icon

Mám 21 rokov, 48 kg a problém pribrať

mimusa94
19. jan 2015

Ahojtie zienky mam 21 rokov 164cm a 48kg ... som chuducka malicka zienka...mam jedno dietatko a uz mam dost pocuvania blbych pripomienok ohladom mojej postavy...nepribeeram jednoducho mi rychlo spaluje a takuto postavu mam po svojej mamine..od rodiny mojho partnera pocuvam ...ked mi ponuknu nieco jest alebo ked pojdeme na navstevu a ja odmietnem tak hned sa domna navazaju...kde ona bude jest...ved sa boji abh nepribrala ani grammm....a ine hliposti ktore ma ponuzuju citim sa hnusne...hovoria mi to hlavne ludia ktory maju vyse 90kg a nevladzu dvihnut ani zadok.. poradte ako sa mam branit ja uz ozaj neviem a je mi do placu ked to pocuvam....dakujem

Strana
z3
natalym
19. jan 2015

Buď rada. Povedz, áno strážim si postavu, lebo nechcem vyzerať ako Ty. 😀
Neodmietaj jedlo keď si na návšteve, aspoň trochu si vezmi. Teší to tých ľudí čo to chystali.

jajka71
19. jan 2015

no aj moj brasko ma take rychle spalovanie, ale v niektorych pripadoch je to do casu, u niektorych je to cely zivot, v prvom rade je dolezite, ci si zdravotne v poriadku, ak mas vsetky hodnoty v norme a ty sa necitis zle, tak je vsetko ok,
ja ked som mala pri vyske 168 cm cca 52 kg pred cca desiatimi rokmi, tak ma posielai od savla do pavla k lekarom, ako hovorim, ak si zdravotne ok, je vsetko ok, ostatnych neries🙂

siska53
19. jan 2015

@mimusa94 jezis,take reci neznasam! Moju postavu uz nastastie neriesia ale zas sa do mna obcas pustia chlapi,lebo nejem maso. Tak uz som minule partnerovmu svagrovi povedala ,ze ja mrtvoly nejem..a mienim to zopakovat,ak by zas boli pripomienky..

No skus si aspon trochu vzdy dat... A bud akoze prepocut..alebo reagovat v style ako napisala natalym.. Ich do toho naozaj nic...
P. S. Ja mam len 155cm.🙂)

natalym
19. jan 2015

Inak ja mám veľmi štíhleho muža. Asi tak 15 rokov ma srali pripomienky, typu ako sa nestarám a ako mu nevarím a pod. Teraz keď niekto niečo povie, tak poviem, veď vyzerá lepšie ako ja to znamená, že sa oňho starám lepšie ako o seba. A je ticho. Inak Ťa naserie, keď nič poriadne nezožerie. 🙂

natalyi
19. jan 2015

ja mam tiez takyto problem. mam 168cm a 53kg. vzdy som bola stihla a ani po porode sa to nezmenilo. a lezie mi to na nervy ked mi to kazdy vyhadzuje na oci... ja vzdy poviem ze radsej budem mat 50kg ako 150kg.. som so sebou spokojna a blbe reci radsej neriesim..

veronikax
19. jan 2015

@mimusa94 ludia sa budu stale starat :/ mne napriklad vadi .. ked mi niekto ide hovorit o tom .. ako mam spravne jest... ale sam ma viac kg ako ja :DDDD a to mam dost :P ja mam zase opacny problem ... ale uz idu kg dole 🙂 Mozno by ti pomohlo nabrat trosku svalovej hmoty 🙂 to sa ukaze aj na vahe a aj na cloveku 🙂

natalym
19. jan 2015

Veď má len 21 rokov, keď som ja mala 21 tak som tiež bola štíhla. Mladučká si, tak si to uži.

ariannazara
19. jan 2015

Ja mám 22 rokov a mám 44 kíl a tiež mam problem pribrať ale už som si nato zvykla 🙂 a radšej budem chudučka ako tučnučka 🙂

