Mám 26 rokov a idem prvýkrát na gyndu
Ahojte ešte nikdy som nebola na gynde čo mám od toho očakávať? mám problémy s menštruáciou a taktiež by som veľmi rada čo najskôr začala riešiť tehotenstvo. Nebudu s tým nejaké problémy, že som nebola na gynde keď už mam 26 rokov?čo ma čáka a je lepšie mať gynekológa muža alebo ženu?
@zazvorka87 ale je rozdiel preboha 16r dievcina a 26r. a nevediet co je vlozka, a menzes?? to uz sa neda ani opytat ci zije na lazoch?!! to sa da opytat iba z ktoreho si prisla storocia ku nam??? ja som tiez v 16tich nesla na gyndu, tiez som sa bala.. ale toto uz hranici s ozaj nizkou inteligenciou ako pise kocka nad nami. 😒
@janie80 asi odtiaľto vietor fúka......
😵
..mala by si ist cim skor, uz mas na to vek a jajaj..od 18tich by bolo najlepsie, nikdy nevies ake skryte veci sa mozu objavit.. urcite ti vezme vyter na cytologiu a krv..a tiez si urcite nezabudni zapisat kedy tu menstruaciu mas a kolko ti meska, bude sa to pytat, aby ti vedel poradit ohladom buduceho tehotenstva...Radsej odporucam chlapa, su jemnejsi a robia si tuto pracu akosi lepsie.. Nemas sa coho hanbim ani bat, oni sa v tom babru kazdy den a je to normal vec 🙂 a vezmi si suknu alebo tricko pod zadok, nech tam nebehas hned prvy krat naha.. ( samozrejme ak si nemala nikdy styk, dopredu to treba povedat, vtedy robi sono cez brusko)
@zazvorka87 😀 vsak ja ked som si to prvykrat precitala, som sa inak sulala.. muz sa rehotal pri holeni 😀 😀 😀 je jasne, ze to je z nudy..
@sisaha mne to vtipne nepride si predstav ze pride za tebou dieta a povie mami chcem zmenu pohlavia. Mna toto fakt dokaze rozculit. Inak je mozne ze to nevedela. Kolke zeny su take co ani netusia co je menzes a ako to funguje nevieme ake ma ochorenia mozno ju matka chranila len preto trebars aby neotehotnela kvoli ochoreniu? Nemozeme sudit pokial nevieme co je v pozadi skor je smutne, ze ju o tom nikto neinformoval. Skor na zaplakanie
Nemyslim, ze je vhodne o tom hovorit. Podla mna je to dost citliva tema ja osobne by som nechcela byt v kozy cloveka co ma taky problem.
zeby zenska v mojom veku nevedela co je vlozka a ako funguje menstruacny cyklus v dnesnej dobe je nepravdepodobne...jedine ze ide o jedinca s nejakou psychickou poruchou a preto jej taketo veci unikli..
dievčatá a nenapadlo vás, že sú ešte stále jarné prázdniny? 😉
Zakladatelka sa o 10 rokov preklepla vo veku 😝
prestaňte byť k nej zlé..nie sme tu preto aby sme niekoho odsudzovali..ja by som za jej nevedomosť vinila skôr jej rodičov ako ju...ale je fakt, že 26 ročná žena by už mala vcedieť čo je menštruačný cyklus... @tanith https://www.always.sk/fooldal.php?menu=2 tu si najdi opovede..
@nikoletka_h ale ved si prečítaj, tie linky, co baby sem dali - robi si prdel....
Ale jasne ze je to blbost...Uz len predchadzajuce predstavenie-Ahoj volam sa Tanith (to uz co je za meno,take ani neexistuje)a taky som si dala aj nick petoze si ICH nikdy poriadne nepamätam...Co uz,deti sa nudia...🙂
Toto je lepšie ako Bučkovci 😀
Davno som sa tak nenasmiala 😀😀 😀 pubertacka caka za pc kto sa jej ozve 😀 akoze dost skoro v 26 riesi problemy s menzesom 🙂 Dovtedy z nej bola asi sipkova ruzenka 😀

@zazvorka87 mat strach a nevediet co je vlozka a ako funguje hormonalny system zeny su dve obrovsky rozdielne veci