Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@janka2273 odkial mas ze je vzacny? Jednoducho chce zarobit, to je vsetko...
@aja7377 Áno,nejaké rozsiahle oficiálne štúdie o tom teda zjavne niesu..je treba sa pýtať prečo???Ved by to zrujnovalo farma priemysel..myslíš,že sa Jim Humble o to nepokúšal,nesnažil sa,aby sa tým oficiálne výskum zaoberal??Poslali ho vieš kam---celý farmapriemysel je len o peniazoch a každý zvysoka kašle na naše zdravie.. 😒 ☹
Ale podstatné sú tie neoficiálne výsledky a stanovisko červeného kríža+ výsledky na ľudoch..doposiaľ som nenašla prípad,komu by MMS ublížilo a nedajbože by zomrel..asi toľko 😉
Ty si asi zástanca chemoterapií,jedenia antibiotík atd atd..Zamyslela si sa niekedy,čo spôsobujú tieto oficiálne lieky?? Len taký paralen,či ibalgin,ako Ta ničí??? A to som len náhodne vybrala niečo z bežne používaných liekov...Že je niektorým zle po užití?To je skôr pri dlhodobom užívaní a pripisuje sa to tomu,že sa telo zbavuje konečne škodlivín..ja som to užívala celé mesiace a krátko na to bola na krvi a čuduj sa svete,krásne výsledky 🙂 🙂 🙂 ..Tak pokiaľ nemáš osobnú skúsenosť je odvážne opierať sa len o nejaké správy v telke,či v novinách..Je to Tvoj názor,nikto Ti ho samozrejme neberie,ale my sa tu bavíme o kladných účinkoch,pretože doposiaľ negatívne,či poškodenie zdravia tu nik nepísal 🙂 🙂 🙂 ahoj
@anuskaaprazko Preboha,čo by na tom už len zarobil 😕 😕 Prepáč,ale názor som Ti napísala-vid vyššie a končím túto debatu,lebo tu nemá miesto dohadovať sa o tom,či je Jim Humble vzácny a dobrý človek 🙂
Pekný deň
Nebláznite, ak máte zdravý rozum tak to užívať nebudete http://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conten...
Čítala som v nejakých článkoch, že MMS sa v ČR dosť používalo pri problémoch s parazitmi v organizme a chorobách s tým súvisiacich, potvrdilo sa však trvalé poškodenie pečenie, zlé pečeňové hodnoty, ktoré sa už nevrátili do normálu. 😒 Rozumiem, že ľudia prestávajú dôverovať lekárom, ale myslím, že toto je vééľmi riskantná cesta. Mám pocit, že ľudia v beznádeji veľmi ochotne prijímajú rôzne módne vlny v liečiteľstve, chémii, stravovaní .... A môže to dôjsť až k trvalému poškodeniu zdravia. 😕
@janka2273 Nie som zástanca antibiotík ani iných liekov (moje 8 r. dieťa malo ATB 1x, aj to na infekciu, ktorú si donieslo z pôrodnice). Ja nie som pokusný králik, aby som na takéto veci potrebovala osobnú skúsenosť. Veľa ľudí sa pri neúspechu ani neprizná, že skúsili nejakú alternatívu, hanbia sa, že naleteli. Tak to proste funguje. Kupujte si čo len chcete...a samozrejme NA ZDRAVIE.
@lenadka Ahoj 🙂 😉 Hej "nanyka" 😉 ..čo sa týka tejto žienky,je viac než otázne,aké autoimunitné ochorenie mala a v akom štádiu???nemôžeš podľa jednej osoby na celom fóre súdiť,či sú kvapky bezpečné,alebo nie..
