Johnson & Johnson vakcína - skúsenosti

karinaanastazia
1. júl 2021

Ahojte mám 21 rokov a prišiel mi termín na očkovanie vakcínou Johnson & Johnson. Máte niekotrá s ňou skúsenosti? Ako ste sa cítili? Mám veľmi veľký strach pred tým.

sisa_s
1. júl 2021

Este nou nie je nikto ockovany, v najblizsich dnoch sa zacne na svk

karinaanastazia
autor
1. júl 2021

@sisa_s mne prišiel na zajtra a mám trochu stres :(

mey8
1. júl 2021

@karinaanastazia Od J&J by som si ani puder nekupila... Nie to pichla neznamu experimentalnu vakcinu...
Nedavno schytala firma J&J pokutu v milionoch (presne cislo si nepamatam) pretoze sud im uznal ze hazardovali s ludskymi zivotmi a ludia pouzivajuci DETSKY PUDER(s rakovinotvornymi zlozkami!!) dostali raka... Tak ich musia teraz odskodnit... Takze huraaa podme sa ockovat👏👏👏

mey8
1. júl 2021

@mey8 uz to kopirujem treti krat🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ludia ved citajte konecne zistujte na vlastnu past nie na narkoze!!! A pouzivajte prosim zdravy rozum! 🙏♥️

alvaluka
1. júl 2021

@karinaanastazia bojis sa iba tejto konkretnej vakciny alebo aj ostatnych (moderna, astra, pfizer)?

Bojis sa reakcie (teplota, horucka, zimnica, bolest ramena po vpichu, slabost)?

Myslim, nie som si ista, ze si termin mozes aj zmenit, ale neviem ako to funguje, ja uz neriesim.

karinaanastazia
autor
1. júl 2021

@alvaluka bojím sa všetkých ale tejto najmenej, sama ale neviem prečo. Vôbec mi nebude vadiť že budem mať nejakú slabú horúčku alebo bolesť v pichu, ale bojim sa že náhodou budem mať nejaké zrazeniny alebo ochrnutie. A ešte toho či mi to neovplyvní tehotenstvo do budúcna. Mám veľký rešpekt pred tým, idem sa očkovať len pre to pretože som pendler a viem že iná cesta nie je.

makova333
1. júl 2021

@karinaanastazia je to vektorova jednodavkova vakcina, takze vedlajsie ucinky mozu byt ako po Astre a rovnako aj ziadne, kazde telo reaguje inak. Ked tejto veris najviac, pokojne mozes verit aj Astre. Vektorove vakciny su tu roky rokuce. Pfizer a Moderna su iny princip, modernejsi, ale zas co sa tyka vedlajsich ucinkov, zas to iste len v ruzovom- mozes mat/nemusis. Ak by som si mala vybrat zo vsetkych registrovanych vyberiem si Pfizer, ak zo vsetkych vektorovych, tak Astru.

july0
1. júl 2021

dvaja ľudia z rodiny žijú v zahraničí mali len troška zvýšenú teplotu jeden večer a to je vše... a ozaj jedna z nich dostala hlad hneď potom ešte 😅 😅

karinaanastazia
autor
1. júl 2021

@makova333 ďakujem za radu. Nemohla by som Vám napísať správu? 🙂

karinaanastazia
autor
1. júl 2021

@july0 toto má trošku upokojilo 😁

alvaluka
1. júl 2021

@karinaanastazia v tomto ti nepomozem, aj uzivanim HAK mozu vraj vznikat zrazeniny.

Manzel mi cele tehotenstvo tvrdil, ako by si on epidural nedal pichnut, lebo sa netrafia a ochrniem. Svagra hospitalizovali a zistili, ze me nejaku znizenu cinnost srdca, asi v dosledku prekonanej nejakej infekcie.

Ja som napriklad po prvej davke vakciny mala iba bolest ramena, po druhej som mala horucku jeden den, ostatni z rodiny s tou istou vakcinou nemali vobec nic ani po prvej ani po druhej davke.

gdpr
1. júl 2021

Skusenost nemam ale kazde telo reaguje inak. Mne od viacerych dr. kvoli zdrav. stavu bola odporucena len 1 konkretna vakcina pretoze ostatne by boli pre mna vacsie alebo mensis riziko horsieho priebehu.

