Mám strach z lietadla
Ahojte prosím o radu niejake tabletky z strachu veľmi sa bojím že odpadnem 🙆 som Taká bojazlivo máme ísť na dovolenku a v júli ale teraz na to myslím či to zvládnem ani raz som nebola v lietadle hlavne sa bojím z rýchlosťi bojím sa že sa bude zvýšiť tlak aj pulz.
@patuska00 ak sa bojíš fakt len tej rýchlosti, tak sadni do auta, choď na diaľnicu a daj si pár kilometrov 130-150 kou. Pocitovo je to určite horšie ako sedieť v lietadle.
@kacernakokse to ešte horšie manžel ide 100 alebo 120 už mu hovorím aby išiel pomali
@anonymous87 ja som takto lietala z prahy do blavy, lebo som mala sefa byvaleho leteckeho navigatora 😅. Zz som sa tolko nebala, hlavne som nemala este deti. No ale raz sme sa zburali s kolegom a bolo mi vsetko jedno 😂. Bola sranda, odvtedy viem, ze to pomaha. Akurat s detmi sa zburat to asi nie je dobrx napad 😁
@patuska00 tak v lietadle to ani neucitis. Len si zapchaj uši, keď budú hlásiť akou rýchlosťou idete aby si z toho nedostala tachykardiu.
@liv1 keď som toto leto letela na dovolenku, tak išli take dva páry aj s deťmi s nami v lietadle. Oni sedeli vpredu bližšie k letuskam a my vzadu. Vykúpili všetku whiskey takže pre nás už nezostalo 😂 dodrbani boli ako dogy, deti spokojné lebo ich nikto neokrikoval, ešte mali aj showku. Myslím že pár panakov by ti neuškodilo, nikto sociálku volať nebude 😃
@patuska00 jasne pohoda
@anonymous87 neurol a hned poldeci neotravis sa ? 😂
@xxigixx juuuj nie 😂😂😂 akoze ale zas nezapijem neurol poldecakom 😆
Ale ja neurol bezne bravam aj pocas roku (mam diagnostikovanu tetaniu a panicku uzkost, cize pri atakoch ho taky 3-5 dni uzivam. Niekedy tyzden), tak pre mna to nie su az take slehy 😀
@anonymous87 prosim Vas a s cim sa oblbnete?Nieco z lekarne?Aj mna caka let a fobia neskutocna,2x som letela a zakazdym som bola rozhodnuta,ze uz nikdy v zivote dovlieradla nesadnem.A znova ma to o par dni caka,ale spolieham sa na nejake volnodostupne tablety z lekarne.
@matasok001 no ja si davam neurol 🤷♀️ ale ked sme toto leto leteli domov, tak uz som bola v pohode. Vobec som to nejak neriesila… neboj sa, je to len autobus s kolesami…

@raszuz to je moje a manželove dokopy 😂 na letisku sa k nám pridával obchodný partner a ten bol úplne happy, že sa bude ženiť, že povedala "áno"🙈😂 keby bolo na ňom, tak aj nás by asi vynášali, takto sme srkali celú cestu niečo málo😂 gin sme si s mužom podelili a víno jasné - ja červené, on biele😀