Uvádza sa,že na autoimunitné ochorenia kvapky nezaberajú,alebo nie priamo..je to špeciálny druh ochorenia,kedy telo ide samo proti sebe--viem o čom píšem,nakoľko aj ja toto mám..Je výnimkou,že MMS takto zareagovalo a to,že jej ožltli zuby ešte neznamená,že to bolo z kvapiek a o ďalších prejavoch,ktoré píše by sa dalo tiež diskutovať,keby sme mali pred sebou jej lekársku správu a kvalitného MUDr pri sebe 🙂 🙂 🙂 my sme pri tom neboli a ani nevieme,čo jej v skutočnosti je,alebo bolo..asi toľko 😉
@7katka Ahoj 🙂 🙂 spray sa odporúča každý deň niekoľkokrát denne,no ja by som dávala na začiatok max 2x,možno raz..kúpeľ by som dala večer tak na 10-15 min. ,ale samozrejme menej kvapiek ako dospelému+ vetraná kúpeľňa--už si s tým začala?ako dávkuješ kúpeľ a ako si spravila ten spray? 🙂
@janka2273 odporúčaš užívať ľudom, mamičkám, tehotným ženám a deťom niečo čo je u nás zakázané predávať najvyšším kontrolným úradom SR z dôvodu možného vážneho poškodenia zdravia!
http://www.lovcisarlatanov.sk/miracle-mineral-s...
@lenadka Ja nechápem,prečo si vôbec prišla do tohto fóra?? 😉 my si tu píšeme o osobných názoroch a skúsenostiach na nejaký produkt,ktorý uznávajú aj liečitelia a bežne sa ponúka verejne..Máme s tým všetci len dobré skúsenosti a pomáha nám to..ľudia sa na to pýtajú a ja citujem len Jima Humbla a jeho spolupracovníkov napr. z Čiech atd a popisujem vlastné skúsenosti..je na každom,či to chce vyskúšať,použiť a ked sa pýta na niečo konkrétne a ja to mám naštudované,tak info posuniem dalej..NIKDE nie je napísané,že niekoho vyzývam na užívanie,alebo to propagujem..som bežný konzument a užívateľ,ktorý má s MMS nejakú skúsenosť a ktorý sa tomu možno povenoval o trochu viac a preto mám možno väčší prehľad..nepredávam,neponúkam-konštatujem a vyjadrujem sa 🙂 😉 ..P.S: stránka "lovci šarlatánov" je tiež na zváženie 😉 Dávno som ju prebehla a videla aj jej zakladateľov-študentov...Netvrdím,že nemajú vedomosti,ale je to len ich výklad..mne postačuje výklad pána Humbla a svoj názor na MMS nikomu nevnucujem--toto fórum je tu preto,aby sme si radili a doplňali sa-nie preto,aby sem niekto nakúkal a kopíroval sem múdrosti z netu..daj vlastné skúsenosti a dolož ich a Tvoje postrehy budú relevantné aj pre nás...To ako keby si nám zakazovala kúpiť si knihy od Jima Humbla,kde všetky info sú 😕 Aj tie sú zakázané a nesmie ich nik čítať?Sú to skúsenosti Humbla a iných ľudí,ktorí to vrelo odporúčajú 🙂
Špeciálne doporučuje sám Jim užívať MMS tehotným a kojacím ženám,nakoľko im to nemá ako ublížiť! str326 kniha z 2013...
MMS je zakázané oficiálne predávať preto,pretože nie je zaradené medzi lieky a liečivá,nie preto,že je to jed!