0silvia0
19. jan 2015

@mimusa94 jéj to poznám, keď som sa stala súčasťou manželovej rodiny, tiež som sa takýchto rečí napočúvala. Teraz mám 40 rokov, 53 kg a 167 cm, takže váhovo som stále rovnako už pomaly 20 rokov, ale už to nikto nerieši. Do ich rodiny som sa vôbec váhovo nehodila, oni všetci nadváhy, vrátane môjho manžela 😀 , takže som to brala tak, že si potrebujú rypnúť. Raz som bola titulovaná dokonca že som anorektička, potom že nemám ani cici ani rici atď. Jednoducho som to brala tak, že závidia a potrebujú si rypnúť, keďže diéty im nezaberali 🙂 Dokonca môj manžel keď schudol 20 kg (zo 105 na 85 kg), všetci mu hovorili, aký je škaredý, že mu to viac svedčalo, keď bol vypasený 🙂 No čo na to povedať? Radšej nič, nemá to význam...
moja babka tiež dosť schudla a všetci sa jej pýtali, prečo je taká chudá, tak odpovedala: no asi nemám čo jesť 🙂
ani ty nerieš, nech si riešia oni, keď ich to baví 🙂

sashulla
19. jan 2015

Tak ja meriam 156 a váhu mám 44. A to sa môžem napchavat koľko chcem. Reči ignorujem..

siska53
19. jan 2015

@mimusa94 a ja som to robila este tak ze ak som vedela,ze ideme niekam,kde sa bude jest,tak som sa doma najedla minimalne.. Tak som robila,aj ked sme chodili s drahym k nim do zahrady..oni zvyknuti jest kvoli svokrovi (inak tiez chudy ale co ten poje! Prosto ma taky metabolizmus) o 12 a ja som dajletomu o 8:30-9 len ranajkovala..tak som si dala rano len jogurt aby som o tej 12 bola hladna a mohla sa najest s nimi.

puskaruka
19. jan 2015

Ja mam bežne 49kg pri vyške 166cm. A to už mám 35rokov. Cez 50kg som sa dostala len počas tehotenstva.

wena
Autor odpoveď zmazal
bettynka222
19. jan 2015

@mimusa94 az tak hrozne chuda nie si neboj sa 😉 ja som do 27 rokov vážila 52 kg pri výške 178 cm!!! V tehotenstve mi pichali B12tky, ale nedarilo sa mi ajtak pribrať. Az pri kojení. Lenže teraz som zase tehotna a za prvy trimester som stihla schudnúť 9kg 🙄 urcite sa nezacni nasilu prejedat len preto, aby sa 100kilovi cítili lepsie. Ak chces pribrať kvoli sebe, skus sa poradiť s trénerom. Aj moj kamarát je velmi štíhly a cvicenim pribral 10kg 😊

liana111
19. jan 2015

si len daj ked ta ponuknu uz len koli tym sprostym reciam 😉 ja mam 26rokov 170cm a 46kil, neriesim 😅 ked niekto povie nieco v zmysle ze nejem a bla bla, tak oviem ze vzdy je lepsie mat rychle spalovanie ako nadvahu potom je uz ticho 😀

dollynkaa
19. jan 2015

@mimusa94 nieeee tuto vahu a vysku som mala pred tehu. vies co by som zato dala mat znova taku vahu.teraz mam 69kg.otras.podla mna ta vaha je akurat.nepocuvaj hlavne to vzdy rozpravaju taky co v duchu zavidia.

milhaus
19. jan 2015

@mimusa94 v tom veku som tiež mala taku vahu, teraz mam 54, teraz mam o 9 rokov viac

natalyi
19. jan 2015

moju vahu najradsej komentuju kamosky ktore drzia diety, su nespokojne so svojou vahou a stale placu ako by chceli schudnút. takze si myslim ze ide len o zavist.
od chlapov som nepocula jedinu negativnu reakciu na moju postavu, prave naopak.. myslim ze rypu hlavne zeny ktore maju komplexy zo svojej postavy..

bobi3
19. jan 2015

Kašli na ostatných, ja mám 38 rokov a 45 kg pri výške 162... pre dvomi rokmi som rodila s váhou 59kg. Ani neviem ako tie kilá odišli, o 12 kg som bola ľahšia už o mesiac. Tiež som sa toho už napočúvala. Prvoradé je, že si zdravá, cítiš sa dobre a to, že si nechceš dať, keď ťa ponúknu, nerieš... sú to len závistlivci 😉

sono2
19. jan 2015

@mimusa94 jasné, že ti dobre spaľuje máš 21 rokov. Že tá ľudia trápia, máš super váhu. Určite sa cítiš dobre, dobre vyzeráš v plavkách. Nevsimajte si nikoho.

