icon

Laserová operácia očí

davido
26. nov 2012

Ahojte ,chystám sa v piatok na operáciu očí .Čo má čaká? Máte nejaké skúsenosti? Bolí ten samotný zákrok alebo je bolesť väčšia až potom?ďakujem

medynka82
21. jan 2014

@autickop907 dakujem , dam ti vediet ako som dopadla 😉

cililing1123
22. jan 2014

@jozko5555
asi ta nepotesim - ja som po operacii 5.mesiac a stale vidim ako cez hmlu ☹ ja len dufam, ze sa to upravi, lebo je to horsie, akoby som nosila okuliare... mala som sice -6 a -6,5, ked mi dr. meria dioptrie, nameria max do 0,5 dpt v nejakom cylindri... vidiet akoze vidim, ale vsetko akoby som mala kvapky v ociach nakvapkane a je to teda fakt o nicom 😠

jozko5555
23. jan 2014

@cililing1123 hmm, to mi je luto :( ale hadam sa to upravi. A ja praveze hmlu nevidim ja len vidim rozmazano do dialky tak ako aj pred operaciou, ziadne zlepsenie.

autickop907
23. jan 2014

@cililing1123 chd na korekciu, ked sa ti to neupravilo do 3 mesiacov uz sa ti to neupravi

cililing1123
23. jan 2014

@autickop907
hovorila som s jednym chalanom, ktoremu sa to "vyjasnilo" po 7-om mesiaci, tiez mal 6-ky. bezplatna korekcia sa robi po roku, kazde centrum to ma asi inac. mne dr. zatial povedal, ze nema co korigovat, kedze citam normalne. kazde oko je vraj individualne, zalezi aj od veku, a ja som nosila okuliare od 5-tich rokov...

autickop907
26. jan 2014

@cililing1123 tak uvidiš časom teda 🙂

lucijag
26. jan 2014

babulky ake mate skusenosti s laser operaciami v ziline

camie
19. feb 2014

Baby mate skusenosti s VESELY/ ocna klinika???, som kratkozraka a chcela by som to absolvovat dik

sakura77
27. feb 2014

@jozko5555
@cililing1123
mozem vediet kde ste boli na akej klinike?

cililing1123
27. feb 2014

@sakura77
banska bystrica

lejka12
3. mar 2014

Ahojte baby, rozhodujem sa na ktoru kliniku ist, pozeram veni vidi ma dobre ceny , nebol niekto u nich?

lucijag
21. mar 2014

babulky mate skusensti so strediskom VIKOM v za?

lucijag
14. apr 2014

@davido ahojky citam diskusiu a kukam ze tamali robit v za vo vikome?bola si spokojna?mozes mi napisat o tom viav aky su tam dr?

babls5
14. apr 2014

Ahojik napis mi ip bola som pred 3 mesiacmi presne na laserovej operaciil

zuzanka21
16. apr 2014

@autickop907 Ahoj, chcem sa ťa spýtať ako sa ti podarilo zohnať tých ďalších ľudí ktorý išli s tebou na tú operáciu? Ako ste si to potom rozdelili s platbou a tak? Ja uvažujem o neovizii lebo sa mi zdajú najlepší len tá cena sa mi moc nepozdáva ☹

autickop907
16. apr 2014

@zuzanka21 ahoj, treba si na fb najsť stranku neovizie a napisať tam na nastenku ze zhanas ludi, oni sa ti potom sami prihlasia. a čo sa tyka cien, to napises mail do neovizie a oni ti daju inštrukcie. my sme potom zaplatili ked sme boli cela skupina kompletne vyšetrena a vedeli sme kto ide a kto nejde. vyzbierala som peniaze a zaniesla do banky na čislo učtu čo nam dali v neovizii. 🙂

beech
22. apr 2014

@zuzanka21 aj ja zvažujem operáciu podarilo sa ti zohnať skupinu?