Ja sa skôr pýtam,prečo je u nás ako liečebná procedúra zaradená taká chemoterapia??O tej si radšej počítaj a proti nej bojuj..najnovšie štúdie dokazujú,že prakticky v ničom nepomáha,len v obrovsky škodí a zabíja všetko=komplet ničí imunitu a ľudia nezomierajú ani tak na samotnú rakovinu,ale na pridružené choroby=zápaly atd...A mnohé iné "liečebné" metódy,ktoré tu ani nejdem popisovať ☹ Sú to obrovské zárobky na týchto procedúrach a samotný pacient je na poslednom mieste 😒 😖
To je všetko,čo k tejto téme chcem povedať a považujem túto diskusiu za ukončenú 🙂 😉 ahoj
@7katka Na ten spray je viacej variánt..teraz som narýchlo prečítala,že 40 kvapiek a 1dcl vody--vydrží v rozprašovači cca 1-2 týždne..prakticky pokiaľ to je také málinko žltkasté,tak sa tam stále udržiava chlordioxid,a potom samozrejme časom vyprchá--ale tak malému by som ani ja viac nedávala,no ak to nebude zaberať,daj tých 10 kvapiek na menej vody..Jim si to striekal cca 5 rokov na rovnaké miesto a samozrejme žiadne poškodenie kože mu nevzniklo 😉 potom vyskúšal Savo,aby poukázal na rozdiel a hned bolo vidieť,čo to s kožou robí 😝
Nedá sa nejak povedať,že by bolo CDS celkovo nejak účinnejšie.skôr je to na vnútorné užívanie lepšie,pretože sa to robí inou metódou==už vyrobený chlordioxid sa zmieša určitým postupom s vodou(čiže niečo plynné vlezie do vody:D)
Inak môj malý šlapol minulý týždeň na včelu,alebo osu..no netuším,pretože to hned nejak odhodil a nevidela som ..noha mu očervenela=komplet prsty asi až po polky nohy zvrchu..zarobila som mu do lavóra 15 kvapiek MMS a močil si nohy cca 20 minút,na druhý deň to skoro zmizlo,no preventívne som tento kúpeľ nôh zopakovala a ----krásna nôžka bez bolesti a opuchu+ žiadne začervenanie 🙂 🙂 🙂
Stále tvrdím,že to funguje 😉
@janka2273 Aj môj malý stúpil minulý rok na včelu. Bola som pri ňom, tak som mu hneď vytiahla žihadlo, z rany som mu jemne vytlačila včelí jed a celé poobedie som mu prikladala cibuľu a chladivý obklad. Našťastie nie je alergik, takže sa to zaobišlo bez reakcie a do 48 hodín bolo vidieť len miesto vpichu (bez opuchu a začervenania). 😉
@aja7377 aja, tvoj názor je samozrejme legitímny, len ked sa už k niečomu vyjadruješ mala by si mať naštudované toho oveľa viac ako len to že sa jedná o dezinfelciu či savo.
len jeden z názorov z roku 2010 :
roztok v tele premenený na oxid chloričitý by mal narušiť membránu patogénnej bunky a tým ju zničiť. Navyše sa už predáva aj nová verzia prípravku s názvom MMS2. Vo forme kapsúl je chlórnan vápenatý, ktorý v organizme vytvára kyselinu chlórnu. Tú produkujú v ľudskom tele aj biele krvinky pri boji so škodlivými látkami. „Skôr než sme to začali strýkovi dávať, mechanizmus účinku som si overovala na farmaceutickej fakulte. Prípravok kopíruje normálnu imunitnú reakciu organizmu, ktorá sa deje, keď sa dostane škodlivina do tela. V organizme prebieha rovnaká odpoveď, ako keď si dáte toto. Nie je na tom nič neuveriteľné, je to v podstate až banalita. Som prekvapená, že taká jednoduchá vec sa nepoužíva,“ vraví farmaceutka.
ano vo vysokej koncentrácii je to jed, prudko jedovatý je však aj fluor, ktorý sa pridáva do prípravkov na ošetrenie ustnej dutiny a chrupu, prudko jedovaté sú aj výlučky niektorých zvierat, ktoré zabíjajú, ale v určitej koncentrácii sa bežne používajú vo farmaceutickom či kozmetickom priemysle, jedovaté sú aj niektoré rastliny, ktoré sa používajú taktiež všade.
Podstatné na tom všetkom je to, v akom množstve a v akom riedení to užiješ. Chemia je všade okolo, chemia je aj náš organizmus.
O svojich skusenostiach píšem na predchádzajúcej strane, a nie je to len to o čom som pisala. Kurie oká na nohách tak isto sposobuje výrus, tak ako bradavice. Cele roky som s tým mala problém, ked som stupila na nejaký kamienok zajaukala som od bolesti. Po kupeloch na nohy tento moj problem zmyzol. Krvácanie dasien, celé roky som s tým mala problém, po použivaní mms, mi dasná nekrvácaju, švagrovi sa po úpale vyhodili afty v ustach aj herpesy na perách po troch dnoch bolesti som mu ponukla nech vyskusa mms a po troch vypláchnutiach mms, bolesti aj herpes ustúpili, a tie kiahne ma uplne dostali. Teraz ich po 14 dnoch od mamy dostal aj vnučik, ale znova bez teplot, vyrázky malé ako ked urobis bodku perom na papier a v priebehu dna ked sa vyhodia aj zaschnu a to sme mu žiadne mms nedavali, len spal pri mame, ktorá si tým stiekala vyrážky, a to som už pýsala, že u nej to bolo úplne podobne, len jednu, asi tú prvú, ktorá už bola v "rozpuku" ked sa zacali objavovať nove, len tá jedna mala priebeh ako " normálna kiahna. Predpokladám, že vírus sa už do neho dostal podstatne oslabený.
