Kto sa aj po tretej dávke nakazil?
ano, a celkom dost ludi momentalne v okoli
ešte raz......očkovanie neznamená že sa nemôžeš nakaziť, je to len šanca na lepší priebeh -- nič viac a nič menej.....a je jedno či ide o 1dávku alebo 10dávku....
rovnako je to s prekonaním.....aj chripku môžeš dostať každý rok bez ohľadu na očkovanie.....
Mam doma muza s tromi davkami a s covidom.
áno,priebeh -bolesti hlavy a soplík..a o to ide,aby boli príznaky mierne a nezaťažili lekára a už vôbec nie nemocnicu
@8eva8 ja poznam aj neockovanych, ktori kovid este nemali 🤷🏼♀️😁
ano, skoro vsetci moji kolegovia (ucitelia), kt. sa nakazili ,mali vyhradne bud 3tiu davku, alebo prekonani nedavno (november-december)....
Jasne poznam, dieta donieslo zo skoly covid, obaja rodicia ocko 3 davkami. Muz pozitivny po tyzdni, bez priznakov, zena po 3 dnoch, velmi mierny priebeh.
Omicron sa nepýta ci si očko alebo nie ....je vysoko nakazlivy ....A pravdepodobne sa nakazí väčšina
Ano v pripade omicronu sa nakazi kazdy
Ahoj. Áno moja mama. Nakazila sa od môjho malého. Keby nebola ne testy ani nevie, že je pozitívna
polovica prace 😀 3 davky mame povinne -zahranicie a stejnak sme mali pandemiu .. ale vsetci mali hladky priebeh ...
Vacsina, co poznam a teraz mali covid, mali 3 davky, a priebeh ako kto, niekto len nadchu a bolest v krku a niekto tyzdeñ bolesti, kasel a horucky. Podla vsetkeho pri omicrone je uplne jedno, ci je clovek ockovany, ten virus je uplne iny a na to ockovanie na povodny wuhansky virus vobec nereaguje.
Ano, poznam, kolegyna. Mala horsi priebeh ako ja neockovana.
Ja už neviem, čo si o tom myslieť. Väčšina ockovanych, čo poznám, mali covid niekoľkokrat, aj ťažké priebehy. Zato ti neočkovani, ktorých poznám covid ešte nemali. Ale asi je to skôr tým, že ti neockovani sa viac chránia inak (respiratory, vyhýbanie miestam, kde sa dá nakaziť) Neockovani si myslia, že sa im nemôže nic stat, chodia kade tade bez respiratorov a potom sú chorí.
Mozes byt neckovana, ockovana, prekonana. Ked ti to donesie dieta zo skoly domov a ste v jednej domacnosti, tak to chytis. Cista nahoda. Potom je to uz len o hladkom priebehu a aby to nezostalo bez nasledkov. Postupne to dostane kazdy. Preto sa clovek cuduje neockovanym, ze su ochotni riskovat hop, alebo trop. Bud im vyjde dobry priebeh, alebo smer krematorium.
@anonym0001 aj u nas v praci je to tak. Nezaockovani su zatial bez covidu, zaockovani ho uz mali aspon raz.
Vela ludi je tak momentalne. Ockovanie neznamena, ze to clovek nedostane. Ale ide o to aby to co najlepsie zvladol. Aj suseda je po tretej a momentalne je pozitivna. Ale vcera som s nou volala a ze dokopy nic jej neni, len taka chuchmava, inak nic.
Ano

@8eva8 áno, poznam