zuzanka21
22. apr 2014

@beech nie ešte nie ☹

danielita77
22. apr 2014

@davido môžem sa opýtať ako dopadla operácia? nevedela som že aj v žiline operujú takúto vec, chcela by som ísť rozmýšlam o BB ale hľadám ešte kde inde by sa dalo...kolko Vás stála ta operácia? zhoršil sa Vám po operác ii zrak? Ďakujem

beech
25. apr 2014

@zuzanka21 ak by si zakladala skupinu tak napíš

jarkost
26. apr 2014

Ahojte, vsetkym co nosia okuliare odporucam laserovu operaciu, je uplne bezpecna, a ta bolest po operacii sa da zniest. Ja som nosil okuliare 32 rokov. Nebojte sa nic to nie je. Teraz su moderne metody + laser je uplne iny nez pred 10 rokmi, pred operaciou sa robi predoperacne vysetrenie ak by vysledok nebol sto percentny, lekar za nebude operovat. Tiez som mal pred operaciou obavy..........vsetkym drzim palce, budete stasnyyyy.

lentilkaza
16. máj 2014

@lucijag ahoj, ja som tam bola vcera na operacii, ak je to este aktualne 🙂

beech
21. máj 2014

@lentilkaza ahoj a kde si bola ?a na akej klinike?a si spokojná?

lentilkaza
21. máj 2014

@beech v ziline vo Vikome, uz na druhy den som mala 100% videnie, nemam ziadne bolesti ani tazkosti, len v den operacie to nebolo nic moc, ale dostala som tabletky na spanie a dala jeden ibuprofen a bol dobre, takze ja som z tych, co vrele odporucaju

tomas_byty
27. jún 2014
Používateľ tomas_byty je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomas_byty.

Lentilkaza o tom Vikome som počul tiež, lebo bývam blízko Žiliny 🙂 Ale väčšinou sa stretávam s tým, že všetci chcú ísť radšej do Bratislavy lebo tam sú väčšie a lepšie kliniky a spravia tam viac zákrokov a majú viac skúseností. Môj kolega z práce bol v klinike http://veni-vidi.sk/ a sme sa smiali, že dostal ešte obed zadarmo, ale našťastie pred operáciou 😀

lucaatko
1. júl 2014

@beech @zuzanka21 Ahojte, čítam, že by ste mali záujem ísť na operáciu očí. Skupinu ste už založili? Resp, boli ste už? Lebo by som sa k vám veľmi rada pridala ak to ešte nemáte za sebou 🙂

ivkadracova
19. okt 2014

Zdravim diskuteri a diskuterky,
je tu niekto kto ma operaciu uz dlhsie, viac ako 5-10 rokov, a vie opisat svoje ne/nasledky?
Ma niekto skusenost s novou technologiu Relex Smile? V neovizii sk znama ako NeoSmile3D.
Zatial uvazujem o peracii. Vdaka za info.
Na zaver pripajam linky:
http://relexsmile.wordpress.com - Relex smile skusenosti a diskusia a
http://www.uspesna-lecba.cz/oci-a-ne-bryle/ - nizsie na stranke je nieco o zakaze laserovich operacii Lasik v USA.

romanovic
27. okt 2014

@ivkadracova Ahoj, v juni bolo 13 rokov od mojho Lasiku. Isla som z -7,75/-6,15 a nejake cylindre na skoro nulu. Na nocne soferovanie mam uz roky -0,25a daky cylinder, neviem presne, lebo roky mam tie iste okuliare. Cez den nenosim nic, lebo nepotrebujem a to pracujem cely den na PC. Robil mi to Juhas v KE a mam 44 rokov. Pokladam to za jedno z najlepsich rozhodnuti mojho zivota.

romanovic
27. okt 2014

@ivkadracova K tym cvikom - este ked som nosila okuliare, som cvicila tieto cviky cca rok kazdy den, potom cca kazdy druhy a uplne bez efektu...

alena258
9. dec 2014
Používateľ alena258 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alena258.

Ja som tiež tie cviky robila takmer denne roky a vôbec mi to nepomohlo. Nakoniec som sa odhodlala ísť na operáciu sem http://www.cornea.sk/ a odvtedy mám po probléme. Určite doporučujem rozhodnúť sa pre laserovú operáciu, stojí to za to.