Ja viem , že predpoklady nepotvrdené výskumom nie sú žiadny argument. Ale ak pripustíš možnosť že to zabija skodlive bunky, tak je tentpo predpoklad logickým vyústením.
Ja ťa v žiadnom prípade nebudem presviedčať o tom aby si to skusila. Ja ťa len chcem nahovoriť aby si si o tom prečítala o kus viac ako doteraz.
@aja7377 a ešte jedna vec ma napadla...ano, používa sa na dezinfekciu bazénov a asi vo vyššej kon centrácii ako 1 či tri kvapky na 1,2dcl vody. A mi sa potom v tých bazenoch kupene a aj si v tých bazénoch sem tam tej vody chlipneme, a niektorí aj viac ako sem tam. A ešte som nepočula že by niekto zomrel na kupanie v dezinfikovanej vode alebo na chlipnutie si tejto dezinfikovanej vody. A myslim, že aj na save mas napísane v akom riedeni si možes dezinfikovať pitnu vodu...
@dax Naštudovaného toho mám viac ako dosť (5 rokov VŠ odbor chémia + 18 rokov prax vo chem. odbore). Mám len jednu otázku: Ak pripustím možnosť, že to zabíja "škodlivé" bunky, môže mi niekto vysvetliť ako chloritan sodný (teda MMS) rozpozná, že tá bunka napravo je "škodlivá" no tá druhá zľava už je "dobrá"? Takže opäť NA ZDRAVIE.
@dax No a presne na toto je chloritan sodný určený!!! Na dezinfekciu vody, povrchov, bielenie papiera a pod. A nie na liečbu všetkých možných ochorení. Ale jedna vec je istá - Každý je strojcom svojho šťastia aj zdravia a kým u nás nebude zdravotníctvo fungovať tak ako má, ľudia sa budú upínať aj na takéto zázraky. A len vďaka ľuďom budú existovať "šmejdi", ktorí sa nabalia na predaji MMS a tomu podobných zázrakov alternatívnej medicíny. Toť môj názor. HAWK
Prepáčte, už len toto zo stránky Strom Zdravia. Keďže MMS je oxidačné činidlo a spôsobuje oxidáciu v organizme, tu je pár faktov:
Oxidácia a voľné radikály
V rámci metabolizmu a oxidácie produkuje telo nestabilné atómy a molekuly známe ako voľné radikály.
Niekedy ale býva reakcia prisilná, tvorba voľných radikálov sa zvyšuje a výsledkom je viac nestabilných atómov a molekúl, ako telo naozaj potrebuje. K faktorom, ktoré tvorbu radikálov podnecujú, patrí ionizujúce žiarenie (napr. pri rontgenovaní, pri použití rádioaktívnych látok – pri diagnostike alebo liečbe chorôb, pri vysedávaní pred televíznou obrazovkou, dlhými telefonátmi cez mobil, ale aj nadmerné vystavenie sa slnečným lúčom – najmä v oblastiach s ozónovou dierou. Ďalej sú to rôzne chemikálie, jedy, ťažké kovy-(olovo, kadmium z výfukových plynov áut, cigaretový dym, smog, drogy, lieky…),choroby, nedostatok pohybu, alebo príliš intenzívna telesná námaha, ale aj nesprávna výživa. Voľné radikály obsahujú najmenej jeden nepárový elektrón (negatívny náboj),preto sú vysoko reaktívne. Len čo voľný radikál vznikne, začne ihneď hľadať inú molekulu s pozitívnym nábojom, s ktorou by mohol reagovať.
Táto chemická reakcia sa volá oxidácia.
