Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@martinaskubak poslala som ti spravu
Ahojte zaujala ma tato tema.to musi byt aj nejaka indikacia na tuto operaciu alebo sa len clovek rozhodne ked ma nadvahu ze ide? Moja mamka ma uz skoro 100 kg a velmi by jej pomohlo keby zhodila.a este by ma zaujimalo kolko to stoji a ci je to zlozita operacia a doba liecenia.dakujem dievcata.
@miriama11 ahoj takže, bmi 35 a pridružené problémy ako vysoký krvný tlak, cukrovka a pod.,alebo bmi 40 a viac aj bez zdr.problemov. V prvom rade návšteva endokrinologa, dietologa, ktorý zisti príčinu nadváhy. Všeobecná aj dôvera preplacajú teraz určite. Operácia je možná v BB, BA, TT. Skús si prejsť toto fórum, dievčatá tu píšu veľa informácií, skúseností a dobrých rád alebo sa pýtaj, vždy ti niektorá poradí. Pa
Dievcata este otazka.. v nemocnici pred zakrokom? Jedli ste? Klystir alebo daco?
@veronika4578 ziaden klystir ,vecer som uz nejedla a od polnoci uz ani nepila.
@veronika4578 nie nič som nemala . Od obeda deň predtým si nalačno
@alexkika dakujem, uz som nieco precitala , pocitala som bmi a ma 39 .a tie baloniky co sa dakedy davali do zaludlka? To je blbost? Alebo tie obruce ci co to bolo.a mna ale zaujime ze ked vymizne pocit hladu , tak do akeho momentu sa az chudne.je netne si to potom udrziavat? Alebo ko
@veronika4578 no to asi nie ja som ne čakala mesiac treba sa ísť opýtať za to nič nedáš možno len u nás sú taký pomalý🙂
@miriama11 chudne sa do tej váhy akú ti tvoje telo pusti . Je to individuálne . A samozrejme potom si musíš udržať váhu . Lebo telo si zvykne na určitý prísun a začne si robiť zásoby . Tak keď sa to zastaví treba dodržiavať správnu životosprávu a pohyb
@martinaskubak musim si o tom precitat viac , dakujem za odpoved , pekny den prajem.
Dobrý deň,
Prosím pekne o pomoc s týmito informáciami. Koľko sa čaká na operáciu v BA a TT? ,ak mám všetky vyšetrenia. Ako sa objednáva? Všimla som si,že napr. V BA robia len v piatok. Je tak? Robia operáciu aj v KE?
Vopred ďakujem za odpovede.
@andre8757 ahoj.. ak mas vsetky vysetrenia tak termin v BA je 3-4tyzdne aj ked teraz bude mat dr. Vician dovolenku.. a ano on je v ambulancii len piatky .. treba za nim prist aj s vymennym listkom od obvodneho lekara hned rano
@veronika4578 prosím vás a kedy bude mať dovolenku?teraz najbližší piatok 24.8.? Ďakujem
Ahojte babule takze zajtra smer BB 🙈
V pondelok na mna myslite a drzte palce nech vsetko dobre dopadne 👍✊
Tak žienky ahojte pridávam sa k vám čo chcete zmeniť svoj život. Už mám všetky vyšetrenia a vo štvrtok idem do BB po termín a chcem sa opýtať či mi viete povedať aký termín operácie dávajú teraz. Bola by som rada keby to bolo ešte tento rok ale mám asi veľké oči tak nech nie som veľmi prekvapená. Ďakujem za odpoveď
@shimsa sme v tom spoluuuu ✊✊✊ drzim palce aj ja mam dnes nastup zajtra opp ale v BA ☺
@veronika4578 tiež sa drž a veľa šťastia.
@veronika4578 napodobne drzim palce ✊✊ aj na nohach 😀😉
Dievcata doktor Kokorak v BB konci. Ide do Levoce. Idete tam niektora na opku?
@alexkika dakujem 😊
@shimsa dakujem ☺
@ivanakp ahoj. Ja idem na op do BB a má ma operovať pán dr. Kokorak..

@novaaaa ja tiež dávam vitamíny ale zatiaľ padajú . Akú vodičku si dávaš ?