancu rozpoznať rozdiel, alebo sa nad tým vôbec zamýšľať. Ten nový gynekológ mi to vysvetlil tak, že on to vidí podľa výsledkov - chýbali tam parametre, ktoré sú zachytené tou rozšírenou cyto, boli tam len tie základné.
Tak mozno ich mal zalozene inde a ta zastupujuca o tom nevedela
Autorka, ak môžeš, napíš mi prosím súkromnú správu, vyzerá to totiž na mojho dr a tiež uvažujem o odchode, toto by ma v Tom len utvrdilo

@maranco Asi tak ako celé Slovensko.sk. To je jedna veľká katastrofa.