Laserová operácia očí
Ahojte ,chystám sa v piatok na operáciu očí .Čo má čaká? Máte nejaké skúsenosti? Bolí ten samotný zákrok alebo je bolesť väčšia až potom?ďakujem
@zuzkalinduska Rada by som vedela, či ste získali nejaké referencie ohľadom operácie. Rozmýšľam tiež nad touto operáciou.
Ahojte,necitala som Vase prispevky...mozno sa tu o tom pise...o tyzden ma caka laser.operacia obidvoch oci...chcem sa spytat na prvu vec...som dost citliva na oci ake to je vam dali tie klieste?druha vec-kedy resp.kolko po opke zacali bolesti a tretia vec-aka tabtelka Vam zabrala na bolest...cim sa blizi termin tym mam vacsi strach
Baby prosim vas aka je cena tohto zakroku na obe oci? Musi byt nejaka dana dioptria aby som to mohla absolvovat?
@domi1988 ceny su rozne. Staci trosku googlit a najdes cenniky. Ja som bola v BB,max.spokojna excimerom na obe oci a tam bola podmienka tusim dioptrie do -9
@monique33 idesczrejme excimer.laser bolest trva dva dni a zacina tak hodku po zakroku. Tabletky od bolesti mi dali v cene opky,/tak isto ako slnecne okuliare podla mojho vyberu/ale to bolo slabe,ficala som na Ibalgine. Dva dni zastrete,ani milimeter svetla nesmel preniknut inak rezava bolest a oci ani neotvoris radsej. Prespala som to. A tie klieste ani si nevsimnes to jepar sekund a su tam. Tak isto laser na jedno oko mieri len par sekund a hotovo. Potom druhe. O vsetkom ta informuju pocas zakroku,neni sa coho bat🙂 Uz som po opke 2roky a zrak stale perfektny ani porodom sa nezhorsil😉 drzim palce
Ahojte, chystám sa na operáciu očí do RK, máte prosím niekto skúsenosti priamo odtiaľ? V predchádzajúcich príspevkoch som sa dočítala, že by sa nemalo robiť vyšetrenie a operácia v jeden deň a tu by to malo prebiehať práve tak, som z toho trochu v strese.... ☹
Ahojte ... planuje ist niekto v blizkej dobe na operaciu v BA? Ak ano kde? Tiez zvazujem tuto operaciu, len cena je dost vysoka. Ak by mal niekto zaujem, mozeme ist ako skupina a dostaneme zlavu 🙂
Ahoj, teraz sme boli aj s muzom v excimeri v ba karlovka. Zistoala som si slusne referencie, skupinovazlava nie je ale platili sme 975 € za obe oci sme max spokojni.
skupinovu zlavu dava vesely a neovizia ...
Ahojte, priatel je 3 dni po laserovej operacii očí - kratkozrakosť a má v oku aj šošovku od doktorky, stále však vidí zahmlene. Je to normálne? Máte s tým niekto skúsenosti? Diky za info.
Dobrý den,bola som na operáci viac info sa dozviete tu http://milujemekvalitu.blogspot.sk/ Odpoviem Vám tam na všetko....
@zuzana030 zajtra iden na predoperacne vysetrenie do Excimeru a ak vsetko dobre dopadne, potom ma hned zoperuju. Vybrala som si metodu Lasek alebo No Touch, tak som zvedava, ako to cele dopadne. Som rada, ze je manzel spokojny. Vidi v poriadku? Aky zakrok mu tam konkretne robili?
