icon

Koľkokrát ste boli v narkóze?

27. okt 2023

Ahojte ja som bola 6 krat nikde neviem najst ci to nie je ohrozujuce, vzdy to boli narkozy do pol hodiny, vsetky potrebne, zaujimalo by ma ci je tu niekto taky....

Strana
z4
zacharovi
29. okt 2023

Ahoj, ja mam 30 rokov v narkoze som bola 6x...3 sekcie z toho, jedna bola na pol hodiny narkoza, ostatne dlhe...caka ma 7. Narkoza operacia...no ucili sme sa, ze vraj to zabija mozgove bunky...ja osobne sa citim hlupejsia po dalsej a dalsej narkoze...akoze v zmysle ze zabudam kde som co dala, co kedy povedal ....aj manzel si to vsimol a niekedy si zo mna utahuje, ze je to z tych narkoz...ktovie...

zacharovi
29. okt 2023

@ajuska111 Si ma povzbudila ☺️

shelby88
30. okt 2023

Ja aspoň 20 krát, neviem či to nejak škodí.

jahu348
30. okt 2023

@minenkak ja som bola 8x

jahu348
30. okt 2023

Moja 77r maminka bola 3x O 2 tyzdne ide na dalsiu a neurolog nam povedal aby sa nedavala uspavat ze jej moze odist mozog. Tak sme sa rozhodli na lumbalku. Maminka sa boji. Snad vsetko dobre dopadne.

rolandik
30. okt 2023

Na zlepšenie pamäte sú dobré prípravky s bylinkou, ktorá sa volá bakopa. Skús pogoogliť. Aj na Slovensku sa vyrába prášková bylinná kapsula. Sú to drahšie veci, lebo sú dosť žiadané.

adrianajozko
30. okt 2023

@samkolea ano presne aj ja som to takto prezivala .. mala som 2x narkozu ale po nich mi bolo velmi zle a dlho som sa z toho dostavala , ze ta jedna latka to tam sposobuje hlavne nevolnost a mdloby po zobudeni.

adrianajozko
30. okt 2023

@jahu348 aj ja davam uz prednost lumbalke 5x ma operovali a po 2 narkozach som si priala uz lumbalku ked sa to dalo. Je to omnoho lepsie pre pacienta.

minenkak
30. okt 2023

@jahu348 máš dobre

jahu348
30. okt 2023

@adrianajozko aj ste poculi ked vas operovali co rozpravaju ci vam dali nejaky oblbovak do zily

adrianajozko
30. okt 2023

@jahu348 normalne sa rozpravali aj somnou komunikovali vsetko som normalne vnimala len som necitila od prs dole inak v pohode vsetko bolo praveze je to lepsie asi aj pre psychiku lebo vsetko pekne vysvetlia este aj ludsky boli velmi prijemny mala som velke stastie na lekarov aj od bolesti mi davali silne lnfuzie lebo velmi zle znasam bolest. A po narkozach ma nemohli prebudit bolo mi velmi zle az na umretie a omlievala som musela pri mne stat sestricka dost dlho a komunikovala somnou . Dlho som sa z toho dostavala bolo mi velmi zle od zaludka a velmi ma bolela hlava aj ked mi davali silne lieky od bolesti. Uz nikdy by som si nedala narkozu kebyze mam na vyber. Aj ked raz mi zle pichli lumbalku a zacala mi trpnut pol tela a velmi som sa toho zlakla ale to potom preslo museli mi az davat utisujucu infuzku co som sa tak prelakla ze ochrnievam. Takze ja velmi zle znasam bolesti lebo mam chronicke bolesti uz niekolko rokov a nikto mi nedal ani poriadnu diagnozu poslali ma do roboty a nemam narok na nic.

jahu348
30. okt 2023

@adrianajozko pisem vam do spravy

autor
30. okt 2023

@nyusika kazda akcia vyvolava reakcia-fyzika ZS. Moja odpoved na tvoj prispevok: Taka stara zakomplexovana raspla, co sa musi napichat akoby ju vcely dostipali ma nemoze urazit 🙂-

autor
30. okt 2023

@emjee to ma mrzi, cakaju ma 3 behom polroka.

autor
30. okt 2023

@nony2 tomu sa povie zdrava imunita 🙂 ❤

autor
30. okt 2023

@rolandik dakujem ❤

autor
30. okt 2023

@adrianajozko ja som mala lumbalku a ucinkovala mi +9 hodin, chodil za mnou lekar, sestricka, vsetci uz chodili po chodbe, len ja "ochrnuta" na ten povit nezabudnem.

adrianajozko
30. okt 2023

Ano kazdy to znasame inak aj mne to dlho odchadzalo.
Ono vsetko ma aj pre aj proti ale aj tak asi je bezpecnejsia lumbalka ako narkoza lebo aspon som pri vedomi .

autor
31. okt 2023

@adrianajozko hej ja som to preberala s lekarmi, ktori to studovali a pri lumbalke su velke rizika, aj poskodenia nervov chrbta, aj ochrnutia aj neurologickych poruch, cize za mna zatial nie

isis234
31. okt 2023

Ideš dobrým smerom- strava, joga. Čítaj, vzdelávaj sa, lúšti krížovky.
Premaž si mozgové závity niečím užitočným. Nemaj strach.
Dva krát do týždňa by sme mali jesť rybu a zeleninu.
Štrikujem, háčkujem, šijem, to tiež podprouje pamäť. Mala som narkozu 3x. V pohode.

isis234
31. okt 2023

@poppy22 dávali ti i krv? Možno to bolo tým.

autor
31. okt 2023

@isis234 dakujem za rady 🙂 meditacia je moja droga 🙂 nalsa som vyrobok acutil a ten mi dost pomohl na pamat

isis234
31. okt 2023

@liv1 vďaka za článok

poppy22
1. nov 2023

@isis234 myslis,ze cudzia krv by sposobila aj zmeny osobnosti?...

lapersefona
1. nov 2023

@poppy22 ja som raz citala ze sa cloveku zmenili chute alebo mal strašnú chuť na cigaretu co predtym bol nefajčiar. No kto vie

isis234
1. nov 2023

@poppy22 povedal to kamoš, keď bol v nemocnici. Vedľa neho ležal pán, ktorému menili krv a on začal spievať. Sám sa čudoval, že dovtedy nespieval, ani nemal dobrý hlas.

Strana
z4