icon

Kto sa aj po tretej dávke nakazil?

8eva8
30. jan 2022
Strana
z2
janka_23
30. jan 2022

@8eva8 áno, poznam

cickamon
30. jan 2022

ano, a celkom dost ludi momentalne v okoli

luccija
30. jan 2022

@8eva8 ano

mogaa
30. jan 2022

ešte raz......očkovanie neznamená že sa nemôžeš nakaziť, je to len šanca na lepší priebeh -- nič viac a nič menej.....a je jedno či ide o 1dávku alebo 10dávku....
rovnako je to s prekonaním.....aj chripku môžeš dostať každý rok bez ohľadu na očkovanie.....

horalka1986
30. jan 2022

Mam doma muza s tromi davkami a s covidom.

janinah
30. jan 2022

áno,priebeh -bolesti hlavy a soplík..a o to ide,aby boli príznaky mierne a nezaťažili lekára a už vôbec nie nemocnicu

zuzuliennka1
30. jan 2022

@8eva8 ja poznam aj neockovanych, ktori kovid este nemali 🤷🏼‍♀️😁

loliki
30. jan 2022

@8eva8 Napr. seba. 🙂

sorciera24
30. jan 2022

ano, skoro vsetci moji kolegovia (ucitelia), kt. sa nakazili ,mali vyhradne bud 3tiu davku, alebo prekonani nedavno (november-december)....

paradajkova
30. jan 2022

Jasne poznam, dieta donieslo zo skoly covid, obaja rodicia ocko 3 davkami. Muz pozitivny po tyzdni, bez priznakov, zena po 3 dnoch, velmi mierny priebeh.

hivanik
30. jan 2022

Omicron sa nepýta ci si očko alebo nie ....je vysoko nakazlivy ....A pravdepodobne sa nakazí väčšina

ajka0207
30. jan 2022

@8eva8 poznala som, zomrel.

zuzubb007
30. jan 2022

Ano v pripade omicronu sa nakazi kazdy

nikpa
30. jan 2022

@8eva8 dokola to isté. Že som očkovanana neznamená, že sa nenakazim. Pripadám si tu občas jak na fóre pre pomocné školy.

janynyna
30. jan 2022

Ahoj. Áno moja mama. Nakazila sa od môjho malého. Keby nebola ne testy ani nevie, že je pozitívna

syslik81
30. jan 2022

polovica prace 😀 3 davky mame povinne -zahranicie a stejnak sme mali pandemiu .. ale vsetci mali hladky priebeh ...

tenerifka
30. jan 2022

Vacsina, co poznam a teraz mali covid, mali 3 davky, a priebeh ako kto, niekto len nadchu a bolest v krku a niekto tyzdeñ bolesti, kasel a horucky. Podla vsetkeho pri omicrone je uplne jedno, ci je clovek ockovany, ten virus je uplne iny a na to ockovanie na povodny wuhansky virus vobec nereaguje.

malapepka
30. jan 2022

Ano, poznam, kolegyna. Mala horsi priebeh ako ja neockovana.

anonym0001
30. jan 2022

Ja už neviem, čo si o tom myslieť. Väčšina ockovanych, čo poznám, mali covid niekoľkokrat, aj ťažké priebehy. Zato ti neočkovani, ktorých poznám covid ešte nemali. Ale asi je to skôr tým, že ti neockovani sa viac chránia inak (respiratory, vyhýbanie miestam, kde sa dá nakaziť) Neockovani si myslia, že sa im nemôže nic stat, chodia kade tade bez respiratorov a potom sú chorí.

liljana
30. jan 2022

Mozes byt neckovana, ockovana, prekonana. Ked ti to donesie dieta zo skoly domov a ste v jednej domacnosti, tak to chytis. Cista nahoda. Potom je to uz len o hladkom priebehu a aby to nezostalo bez nasledkov. Postupne to dostane kazdy. Preto sa clovek cuduje neockovanym, ze su ochotni riskovat hop, alebo trop. Bud im vyjde dobry priebeh, alebo smer krematorium.

renab
30. jan 2022

@anonym0001 aj u nas v praci je to tak. Nezaockovani su zatial bez covidu, zaockovani ho uz mali aspon raz.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
janinah
30. jan 2022

@fidka79 málokto mal také šťastie...nik dopredu nevie ako jeho organizmus zareaguje

san_dra11
30. jan 2022

Vela ludi je tak momentalne. Ockovanie neznamena, ze to clovek nedostane. Ale ide o to aby to co najlepsie zvladol. Aj suseda je po tretej a momentalne je pozitivna. Ale vcera som s nou volala a ze dokopy nic jej neni, len taka chuchmava, inak nic.

gurags
30. jan 2022

@8eva8 ja aj manžel

macilaci
30. jan 2022

@8eva8 áno. Môj brat

fidka79
Odpoveď bola odstránená
simulienka2207
30. jan 2022

Ano

jamidea
30. jan 2022

@8eva8 samozrejme. Robim v skole a zz posl.tyzden 4 ucitelky 3x pichane su pozitivne.

janinah
30. jan 2022

@fidka79 tak niekto riskuje a niekto nie a zabezečí sa očkovaním..ale nechápem čo tu riešiš,autorka sa pýta na iné a ja už nemám čo dodať k téme

Strana
z2