Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@kajustek2007 koľko si bola prosím PN? Super gratulácia k pekným kilám dole ja sa bojím ake je to zotavovanie potom ako s jedením ? Bolesti ?
Ahojte, chcela by som sa spytat ake su podmienky na to aby mi schvalili operaciu? Aky je priebeh? A kam je naj ist? Dakujem
@novaaaa Banska Bystrica.
@maciatko950 jedenie ako co zistujem co mi vadi co nie voda mi stale ide tazsie ta ma boli este som pn asi najdlhsie no nic ma nesuri chcem sa citit uplne dobre.😉
@kajustek2007 a mas aj vychadzky? ci musis byt stale doma?
@kajustek2007 môžeš mi prosím popísať tie bolestí kľudne aj do ip ako to všetko od začiatku 🙂 koľko si pn to len. Aby som mala predstavu 🙂
@novaaaa áno vypísali mi tam pnku a ešte maródim do 6.6 zatiaľ
@martinaskubak dakujem za vsetky infosky si moc zlata 🙂
@novaaaa mam aj vychadzky aj doobeda aj poobede.
@novaaaa v pohodičke viem že to pomôže 😊
@kajustek2007 mne dala celodenné doktorka
@martinaskubak a kto ti dal tie vychadzky v TT alebo tu v Za tvoja lekarka 🙂 ? aj ja chcem celodenne 🙂
@novaaaa moja doktorka mi ich dala
@martinaskubak no viem teda od koho pytat 🙂
@novaaaa kedy ideš na to ? 😊
@martinaskubak uz lezim na 208 😀 snad hned rano ,neviem este pojdem k lekarke co prisla na nocnu
@novaaaa držím palce a daj vedieť . Neboj bude to dobre a rýchlo to ubehne
@alexkika ahoj ano 12 decembra ma bude operovať pán doktor kokorák v bb neboj gastro prežiješ neboli to je to len nepríjemné a trvá to ani nie dve minúty tak žiaden stres držím palčeky 🙂
Ja mám s operácie trošku obavy lebo ešte nikdy som nebola v celkovej anestézea tiež ako to bdue po tom ako som písala robili to akamarátovi ale on mal trochu komlikácie zo začiatku ale teraz je už všdetko ok jesť aj piť môže všetko... a vyzerá úplne super
Dievčatá operácia aj pooperačný stav sa dá prežiť . A rýchlo sa na to zabudne . Každý to znáša inak
@martinaskubak ahoj mam uz po tom 🙂 zatial sa citim ako tak fajn..myslela som ze to bude horsie ,len som strasne smädna ale do zajtra uz vydrzim..
@dagmaraa ze ona si musi nechat priestor aj pre normálnych pacientov. Ze kde sme doteraz boli vsetci obezní, ze vidíme jednu reportáž, ci co a ze ma štyridsať telefonátov len na ten zákrok. Tak ako som jej povedala, ze ma nemusi tlačiť do termínov, kt. nemá volne, ci rezervovane pre niekoho ineho a potom sa uz ukludnila a dala mi konečne dátum a dovi-dopo

@kajustek2007 teda super krasny vysledok 🙂 gratulka. a kde ta operovali?