Korona na Slovensku - máme sa báť?
Ahojte, čo vravíte na to ze korona sa potvrdil už aj u nás? Je treba sa báť?
A ako Ti pomoze to, ze sa budes bat?
Otazka je ci sa bojis ty alebo nie. Ak sa bojis zatvor sa doma a nevychadzajte. Skuste nakuknut o mesiac co sa deje.
Ja sa nebojim pride co ma ci sa budem vyhybat ci nie.
Nie. Strach ti nepomôže 😂
A keď ti poviem že áno, tak sa budeš báť? Vlastne, aj by som verila že už sa bojíš, kúpeš sa v Dettole a vykúpila si polovicu Auparku .
A čo si akože čakala ze u nás nebude? Všade na okolo áno len u nás nie? Achh jaj
prof.Krčméry o korone,nič lepšie som nepočula.....
@klarissa25 veru este aj v bulharsku cakame kedy TO pride
Strach o seba nemam ale mám rešpekt pred týmto vírusom. Strach mam o svojich najbližších, hlavne tých starších. Mám rodinu v Taliansku a naozaj dúfam že u nás až taká situácia nenastane. Sme menšia krajina a povedzme si pravdu naše zdravotníctvo nie je na takej urovni ako talianskej.
@zdencaaaa Práve preto, že máme zdravotníctvo také aké máme treba si pomôcť sám určite posilniť imunitu veľa zeleniny, ovocia a umývať ruky. Ja osobne nedám dopustiť a môžem odporučiť na imunitu olej z egyptskej čiernej rasce vďaka nemu som nemala žiadnu chrípku už dlho a tak isto moji blízky, je to niečo také ako zázvor a cesnak dokopy pretože má ešte silnejšie protizápalové účinky. Netreba sa báť treba s tým bojovať v podobe silnej imunity.
Ja zijem v meste kde sa to potvrdilo a nerobim paniku... Co ma prist to pride a ja s tym aj tak nic nezmozem, tak naco si budem kazit zdravie stresom? Je to len dalsi druh chripky..
Presne takýto blázni zo strachu vykupujú v obchodoch potraviny, toaletný papier aj mydlo ...teraz to zas prejde na alkohol a bláznov čo si v ňom budú ruky umývať len zato že majú STRACH
Ludom uz s tou koronou j..e.Kazdy treti den zomrie niekto u nas na chripku a ako co?
A hlavne neutekat s každým soplom po lekároch.
@eliska13 to lebo na SK su podnikatelske hovada co nakupia ruska z Nemecka...doma nenechaju nic a rovno to za draho poslali do Ciny ....ruska, hygienicke potreby, potraviny su momentalne v kurze a uz je dopyt aj po starych hnusnych konbinezach z cias buchnutia Cernobylu aj plynovych maskach s kartusami
Dopredu sa nikdy ničoho neboj..zbytočný strach..
Bolq otazka casu kedy pride virus aj na svk. Netreba byt prekvapeny. Ja som osobne zvedava ako to bude rychlo rast😁zijem v nemecku a tu to ide celkom rychlo hore na poctoch. Ako aj v inych statoch. O mesiac necely mame ist na svk, dufam ze presne vtedy to tam bude v plnom prude🤔
No jasne,mladi ludia,silni,zdravi ok....daju to.
Ale ziju tu stari ludia,deticky,kt.su chore,ludia cukrovkari,srdciari,onkologicki pacienti....
A ti maju obavu a nedivim sa im.
Cize zbytocne nezlahcujme a zbytocne neprehanajme a nevysmievajme sa strachu inych.
Trosku respektu,empatie...nikto nevie,co bude. Ci silne zeny na MK maju jasno v prognoze?
Treba udržiavať telo v teple....piť teplé tekutiny...vírus v teple neprežije....
tak isto ako náhle sa von oteplí cca 25 stupňov tak vírus "skape"... Toto mi povedala známa ktora je doktorka...
Počuj té ja sa fakt snažím rozmýšľať nad tým WC papierom, prečo sa tak besne výkupuje. V prípade karantény sa vypína voda, či ako? Lebo ononordelka a iné časti tela sa dajú aj osprchovať, či to má aj nejaký. Iný skrytý význam?
@jeliz59 tak to je isto odbornicka lekarka.Keby to tak bolo tak virus zahynie ked sa clovek nakazi lebo teplota tela je cca 36,5°C.
A prečo by nebola....diplom má a pracuje ako lekárka....
Zakaz navstev sa vztahuje aj na sprevadzajucu osobu pri porode? Teda nemozu zeny mat nikoho pri sebe?

Omg treba sa báť? No ja neviem to sa musis ty rozhodnut ci sa máš báť alebo nie😉