Jedným z najzávažnejších dôsledkov škodlivého pôsobenia voľných radikálov a ich oxidácie sú nádorové ochorenia – poškodzujú bunkové membrány a chromozómy – genetický materiál bunky. Vzniknutá bunková mutácia môže viesť k rakovine. Aktivujú sa tzv. onkogény, čiže látky vedúce k nádorovému bujneniu. Za normálnych okolností sú neaktívne. Taktiež zohrávajú dôležitú úlohu v rozvoji artériosklerózy a kardiovaskulárnych chorôb – ischemickej choroby srdca a infarktu myokardu. Krvný cholesterol LDL formy, oxidovaný voľnými radikálmi poškodzuje cievy viac ako cholesterol bez oxidácie, bez napadnutia voľnými radikálmi. Voľné kyslíkové radikály a ich zvýšená hladina v organizme sú jednou z primárnych príčin vzniku neurodegeneratívnych ochorení (Alzheimerova choroba, Parkinsonova choroba, ale aj mozgovovej mŕtvice. Negatívny účinok voľných radikálov môže viesť aj k vzniku rôznych iných chorobných stavov, napr. k celkovému oslabeniu imunity, k vzniku zápalov, k poškodeniu funkcie obličiek, k psychickým poruchám.
Ako sa môžeme brániť :
Náš organizmus má vo svojej prirodzenej výbave prostriedky, ktorými sa bráni proti účinkom voľných radikálov. Sú to napríklad antioxidanty, teda niektoré enzými a ďalšie látky v krvi, slúžiace na zneškodňovanie voľných radikálov. Správnou životosprávou a správnou výživou si môžeme zabezpečiť prívod prirodzených antioxidantov, ktoré sa nachádzajú v prírode. Prírodné zdroje sú výhodnejšie ako farmaceuticky vyrobené vitamínové a minerálne preparáty. Sú v prirodzenom stave a v správnom pomere, telo ich vie ľahšie spracovať.
@janka2273 prišla som do fóra preto, že na hlavnej strane som videla že sa tu diskutuje a som zásadne proti užívanie týchto kvapiek. Hádam nechceš odomňa aby som ich začala užívať a priotrávila sa nimi, len preto aby som niekomu dokazovala že škodia? To že škodlivé sú, je vyjadrené aj v stanovisku Úradu verejného zdravotníctva BA, kde sa uvádza aj jeho nepriaznivý účinok na ľudské zdravie / je to názor LEKÁROV, odborníkov, laborantov, chemikov....ja neviem aké máš vzdelanie, či ovládaš čosi z chémie, biochémie, biofyziky, lebo ja mám skúšky na VŠ z organickej a anorganickej chémie, biofyziky a biochémie, mikrobiológie, morfológie, výživy ľudí atď. a momentálne pracujem v oblasti ochrany zdravia ľudí /. Ale je aj pravda, že úrad málo bojuje za zakázanie predaja týchto preparátov, asi by to chcelo poslať nejaké upozornenie, lebo zdravý sedliacky rozum u ľudí nejak prestáva fungovať. Keď ich chceš užívať tak sa nimi pchaj, ale je na tvojom svedomí komu ďalej ich odporučíš keď sú u nás zakázané. Tak isto si čítaj čo chceš aj ver čomu chceš, ja len píšem svoj názor verejne sem do fóra tak ako píšeš ty ten svoj. Je zjavné, že sa v tomto nikdy nezhodneme.
je dobré že sú tu chemičky. skuste mi teda povedat v com Jim Humble nema pravdu.
