icon

Mám 26 rokov a idem prvýkrát na gyndu

tanith
7. mar 2013

Ahojte ešte nikdy som nebola na gynde čo mám od toho očakávať? mám problémy s menštruáciou a taktiež by som veľmi rada čo najskôr začala riešiť tehotenstvo. Nebudu s tým nejaké problémy, že som nebola na gynde keď už mam 26 rokov?čo ma čáka a je lepšie mať gynekológa muža alebo ženu?

sisaha
7. mar 2013

@zazvorka87 mat strach a nevediet co je vlozka a ako funguje hormonalny system zeny su dve obrovsky rozdielne veci

alka221
7. mar 2013

@zazvorka87 ale je rozdiel preboha 16r dievcina a 26r. a nevediet co je vlozka, a menzes?? to uz sa neda ani opytat ci zije na lazoch?!! to sa da opytat iba z ktoreho si prisla storocia ku nam??? ja som tiez v 16tich nesla na gyndu, tiez som sa bala.. ale toto uz hranici s ozaj nizkou inteligenciou ako pise kocka nad nami. 😒

cinnamon111
7. mar 2013

@janie80 asi odtiaľto vietor fúka......
😵

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
reni1512
7. mar 2013

..mala by si ist cim skor, uz mas na to vek a jajaj..od 18tich by bolo najlepsie, nikdy nevies ake skryte veci sa mozu objavit.. urcite ti vezme vyter na cytologiu a krv..a tiez si urcite nezabudni zapisat kedy tu menstruaciu mas a kolko ti meska, bude sa to pytat, aby ti vedel poradit ohladom buduceho tehotenstva...Radsej odporucam chlapa, su jemnejsi a robia si tuto pracu akosi lepsie.. Nemas sa coho hanbim ani bat, oni sa v tom babru kazdy den a je to normal vec 🙂 a vezmi si suknu alebo tricko pod zadok, nech tam nebehas hned prvy krat naha.. ( samozrejme ak si nemala nikdy styk, dopredu to treba povedat, vtedy robi sono cez brusko)

alka221
7. mar 2013

@zazvorka87 😀 vsak ja ked som si to prvykrat precitala, som sa inak sulala.. muz sa rehotal pri holeni 😀 😀 😀 je jasne, ze to je z nudy..

sisaha
7. mar 2013

@janie80 mozno aj ona je zmeneny muz na zenu, preto nevie co je vlozka 😀

janie80
7. mar 2013

@sisaha odhalila si to 😀

cta
7. mar 2013

@sisaha mne to vtipne nepride si predstav ze pride za tebou dieta a povie mami chcem zmenu pohlavia. Mna toto fakt dokaze rozculit. Inak je mozne ze to nevedela. Kolke zeny su take co ani netusia co je menzes a ako to funguje nevieme ake ma ochorenia mozno ju matka chranila len preto trebars aby neotehotnela kvoli ochoreniu? Nemozeme sudit pokial nevieme co je v pozadi skor je smutne, ze ju o tom nikto neinformoval. Skor na zaplakanie

sisaha
7. mar 2013

@cta ja predsa neviem ci je to pravda, ale ak je, tak to ma napisat ako prve...skor si myslim, ze sa nejaka pubertiacka nudi...to je cele

sisaha
7. mar 2013

@cta a ked sa nad tym zamyslis, tak ak by bola skutocne preoperovanym muzom, tak hadam nebude riesit tehotenstvo, ci? 😉

janie80
7. mar 2013

@sisaha a ak by bola aj skutocne preoperovanym muzom - ved aj chlapi vedia, co su to vlozky a menstruacny cyklus... Ci nie? 😕

cta
7. mar 2013

Nemyslim, ze je vhodne o tom hovorit. Podla mna je to dost citliva tema ja osobne by som nechcela byt v kozy cloveka co ma taky problem.

lucinocka
7. mar 2013

@tanith mala som zenu aj chlapa a nikdy viac zenu...chlapi su ovela citlivejsi.. navyse je mi divne ked mi medzi nohy cumi zenska

cta
7. mar 2013

@janie80 hahaha skus sa spytat mojho partnera ci vlozky alebo tampony ten nema ani sajnu aky je medzi nimi rozdiel xixixi to uz brat ma lepsie infosky a bezne frajerke kupuje hygienicke vecicky jaaaaj ja mat takeho chlapa 😀

kacena4
7. mar 2013

@tanith neboj ja som isla tiez neskoro v 25 a prezila som to skor sa bude cudovat kde si sa stratila v systeme 😀 😀 😀 ale prezije to aj on/ona drzim palce a nedepkuj z toho

janie80
7. mar 2013

@cta ja nehovorim o tom, ze chlap vie rozdiel, ale o tom, ze aspon tusi co to je a na co to je... 😔 ale to uz sme mimo temu... 😅

lucinocka
7. mar 2013

@cta to fakt? moj mi tiez kupuje vlozky a vie presne ze cyklus sa deli na tri fazy, kolko trva ktora, vie kedy je ovulacia, kedy su plodne dni, vie ako sa meria bazalna teplota.. 😨

lucinocka
7. mar 2013

zeby zenska v mojom veku nevedela co je vlozka a ako funguje menstruacny cyklus v dnesnej dobe je nepravdepodobne...jedine ze ide o jedinca s nejakou psychickou poruchou a preto jej taketo veci unikli..

angua27
7. mar 2013

dievčatá a nenapadlo vás, že sú ešte stále jarné prázdniny? 😉

anjelicek26
7. mar 2013

Zakladatelka sa o 10 rokov preklepla vo veku 😝

billam
7. mar 2013

@tanith vlozka je biela, snáď si ju nepomylis s rezňom a nadaš si ju medzi chleba....made my day 🙂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
nikoletka_h
7. mar 2013

prestaňte byť k nej zlé..nie sme tu preto aby sme niekoho odsudzovali..ja by som za jej nevedomosť vinila skôr jej rodičov ako ju...ale je fakt, že 26 ročná žena by už mala vcedieť čo je menštruačný cyklus... @tanith https://www.always.sk/fooldal.php?menu=2 tu si najdi opovede..

billam
7. mar 2013

@nikoletka_h ale ved si prečítaj, tie linky, co baby sem dali - robi si prdel....

sisi1503
7. mar 2013

Ale jasne ze je to blbost...Uz len predchadzajuce predstavenie-Ahoj volam sa Tanith (to uz co je za meno,take ani neexistuje)a taky som si dala aj nick petoze si ICH nikdy poriadne nepamätam...Co uz,deti sa nudia...🙂

lienka38
7. mar 2013

Toto je lepšie ako Bučkovci 😀

stanka810
7. mar 2013

Davno som sa tak nenasmiala 😀😀 😀 pubertacka caka za pc kto sa jej ozve 😀 akoze dost skoro v 26 riesi problemy s menzesom 🙂 Dovtedy z nej bola asi sipkova ruzenka 😀

stanka810
7. mar 2013

@sisaha 😀 som sa na tebe pobavila

sisaha
7. mar 2013

@stanka810 nejak sa nam slecna stratila.. 😅