blabla22
1. júl 2021

@karinaanastazia aj moja kolegyna ju dostala, mala jeden den po teplotu, potom uz v pohode 🙂

luccija
1. júl 2021

@karinaanastazia veľmi sa bojíš ukľudní sa všetko bude v pohode, keď vieš, že ju potrebuješ Ak chces inú zmeň si podľa kódu termín, ale nik nezaručuje, že nedostaneš znova tu ísť vakcínu.Tepkota bolesť ruka je prirodzená reakcia po očko telo sa bráni to je potrebne

makova333
1. júl 2021

@karinaanastazia jasne 🙂

jaroe
1. júl 2021

@karinaanastazia súcitim s tebou🙁 Škoda, že nezverejňujú, koľkí sú zaockovaní dobrovoľne a koľkí "dobrovoľne". Svinstvo najhrubšieho zrna.

makova333
1. júl 2021

@jaroe nedobrovolne? Drzal ti niekto noz pod krkom?

karinaanastazia
autor
1. júl 2021

@alvaluka ja som mala raz vakcínu proti chrípke, síce mi to vyvolalo slabšiu chrípku ale nebolo to niečo úplne strašné. Ja jediného čo sa bojím je zrazenina, keďže beriem HAK alebo nejaké ochrnutie. :(

karinaanastazia
autor
1. júl 2021

@luccija ďakujem ❤️🙏🏻

lenusiatko
1. júl 2021

Mame rodinu v USA a vacsinou boli ockovani Johnsonom, su od 30 do 45 rokov, su zivi a zdravi ( zatial).

alvaluka
1. júl 2021

@karinaanastazia chapem, ze sa bojis, ja som taky hypochonder, ze by som takmer vsetko riesila s doktorom, ale krotim sa, na druhej strane chodievam pravidelne na prehliadky, aby som si bola “ista”.
Ja som mala pred 7 rokmi maraton ockovani, zltacky a+b, teranus, zlta zimnica, meningokok (tusim) a po tetane ma bolela ruka tusim aj dva dni, ostatne takmer nic.
Ak sa bojis, ved skonzultuj, mna sa pri ockovani aj pytali, ci mam HAK, ale ja mam nehormonalne teliesko.

jaroe
1. júl 2021

@makova333 to vazne? Naozaj máš pocit, že je to dobrovoľné? Predpokladám, že s očkovaním nemáš najmenší problém, inak by si takú blbosť s nožnom pod krkom nenapísala.

katulik123
2. júl 2021

@karinaanastazia Ak beries Hak, si mladá radšej chod do Pfizeru, vektorove vakcíny veľmi mladým dávať nechcú čo ja viem. Johnson&Johnson ma veľmi veľa problémov na môj vkus, takže určite by som do tejto nešla, znie lakavo, že stačí iba jedna vakcina, ale aj výsledky % ochrany nie sú veľmi vysoké ako by si mala u Pfizeru, ktorý mi príde najviac dôveryhodný aj najviac podľa mňa je preskumany...

makova333
2. júl 2021

@jaroe ano, nikto ma nenuti ani nenutil. Rozhodujem sa dobrovolne.

dee01
2. júl 2021

@makova333 sa zobud

makova333
2. júl 2021

@dee01 nespim

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mickei
14. júl 2021

Som 3 dni po ockovani vakcinou j&j - VOC Presov. Vsetko prebehlo v poriadku, zatial ziadne vazne problemy nepocitujem. Na odporucanie som bral hned po davke paralen, ak by nahodou vyskocila teplota alebo bolesti hlavy. Ale nic take som nemal, ziadne bolesti (mozno pomohol ten paralen), dokonca ani ruka po v pichu ma nebolí. 1-2 dni sa mate viac sledovat, tak ked to beriem takto do detailu, pocitovo sa mi zdalo, ze presne 24h po ockovani som mal akoby tazsie nohy a citil miernu unavu, slabost a vnutorne teplo, mozno to bola zvysena teplota, no nic hrozne, preslo to rychlo. A este jedna vec, myslel som, ze sa mi to len zda, ale ako tu niekto hore pisal, ze citil strasny hlad, tak to potvrdzujem, den po som vyjedol chladnicku 🙂 Snad to bude uz ok, kazdy ma inu imunitu a moze mat ine prejavy. Teraz najnovsie pridali pre tuto vakcinu nove upozornenie: podla studie bolo v USA potvrdenych 100 pripadov (muzi nad 50) z 13 mil. u ktorych sa prejavil GBS syndrom - zápal nervov, miechy a to do 2 tyzdnov po ockovani. Momentalne sa citim vyborne.

zuzanalm1410
24. júl 2021

Dobrý večer, má ešte niekto skúsenosti s touto vakcínou? Ďakujem za odpoveď. Zuzana

karinaanastazia
autor
26. júl 2021

@mickei môžem Vám napísať správu ?🙂