MMs objavil asi takto je to moje laické chápanie v skratke
- na dezinfekciu vod do pralesa si na odporúčanie zobral stabilizovaný kyslík, ktorý sa v tejto forme použiva od roku 1926
- ked mu ochoreli ludia vo výprave na maláriu, povedal si že ked to dezinfikuje vodu a zabíja bakterie, a ludske telo je zo 75% voda, preco by to nepomohlo im. Pomohlo a stabilizovaný kyslík zacali pouzivat na liecenie malarie aj jeho priatelia v afrike. Nie kazdemu to vsak zabralo-
- zacal pátrat co vlastne stabilizovaný kyslík obsahuje kedze v 30 rokoch sa v usa zacal stabilizovaný kyslík pridávat do roznych produktov ako kyslík zužitkovatelný v našom tele
-zistil, že ak by mal byť kyslík telu prospešný, musel by byť v základnom stave, čo znamená že nenesie žiadny náboj a nesmie to byť jeho iontová forma. Stabilizovaný kyslík ale má iontovú formu s nábojom mínus dva. kyslík v stabilizovanej forme sa stáva iba súčasťou vody a neničí bakterie
- potom čo kyslík prijme cudzie elektréóny prestáva byť atómom kyslíka a stáva sa z neho iont z nábojom minus dva. pokial má náboj minus dv pred tým ako v stabilizovanom kyslíku nemôže nič zoxidovať a nemá pre telo žiadny význam
- ak to teda nebol kyslík čo pri použití stabilizovaného kyslíku nezabilo maláriu, aký prvok v ňom to spôsobil?
zistil, že voda stabilizovaný kyslík robí nestálym preto, preto, že sa stáva menj zásaditým - neutralizuje sa
- dal do vody 10 kvapiek stabilizovaneho kyslíku a po 8 hodinách citil chlor
- použil 20 kvapiek pridal ocot, ktorý neutralizuje rýchlejsie ako voda a pach chloru bol výraznejši
- stabilizovaný kyslík s octom po 24 hodinách státia vyliečil maláriu u kazdeho, komu ju dali.
/mimochodom čítala som niekde, že mms už medzinárodný červený kríž uznal ako liek na maláriu/
- tzčinkami na zisťovanie chloru v bazenoch prišiel na to, že
@lenadka a teraz text z knihy, kde to jim objasnuje
-Určitě vás teď už zajímá, jaké je skutečné chemické složení takzvaného
"stabilizovaného kyslíku". Po letech jsem to nakonec vyšťoural. Jsem si jist,
že by to každý chemik zjistil nejdéle za 2 hodiny, ale člověku s omezeným
příjmem žijícímu u jezera v poušti to prostě trvá chvíli déle. Dnes už si kdokoli
může najít potřebnou informaci, ale toho hledání vás ušetřím . Vzorcc
použité chemikálie je NaCI02
. Říká se jí natrium chlorit (chloritan sodný).
Zní to jako sůl (natrium chlorid), ale ne tak docela. Kuchyňská sůl je NaCl
a je to chlorid sodný. Všimněte si rozdílu II dvou posledních písmen. Jednou
je to chlorit a podruhé chlorid. (dále jen chloritan sodný; pozn. překl.)
Teď mi ale dovolte poukázat na něco, čeho si, zdá se, jiní výzkumníci nikdy
nevšimli.
Nad roztokem jsem cítil chlór, ale v roztoku žádný volný chlór nebyl.
Zjistil jsem, že se jedná o chlordioxid, a to je něco úplně jiného než chlór.
Roztok chloritanu sodného ("stabilizovaný kyslik") je vysoce zásaditý.
Když jej neutralizujeme kyselinou, stává se nestabilním a začíná se z něj
uvolňovat plyn. Není to ovšem kyslík, ale chlordioxid. A tady přichází na
scénu aktivní kyslík. Vzorec chlordioxidu je ClO~. To znamená jeden iont
chlóru a dva ionty kyslíku, který ale tělo nemůže využít, protože v této vazbě
nemá schopnost cokoli oxidovat. Nicméně iont chlordioxidu má ohromnou
oxidační schopnost. Chlordioxid je explozivní plyn. Nemůže být skladován,
protože by mohlo dojít k explozi. (Směs 8% chlordioxidu se vzduchem je
'ýbušná. POZl1. překl.) Protože ho nelze přepravovat, musí se proto vyrábět
vždy až v místě spotřeby. Svým způsob em pak takto "exploduje" i každý
iont chlordioxidu, pokud v těle narazí na něco, co je kyselejší než tělo - konkrétně
na patogen nebo cokoli jiného.
