icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

eliz188
7. aug 2018

@veronika4578 s tým si neorb starosti treba ísť k obvodnej a dajú sa ušiť na mieru aj mám tak

veronika4578
7. aug 2018

@eliz188 ahoj.. a myslíš že sa to dá vybaviť teraz ked mám o 13 dni termín opp??

alexkika
Autor odpoveď zmazal
alexkika
7. aug 2018

@zuzana3937 ahoj, teraz pátram kedy presne máš tú opku a to ako? Aj ti povedali dôvod posunu operácie?

alexkika
7. aug 2018

Kočky niektorá do BB na 15.1.2019😁?

kajustek2007
8. aug 2018

@ivanakp mne tak isto posunuli operaciu ked som mala ist skoro o mesiac.

zuzana3937
8. aug 2018

@alexkika Ahoj. Mala som ísť 21.8 a posunuli má 14.10. Pán Dr.Marko čosi presuval op a z

zuzana3937
8. aug 2018

že pán Dr.Kokorak našiel najbližší tento termín. Išlo mi do revu lebo už som bola na to tak pripravená že budem mať potom a teraz zase čakať pomaly dva mesiace...

zuzana3937
8. aug 2018

@kajustek2007 kedy si mala ísť Ty na operáciu? Na kedy ta posunuli...

kajustek2007
8. aug 2018

@zuzana3937 ja som uz zoperovana bola 26 februara tohto roku a mala som.ist v januari.

shimsa
8. aug 2018

@zuzana3937 ahoj nie nevolali...dufam ze ani nebudu volat. 😕 uz som psychicky pripravena na teraz 😊

zuzana3937
8. aug 2018

@kajustek2007 a ako sa Ti darí? Koľko si schudla od operácie?

kajustek2007
8. aug 2018

@zuzana3937 ja budem teraz v auguste 26 teho pol roka od opky zatial -40 kil do ciela mam 20 kil.

ivanakp
8. aug 2018

Dievcata a nemali ste mat niektora menzes akurat na termin opky? Lebo mne to tak vychadza a neviem ci si mozem dat tabletky na oddialenie alebo nie. Idem v oktobri. Este by som si ich mohla dat v septembri aby sa mi to posunulo ale zas keby mi prehodili termin tak co. Neviem co mam robit.

novaaaa
8. aug 2018

@ivanakp ahoj kludne mozes ja som sa na to pytala pred operaciou tiez mi vychadzalo dostat .Ja som brala norethisteron.Poslednu som si dala vecer pred operaciou.

ivanakp
8. aug 2018

@novaaaa jeeej si ma potesila. Dakujem. A potom si kedy dostala? Hned na druhy den?

novaaaa
8. aug 2018

@ivanakp vzala som poslednu v nedelu ,a v stredu rano som dostala...len ich nezabudni zacat brat 3,4 dni pred ocakavanim ,aby stihli zabrat 😉

zuzana3937
8. aug 2018

@kajustek2007 tak to je krásne.. Dúfam že aj mne sa bude tak dariť... A akú máš cieľovú váhu?

kajustek2007
8. aug 2018

@zuzana3937 60 kil

alexkika
8. aug 2018

@zuzana3937 to mi je ľúto, tešila som sa, že budem mať informácie z prvej ruky. Ale aj tak budeš skôr, tak neboj a nejako to už vydrž. Aspoň nebude také veľké teplo. Veď teraz by si umrela od tepla. Mysli pozitívne, všetko zlé je na niečo dobré.

alexkika
8. aug 2018

@kajustek2007 ahoj, za 6 mesiacov 40kíl? A stíha sa ti sťahovať koža? Toho sa najviac bojím, že budem ako šarpej 😁

kajustek2007
8. aug 2018

@alexkika nie som ako sarpej ja som kozu na bruchu po 2 porodoch mala tak ci tak.Vobec mi to nevadi citim sa uzasne

alexkika
9. aug 2018

@kajustek2007 aj cvičíš? Alebo uzivaš nejaký kolagén či čo?

martinaskubak
12. aug 2018

Ahojte dievčatá . Tak sa po dlhej dobe hlásim . Som 3,5mesiaca po opke a dole 27 kg . Je to úžasný pocit . Aj keď ako všetko má to aj svoju daň . Padajú mi nenormálne vlasy ( ale tak hádam nárastu 😂) musím kupovať nové oblečenie (ale to s radosťou 💃) koža je ochabnutá ale pomaly vidím že sa sťahuje . Kožný doktor mi povedal že rok sa bude sťahovať a čo ostane tak jedine plastika . Ale verte mi že sa cítim neskutočne . A hlavne : nemám žiadne bolesti na chrbtici . A to je pre mna veľká úľava .
Tak zhrnutie : zatiaľ najlepšie rozhodnutie 😊

veronika4578
12. aug 2018

@martinaskubak super super.. pekne idu kg dolu 💪 vlasy dorastu neboj .. skusala si dake sampony na rast abo daco? S kozou, no vsetky po tomto zakroku pojdeme asi na plastiku.. ale nie je dolezity vonkajsok ale zdravotne sa citit lepsie ( chrbtica, klby, tlak..) drzim prsty na miznuce kg 💪 ja idem v 20.8. na zakrok len.. tak dufam ze tiez mi pojdu kg tak super dolu ako tebe 💜

martinaskubak
12. aug 2018

@veronika4578 neboj aj tebe to pôjde dole . Hlavne sa s tým vži. A uvidis pôjde to hravo . Áno viem že vlasy dorastu len to prechodne obdobie je ťažké bez nich 😂 ale to vydržím . Tak držím palce a potom napis 😊

veronika4578
13. aug 2018

@martinaskubak dakujem.. ja uz sa dotoho vzivam od konzultacie sa nemozem dockat.. aj ked sa bojom pooperacnych stavou ale zvladli ste to viacere dam to aj ja 💪 aa ozvem sa urcite 😊

novaaaa
13. aug 2018

@martinaskubak gratulujem ja 21.8.budem mat tiez tri mesiace po operacii a mam dole 25kil..ako pises je to parada 🙂 aj mne padali dost vlasy ,ale zacala som uzivat B komplex a este si davam po umyti vlasov taku vodicku proti padaniu a sa mi zda ze to krasne pomaha.myslim ze to zabralo dost dobre.

kajustek2007
13. aug 2018

26.8 bude presne pol roka od opky - 40 kil.Super pocit.

novaaaa
13. aug 2018

@kajustek2007 super gratulujem krasny ubytok