Krčné mandle a ich odstránenie u dospelých
Zdravím Vás! Zaujímalo by ma, či máte niekto skúsenosť s vyberaním mandlí až po 20.-ke napríklad. Mám už dlhšie bolesti kĺbov a lekárka zvažuje, či by nebolo vhodné odstrániť mandle, v ktorých mám zrejme zápal a z toho bolesti kĺbov... Je to veľmi bolestivé? A môžu ma pritom i uspať? Za odpovede ďakujem!
Ahoj...tak mne už to prechádza čo je fajn dnes 9 deň...ale čo ma hnevá nemôžem riadne prehltnúť a všetko mi ostáva krku...som zúfala ešte aj pomletá strava mi dnes ostala a nie a nie padnúť ako keby mám s tým zvieračom niečo...:(....hrozný pocit ako keby som mala krumplu až dýchať nemôžem....čím to je opuchom?
@luluwedding ahoj, hej, mala som s tým veľké ťažkosti.....to je stále opuchnuté a dlho sa to hojí..... všetko som musela zapíjať..... 😨
Ja som treti den po zakroku a poviem prve dva dni strasne nieco ale dnes uz sa da ibaze som hladna a tie jase uz ble nemozem .Hadam ma zajtra pustia tu mi uz nepomozu😀 tak sa drzkajte kazdy to zvlada inac😉
@andrejka77 ahoj, teba si nechali v nemocnici? Držím palce a želám úspešné hojenie 😅
@guga79 vo štvrtok ma prijali ráno na 7 a hned ma brali na operáciu a v nedelu pustili domov ,dakujem je to stále lepšie iba sa mi tvori stále vela slin a tak iba pijem vodu a preplachujem harmančekom 😉
da sa niečim zmiernit ten neprijemný zápach z ust ? ☹ alebo kedy prejde po zahojení ?
@andrejka77 Andrejka, tak to Ti neviem veru poradiť.... 😖
@guga79 😀 nevadi ,prejst to hádam prejde 😉
@luluwedding ahoj, ako Ti je?
@andrejka77 a ty ako?
@guga79 ahojky 😉 dakujem za opýtanie 😉 už stále lepšie ,stále to bolí ale jem všetko 😀 akurát že nič nemá chut stále mám taku divnu chut v ustach pri všetkom čo jem ☹. V pondelok má byt histológia . A tiež verím že ten zákrok stál za to a vyhnu sa mi už tie časté choroby .paaa
@andrejka77 tak to som rada, že je lepšie...no s tou pachuťou je to asi na dlho...... 😕
ahojte baby, mne vyberali mandle teraz v piatok a mam len jediny problem a to ze mam stale potrebu vypluvat sliny, je to normalne? dakujem za odpovede

@luluwedding tak držím palce, nech sa Ti to len a len dobre hojí, nech nemáš nejaké problémy s krvácaním. Ktorý deň si po zákroku? Ja som v noci nemohla spávať od bolesti..... a Flector si dávaš ako často?