Laserová operácia očí
Ahojte ,chystám sa v piatok na operáciu očí .Čo má čaká? Máte nejaké skúsenosti? Bolí ten samotný zákrok alebo je bolesť väčšia až potom?ďakujem
@jozko5555
asi ta nepotesim - ja som po operacii 5.mesiac a stale vidim ako cez hmlu ☹ ja len dufam, ze sa to upravi, lebo je to horsie, akoby som nosila okuliare... mala som sice -6 a -6,5, ked mi dr. meria dioptrie, nameria max do 0,5 dpt v nejakom cylindri... vidiet akoze vidim, ale vsetko akoby som mala kvapky v ociach nakvapkane a je to teda fakt o nicom 😠
@cililing1123 hmm, to mi je luto :( ale hadam sa to upravi. A ja praveze hmlu nevidim ja len vidim rozmazano do dialky tak ako aj pred operaciou, ziadne zlepsenie.
@cililing1123 chd na korekciu, ked sa ti to neupravilo do 3 mesiacov uz sa ti to neupravi
@autickop907
hovorila som s jednym chalanom, ktoremu sa to "vyjasnilo" po 7-om mesiaci, tiez mal 6-ky. bezplatna korekcia sa robi po roku, kazde centrum to ma asi inac. mne dr. zatial povedal, ze nema co korigovat, kedze citam normalne. kazde oko je vraj individualne, zalezi aj od veku, a ja som nosila okuliare od 5-tich rokov...
@cililing1123 tak uvidiš časom teda 🙂
babulky ake mate skusenosti s laser operaciami v ziline
Baby mate skusenosti s VESELY/ ocna klinika???, som kratkozraka a chcela by som to absolvovat dik
@jozko5555
@cililing1123
mozem vediet kde ste boli na akej klinike?
@sakura77
banska bystrica
Ahojte baby, rozhodujem sa na ktoru kliniku ist, pozeram veni vidi ma dobre ceny , nebol niekto u nich?
babulky mate skusensti so strediskom VIKOM v za?
Ahojik napis mi ip bola som pred 3 mesiacmi presne na laserovej operaciil
@autickop907 Ahoj, chcem sa ťa spýtať ako sa ti podarilo zohnať tých ďalších ľudí ktorý išli s tebou na tú operáciu? Ako ste si to potom rozdelili s platbou a tak? Ja uvažujem o neovizii lebo sa mi zdajú najlepší len tá cena sa mi moc nepozdáva ☹
@zuzanka21 ahoj, treba si na fb najsť stranku neovizie a napisať tam na nastenku ze zhanas ludi, oni sa ti potom sami prihlasia. a čo sa tyka cien, to napises mail do neovizie a oni ti daju inštrukcie. my sme potom zaplatili ked sme boli cela skupina kompletne vyšetrena a vedeli sme kto ide a kto nejde. vyzbierala som peniaze a zaniesla do banky na čislo učtu čo nam dali v neovizii. 🙂
@davido môžem sa opýtať ako dopadla operácia? nevedela som že aj v žiline operujú takúto vec, chcela by som ísť rozmýšlam o BB ale hľadám ešte kde inde by sa dalo...kolko Vás stála ta operácia? zhoršil sa Vám po operác ii zrak? Ďakujem
Ahojte, vsetkym co nosia okuliare odporucam laserovu operaciu, je uplne bezpecna, a ta bolest po operacii sa da zniest. Ja som nosil okuliare 32 rokov. Nebojte sa nic to nie je. Teraz su moderne metody + laser je uplne iny nez pred 10 rokmi, pred operaciou sa robi predoperacne vysetrenie ak by vysledok nebol sto percentny, lekar za nebude operovat. Tiez som mal pred operaciou obavy..........vsetkym drzim palce, budete stasnyyyy.
@lucijag ahoj, ja som tam bola vcera na operacii, ak je to este aktualne 🙂
@lentilkaza ahoj a kde si bola ?a na akej klinike?a si spokojná?
@beech v ziline vo Vikome, uz na druhy den som mala 100% videnie, nemam ziadne bolesti ani tazkosti, len v den operacie to nebolo nic moc, ale dostala som tabletky na spanie a dala jeden ibuprofen a bol dobre, takze ja som z tych, co vrele odporucaju
Lentilkaza o tom Vikome som počul tiež, lebo bývam blízko Žiliny 🙂 Ale väčšinou sa stretávam s tým, že všetci chcú ísť radšej do Bratislavy lebo tam sú väčšie a lepšie kliniky a spravia tam viac zákrokov a majú viac skúseností. Môj kolega z práce bol v klinike http://veni-vidi.sk/ a sme sa smiali, že dostal ešte obed zadarmo, ale našťastie pred operáciou 😀
Zdravim diskuteri a diskuterky,
je tu niekto kto ma operaciu uz dlhsie, viac ako 5-10 rokov, a vie opisat svoje ne/nasledky?
Ma niekto skusenost s novou technologiu Relex Smile? V neovizii sk znama ako NeoSmile3D.
Zatial uvazujem o peracii. Vdaka za info.
Na zaver pripajam linky:
http://relexsmile.wordpress.com - Relex smile skusenosti a diskusia a
http://www.uspesna-lecba.cz/oci-a-ne-bryle/ - nizsie na stranke je nieco o zakaze laserovich operacii Lasik v USA.
@ivkadracova Ahoj, v juni bolo 13 rokov od mojho Lasiku. Isla som z -7,75/-6,15 a nejake cylindre na skoro nulu. Na nocne soferovanie mam uz roky -0,25a daky cylinder, neviem presne, lebo roky mam tie iste okuliare. Cez den nenosim nic, lebo nepotrebujem a to pracujem cely den na PC. Robil mi to Juhas v KE a mam 44 rokov. Pokladam to za jedno z najlepsich rozhodnuti mojho zivota.
@ivkadracova K tym cvikom - este ked som nosila okuliare, som cvicila tieto cviky cca rok kazdy den, potom cca kazdy druhy a uplne bez efektu...
Ja som tiež tie cviky robila takmer denne roky a vôbec mi to nepomohlo. Nakoniec som sa odhodlala ísť na operáciu sem http://www.cornea.sk/ a odvtedy mám po probléme. Určite doporučujem rozhodnúť sa pre laserovú operáciu, stojí to za to.

@autickop907 dakujem , dam ti vediet ako som dopadla 😉