icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

martinaskubak
13. aug 2018

@novaaaa ja tiež dávam vitamíny ale zatiaľ padajú . Akú vodičku si dávaš ?

novaaaa
14. aug 2018

@martinaskubak poslala som ti spravu

miriama11
14. aug 2018

Ahojte zaujala ma tato tema.to musi byt aj nejaka indikacia na tuto operaciu alebo sa len clovek rozhodne ked ma nadvahu ze ide? Moja mamka ma uz skoro 100 kg a velmi by jej pomohlo keby zhodila.a este by ma zaujimalo kolko to stoji a ci je to zlozita operacia a doba liecenia.dakujem dievcata.

alexkika
14. aug 2018

@miriama11 ahoj takže, bmi 35 a pridružené problémy ako vysoký krvný tlak, cukrovka a pod.,alebo bmi 40 a viac aj bez zdr.problemov. V prvom rade návšteva endokrinologa, dietologa, ktorý zisti príčinu nadváhy. Všeobecná aj dôvera preplacajú teraz určite. Operácia je možná v BB, BA, TT. Skús si prejsť toto fórum, dievčatá tu píšu veľa informácií, skúseností a dobrých rád alebo sa pýtaj, vždy ti niektorá poradí. Pa

veronika4578
14. aug 2018

Dievcata este otazka.. v nemocnici pred zakrokom? Jedli ste? Klystir alebo daco?

novaaaa
14. aug 2018

@veronika4578 ziaden klystir ,vecer som uz nejedla a od polnoci uz ani nepila.

martinaskubak
14. aug 2018

@veronika4578 nie nič som nemala . Od obeda deň predtým si nalačno

miriama11
14. aug 2018

@alexkika dakujem, uz som nieco precitala , pocitala som bmi a ma 39 .a tie baloniky co sa dakedy davali do zaludlka? To je blbost? Alebo tie obruce ci co to bolo.a mna ale zaujime ze ked vymizne pocit hladu , tak do akeho momentu sa az chudne.je netne si to potom udrziavat? Alebo ko

eliz188
14. aug 2018

@veronika4578 no to asi nie ja som ne čakala mesiac treba sa ísť opýtať za to nič nedáš možno len u nás sú taký pomalý🙂

martinaskubak
14. aug 2018

@miriama11 chudne sa do tej váhy akú ti tvoje telo pusti . Je to individuálne . A samozrejme potom si musíš udržať váhu . Lebo telo si zvykne na určitý prísun a začne si robiť zásoby . Tak keď sa to zastaví treba dodržiavať správnu životosprávu a pohyb

miriama11
14. aug 2018

@martinaskubak musim si o tom precitat viac , dakujem za odpoved , pekny den prajem.

rebeka1977
Autor odpoveď zmazal
andre8757
17. aug 2018

Dobrý deň,

Prosím pekne o pomoc s týmito informáciami. Koľko sa čaká na operáciu v BA a TT? ,ak mám všetky vyšetrenia. Ako sa objednáva? Všimla som si,že napr. V BA robia len v piatok. Je tak? Robia operáciu aj v KE?
Vopred ďakujem za odpovede.

veronika4578
18. aug 2018

@andre8757 ahoj.. ak mas vsetky vysetrenia tak termin v BA je 3-4tyzdne aj ked teraz bude mat dr. Vician dovolenku.. a ano on je v ambulancii len piatky .. treba za nim prist aj s vymennym listkom od obvodneho lekara hned rano

andre8757
18. aug 2018

@veronika4578 prosím vás a kedy bude mať dovolenku?teraz najbližší piatok 24.8.? Ďakujem

veronika4578
18. aug 2018
shimsa
18. aug 2018

Ahojte babule takze zajtra smer BB 🙈
V pondelok na mna myslite a drzte palce nech vsetko dobre dopadne 👍✊

beka22
18. aug 2018

Tak žienky ahojte pridávam sa k vám čo chcete zmeniť svoj život. Už mám všetky vyšetrenia a vo štvrtok idem do BB po termín a chcem sa opýtať či mi viete povedať aký termín operácie dávajú teraz. Bola by som rada keby to bolo ešte tento rok ale mám asi veľké oči tak nech nie som veľmi prekvapená. Ďakujem za odpoveď

andre8757
18. aug 2018

@shimsa kto vás operuje prosím?

shimsa
19. aug 2018

@andre8757 Dr. Kokorák

shimsa
19. aug 2018

@beka22 ahoj pokial viem tak niektore dievacata tu pisali o terminoch az na januar 😕

veronika4578
19. aug 2018

@shimsa sme v tom spoluuuu ✊✊✊ drzim palce aj ja mam dnes nastup zajtra opp ale v BA ☺

alexkika
19. aug 2018

@shimsa drz sa, prajem veľa šťastia a rýchle zotavenie. Keď budeš môcť tak daj vedieť ako si na tom. Pa

alexkika
19. aug 2018

@veronika4578 tiež sa drž a veľa šťastia.

shimsa
19. aug 2018

@veronika4578 napodobne drzim palce ✊✊ aj na nohach 😀😉

shimsa
19. aug 2018

@alexkika dakujem😊 urcite sa ozvem ked budem po

ivanakp
19. aug 2018

Dievcata doktor Kokorak v BB konci. Ide do Levoce. Idete tam niektora na opku?

veronika4578
19. aug 2018

@alexkika dakujem 😊

veronika4578
19. aug 2018

@shimsa dakujem ☺

zuzana3937
19. aug 2018

@ivanakp ahoj. Ja idem na op do BB a má ma operovať pán dr. Kokorak..