Exploze není nic jiného než rychlá chemická reakce, při níž se uvolňuje
energie, a je to obvykle nějaký druh oxidace. Když iont chlordioxidu narazí
na patogen, přijme od něj náboj pěti elektronů , čímž dojde k okamžité oxidaci,
a to je ta exploze. Výsledkem této exploze (chemické reakce) je úplná
neutralizace iontu chlóru. Neutrální jsou i oba ionty kyslíku, které předtím
byly součástí chlordioxidu, což u kyslíku znamená stav mínus 2. Iont kyslíku
pak už nemůže oxidovat, může se stát pouze součástí vody v těle , ale tělo už
ho k žádné oxidaci použít nemůže . Iont chlóm se stává chloridem poté, co se
naváže na sodík, a vznikne běžná kuchyňská SLil (NaCI). Kyslík ani chlór pakuž nemají žádný náboj, který by mohl vyvolat nějakou oxidaci. Jak vidíte,
účinnou složkou je iont chlordioxidu (kombinace chlóru a kyslíku), který je
stokrát účinnější než samotný kyslík.
O nesprávném výkladu funkce stabilizovaného kyslíku svědčí i následující
fakt: několik hlubokých nádechů dodá lidskému tělu více kyslíku, než
se dá očekávat od stabilizovaného kyslíku. Kdyby přípravek vytvářel v těle
stejný kyslík, jako je ten, který do těla dostaneme dýcháním, nestačilo by se
místo jeho užívání párkrát pořádně nadechnout? Skutečností je, že se tu děje
něco úplně jiného než to, co si výzkumníci dosud mysleli. Kyslík by se prostě
stal součástí vody v těle nebo možná součástí iontu kysličníku uhličitého,
ale tělo ho už nemůže nijak využít.
Chlordioxid nedodává kyslík, ale přemisťuje elektrony. V podstatě je
tedy okysličovadlem iont chlordíoxidu, ne kyslík. Podívejte se do učebnice
chemie. Kyslík není jediné okysličovadlo. Za oxidaci je považována každá
reakce, při níž dochází k výměně elektronů. Kdyby se výzkumníci, kteří
pracovali se stabilizovaným kyslíkem, věnovali moderní chemii, mohli být
mnohem úspěšnějši. Je toho ještě mnohem více než lze obsáhnout v tomto
stručném vysvětlení, ale snažil jsem se to podat tak, aby to pochopil každý.
@aja7377 http://www.badatel.net/mms-oxidanty-vs-antioxid...
toto som nasla na temu oxidanty a antioxidanty
takže by som mms úplne nezatracovala, a len vyjadrujem lutost nad tým, že sa tomu nevenuje dostatocná pozornost v oblasti výskumu
@aja7377 kým som zacala s mms, prečítala som kopec prispevkov, clankov, pozrela zopár relácii
Jim Humble o mms nehovorí ako o lieku na všetko, hovorí o mms ako o nabijačovi imunitneho systemu a ja verím tomu že naše telo je stavane tak aby dokázalo samo vyliečiť všetko...a dnes uz samotní lekári pripušťaju, že lieky sú vyrábané tak, že jeden neduch zlikviduju, ale dalsie dva vyvolaju. A nepochybujem o pravdivosti tvrdenia, že dnešná medicína lieči následok a nie príčinu.
ono je to tak že aj v inulosti boli zatracované napríklad čínska medicína, dnes sa k nej vraciame, učinok liečivých rastlín, dnes sa k nemu vraciame, aj ked niekto nám stále kladie polená pod nohy. EU schválila zákaz používať napríklad na bilinkových cajoch alebo iných produktoch , na ktoré neduhy či choroby daný produkt prospieva. Ani len na harmancekovom caji nemože byt napísané na čo pomáha. To je chore, nie to že sa niekto snaží hladať alternatívy
A o zarábaní na chorých ludoch sa hádam nemusime baviť. Ktoré že to odvetvie je vo svete najviac ziskove a zarába viac ako ropné čo IT spoločnosti?

@anuskaaprazko Odporúčam študovať podrobnejšie,nie len povrchné a zavádzajúce info typu "jedna pani povedala" 🙂 😉 Ani ja by som savo,ani nič podobné nepila,tak pochybujem,že taký vzácny človek ako Jim Humble by to robil a odporúčal iným 😕