adulla2
19. jan 2015

@mimusa94 buď rada a užívaj si takúto váhu,si mladučká 🙂 ja meriam 160cm a vždy som vážila 48cm a nezdalo sa mi nikdy, že by to bolo málo, mám tri deti, pri prvých dvoch som do pol roka od pôrodu bola na pôvodnej váhe nemusela som pre to robiť nič...teraz pri treťom mám navyše 6 kíl a nie a nie sa ich zbaviť a to mám od pôrodu už viac ako rok...pripisujem to tej 30-tke na krku 😝 Takže nestresuj, budeš staršia tak uvidíš, že po určitom veku sa len priberá, teda ak nedržíš diéty a necvičíš.

babulka82
19. jan 2015

@mimusa94 osobne som tuto vahu mala ale necitila som sa dobre, ale pokial sa ty citiš dobre tak neni čo riešit .Je to trapne niekomu hovorit ako je chudy. Ako keby si niekomu povedala že : Ty si aka tlsta? ty čo žereš prosim ta pozri aku mat ristisko? 😀 Mne to tiež liezlo na nervy . Teraz som pribrala a mam od ludi pokoj.Ale je to tvoja vec samozrejme ak si zdrava neriš to alebo len poznamenaj : Aj vy ste taky chceli byt čo ? 😉

veriiii
19. jan 2015

@mimusa94 neboj, casom sa tie kila na teba nalepia a budes spominat na zlate ,stihle casy!ver mi..ja som bola tiez v tvojom veku tak, a dokonca o 2 cm vyssia..a tiez sa mi nepocuvalo lahko komentare..az raz mi posusla kamaratka-"To je ta zavist"!a uvedomila som si,ze na moje vahe zalezi hlavne tym co sa nedari udrzat si vahu.ak si chuda ,ze si taka"fajta" a nie zo zdrav.problemov(napr nadmerna stitna zlaza,celiakia atd)tak sa tes ze si mlada, pekna, stihla a zdrava🙂 nech si kazdy hlida svoje problemy..

robin_claire
19. jan 2015

@mimusa94 To vazne? ved to je in byt stihla...Pocuj, ja som mala naposledy taku vahu ked som mala 31 rokov, mam 166 cm - a vies ako mi bolo dobre? pripadala som si lahka, pritazliva a vznasala som sa....teraz mam 64 kil a 42 rokov....a pripadam si ako velryba....tyzden drzim dietu a schudla som asi pol kila
Bud rada, ved je to superrrrrr....ta vaha na tvoju vysku nie je az tak malo

Dievca, bud rada, ja ti naopak zavidim....

karinkinamamicka
19. jan 2015

@mimusa94. Vôbec nič si z toho nerob. Niesi anorekticka tak sa tým vôbec netráp. Určite lepšie než keby ti každý rozpráva že prasknes, že si oblina, keď kracas cez miestnosť tak vlastný manžel nadskakuje (akože také zemetrasenie, z tvojej váhy) a keď ešte aj babky v dolnom konci dediny vedia že si pribrala ale 20kg. 😀 😀
Čo ti poviem, osobne závidím 😉

katarinamarkova
19. jan 2015

@mimusa94 🙂 zavidia 🙂

zenulkaaa
19. jan 2015

@mimusa94 Bud rada a na poznámky ostatných kašli. Vždy lepšie mať tento problém, ako opačne. A na návšteve si naschvál vždy niečo vezmi, nech pozeraju...

mimusa94
autor
19. jan 2015

Asi takto vyzera moja postava....chcela som pribrat trosku koli sebe hlavne...ale len par kg lebo dost casto som unavena slaba atd...a dakujem za odpovede citim sa lepsie ovela 🙂 tak dufam ze ked domna zase bude niekto rypat..tak mu dam na sosaaaak :D dakujem kočky este raz 🙂 :-*

jajka71
19. jan 2015

@mimusa94 mozno ti chyba nejaka zlozka stravy, ked si malatna, skus skocit k lekarovi a daj si spravit krvne testy, ci je vsetko Ok, ked sa zvysi prijem chybajucej zlozky, urcite ti to pomoze🙂
mojmu braskovi pomohol pohyb a pravidelna strava, chudy je stale, uz nieje tintitko🙂)

taniyahtaniyah
19. jan 2015

ja mam 27 rokov jedno6 rocne dietatko a 47 kg.tiez nic ine nepocuvam len ze som anorekticka a podvizivena apritom sa stale napchavam...hlavne vecer a skoro stale sladkostami=)))ale ja som spoko=DDD

Strana
z3