@mik3333 tak držím palce, my sme pôvodne mali tiež excimer, ale tu sme zoperovaný tak isto za skoro polovicu menej, tak sme nakoniec išli do CMO a neľutujeme, my ideme v piatok na kontrolu, ale zatiaľ mal všetky v poriadku, vidí konečne poriadne, tak je spokojný....
je mi ale divné, že TY si si vybrala metodu...veď to ako máš vedieť, ktorá je pre teba vhodná? my sme nevyberali, rovno mu vysvetlili všetko čo treba, postupy atď....
muž mal ďalekozrakosť -1,2 na oboch očiach a robili mu to excimerovým laserom allegretto - metoda lasik, lasek
neboj, všetko bude v poriadku a daj potom vedieť ako si dopadla, som zvedavá na referencie 😉
@zuzana030 dakujem 🙂 urcite sa ozvem, ako to dopadlo. Nie uplne ze som si vybrala typ operacie ja, len viem, ze nechcem ist na femtolasik ... viac sa mi pozdava lasek alebo no touch. Ale samozrejme som zvedava, co mi odporuci lekar. A excimer som si vybrala preto, lebo maju najlepsie a najpresnejsi stroj. Malo by to stat do cca 1000 euro ... tak som zvedava 🙂
Ahoj. Ja som bola pred 15 rokmi v BB na operacii a zakrok samotny nebolel, ale potom po dvoch hodinach zacala srrasna bolest,rezanie akoby si mala piesok v ociach,nemohla som mat ziadne svetlo a tiekli mi sople,lebo aj slzy.. po dvoch dnoch uz bolo lepsie,a ked som po tyzdni vysla von,ta radost a ten pocit dokonaleho videnia sa neda ani opisat. Pamatam si ho dodnes ako som videla este aj zilky na listoch stromov. Stalo to za to. Mozem odporucit. Dnes existuju operacie,ktore su drahsie a bezbolestne. Moja kolegyna bola a ani nevie,ze ju operovali. Mne sa zda,ze po 10 rokoch sa mi uz zrak zhorsuje.. bojim sa ist ocnemu,ze mi to len potvrdi..ak sa rozhodujes ist,chod,pomoze to a da sa to vydrzat. Drzim palce a vela stastia.
Ahojte, včera som bola v optike a zhoršil sa mi zrak z pôvodných2.75 na 3.50, skoro ma pporazilo ☹... Nosila som asi od šestnástich aj šošovky, ale keďže pracujem celý čas s PC tak mi ich pri včerajšej kontrole moc neodporucili... Som z toho nešťastná, keďže milujem šport a pri tom mi okuliare fakt vadia... Veľmi uvažujem nadooperáciou oči, ale som bojko, neviem sa k tomu rozhýbať.... Čo nakopol vás?
@sherny mna tiez nakoplo to,ze na vyske sme mali plavanir a nikoho som nevidela v bazene.. bola som uz slepa ako patron. A maminka ma nakopla a podporila. Chodte do toho. Je to uzasny pocit po,ked vidite jasne a zretelne..
Ďakujem za vaše názory, a nebudem mat problém, keď sa mi stále zhoršuje zrak? Myslí, ci som vhodný adept na operáciu oči...
@sherny to vam povie doktorka,ked vas vysetri..
@esterienka myslite doktorka očná, alebo mam ísť radšej na konzultáciu priamo na kliniku?
Kosicke kliniky. Skusenosti?
@jarkost kde si bol,prosim operovany?
@sherny ano na kliniku,kde sa rozhodnete ist na operaciu,tam vas este predtym vysetria.
@sherny dioptrie by mali byt aspon rok ustalene,inak sa ti to bude aj po operacii zhorsovat.
Ja planujem po lete operaciu. Oktober, november. Rozhodujem sa medzi excimer v Karlovke, alebo v Neovizii? Co je lepsie? Co odporucite? TYMTO HLADAM PARTNEROV NA LASER PARTY. mAX. POCET JE 8 LUDI. V Neovizii ponukaju zaujimavu zlavu. Mozte pisat aj IP.

Má niekto skúsenosti s operáciou oči po 40-tke? Nosím multifokalne šošovky a teraz by som si chcela dať operovať oči. Tu treba odstrániť šošovkou a nahradiť ju umelom. Má niekto s takouto operáciou skúsenosti?