Kedy po pôrode začať cvičiť?

evinkakub
3. okt 2019

baby, tie co ste po porode, kedy ste zacali cvicit, behat?? som dva tyzdne po porode a ctim sa fajn, ale nerada by som si nieco urobila.... vdaka za rady..

yanni
3. okt 2019

Preboha neprehanaj. Fajn sa mozes citit ale telo sa este velmi nespamätalo. Ja som zacala berat 8 tyzdnov po porode. Ale ja som behavala pres porodom maratony a behala som este do 25tt tacher denne 5-10 km a toto si telo pamäta. A este som si to dala odobrit gynekologom. Pekne si preckaj sestonedelie a ked ti dr. da ok, tak zacni.

lula313
3. okt 2019

Ja by som pockala tak 3-4 mesiace, lebo chvílu trvá, kým sa ti poukladaju organy, creva na povodne miesto.

adamadent
3. okt 2019

Ja som od dvoch týždňov zacala kočíkov at dlhé trasy tak 2,5h chôdza tempo si udavas sama. bábätko spalo na čerstvom vzduchu ja som bola spokojná, aktívna. Keď som to prehnala telo mi to dalo pocítiť, aj som sa viac rozkrvacala. Určite by som to nesilila.

evinkakub
autor
3. okt 2019

dakujem,...

yanni
3. okt 2019

@evinkakub Chor na dölhe prechadzky, doobeda aj poobede. Ja som chodievala od tretieho dna (hned ako nas pustili z nemocnice)a za kazdehoi pocasia. Dala som za prechadzku ca. 10 km, raz rychlejsie, raz pomalsie, poêla topo ake pocasie a akt teren. To ti na zaciatok bibate stack. Hlavne pohyb a cerstvy vzduch.

galioska
3. okt 2019

@evinkakub bábo do kočíka a dlhé prechádzky, môžeš aj svižnejšie, je to super na zaciatok

pannama1
4. okt 2019

@evinkakub tak skoro v ziadnom pripade!!!