icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

fulmekovaveronika
23. aug 2018

Určite napíšem ale co mi spomínala tak cele to trvalo 1,5-2 mesiace
@mima345

tiagospliter
23. aug 2018

@eliz188 no narkoza je viac menej neprijemna. Ked mi operoavali ruku v pohode, ale po zlcniku a sleeve mi bolo strasne zle. Ale nezvracala som. Ja uz budem mat v oktobri rok a pol od opky a pohodicka 🙂

zuzana3937
23. aug 2018

Ahojte Dievčence... Prosím Vás ktorá podstúpila sleeve op.v Žiline.? Aké sú vaše skúsenosti a koľko ste čakali na termín... Poisťovňa vám to preplatila? Ďakujem

mima345
23. aug 2018

@fulmekovaveronika tak to je super,, kiež by to tak bolo aj v našom prípade 😀😉

tamarocka
23. aug 2018

@mima345...pokial sa nic nezmenilo iba vzp.doplatok za operatera a nadstandard 500€

veronika4578
23. aug 2018

@tamarocka v ba je doplatok 275€

eliz188
23. aug 2018

@mima345 ja mám 58.9

dagmaraa
23. aug 2018

@shimsa no a ked si s nim v kontakte mozes sa ho spytat ci bude aj v Levoci pokracovat, myslim to tak ze ci sa bude dat k nemu objednat na konzultaciu a on mi da potom zoznam tych vysetreni a potom zas za nim ci ano alebo nie a samozrejme ak ano tak ci on bude operovat?

beka22
23. aug 2018

Dnes som bola u dr Kokoráka a bude operovať v Levoči idem k nemu a bude ma operovať on.

jelly265
23. aug 2018

@adaurbanova v BB to operoval takmer všetko Dr. Kokorák, Vladovic a Marko veľmi zriedka. Ak nemáš Levoču daleko neváhaj a chod tam. Ja som išla do BB až z BA keďže Dr. Kokorák je skvelý aj v pooperačnej starostlivosti kdežto v BA nula bodov. Ja som mala mať v decembri už kontrolu 2 roky po opke tak som myslela že sa jednoducho zruší keďže je to posledná kontrola po opke ale doktor Kokorák mi včera volal že by bol rád ak by som predsa prišla aj keď to mám z BA tak trošku dosť od ruky 😂

jelly265
23. aug 2018

@eliz188 ja som nevracala vôbec ani ma len nenaplo. Je to individuálne. Veľa robí psychika, ja som si nastavila hlavu že všetko bude OK a bolo. Bola to moja prvá narkóza a nič mi z nej nebolo.

majka01_74
23. aug 2018

Dievčatá, ako dlho trvá rekonvalescencia po operácii? Stačí týždeň a môžem sa vrátiť do prace?
Ďakujem 😉

moni52
23. aug 2018

Tak toto by zaujímalo aj mňa

tamarocka
23. aug 2018

@majka01_74 ...muz chcel tiez tak,ze 1tyzden pn...taha ju este teraz ale uz je ok...on sa 2tyz po operacii trosku skomplikoval pankreatitidou/bolo to lab.potvrdene,bolesti nemal,prestala mu chutit voda a v ten den nauzea a vracanie.za mesiac schudol 20kg,slaby,regulovali sme lieky na tk.zlomilo sa to asi v 1.5mes.ale hovori mi prave ze napis ze je to individualne.baby tu pisali tusim ze po 2tyz isli do prace.zavisi aj od toho aku pracu vykonavas.

adaurbanova
23. aug 2018

@jelly265 vlastne som viac menej rozhodnutá pre Levoču, ale ako sa s pánom doktorom Kokorakom spojiť? Je nejaký priamo kontakt na neho? Lebo v termíne 9.nov ako ma objednali tam už on nebude.

tamarocka
23. aug 2018

@adaurbanova vyssie diskusii pisali na neho nove tel.cislo...

adaurbanova
23. aug 2018

@tamarocka áno, videla som, ale myslela som si že až keď tam bude tak sa môže objednávať, no nič zajtra tam skúsim zavolať 😊

majka01_74
23. aug 2018

@tamarocka tak fakt neviem, pracujem ako sestrička na JIS a dlhšie doma ostať určite nemôžem... Ešte popremyslam
Ďakujem ❤️

beka22
23. aug 2018

@adaurbanova Dr Kokorák mi včera povedal že mu mám na termín operácie zavolať začiatkom októbra keď už bude trochu zabehnutý tak na to číslo vyššie treba skúšať volať.

zuzana3937
24. aug 2018

@adaurbanova to číslo čo tu písala je nový kontakt do Levoče. To platí až po 13.9..

martinaskubak
24. aug 2018

@mima345 nie neprepláca .

martinaskubak
24. aug 2018

@mima345 nie dôvera to nepreplaca

mima345
24. aug 2018

@martinaskubak Ďakujem a to v Trnave, či vôbec???

martinaskubak
24. aug 2018

@mima345 už nikde . Mali snahu a zopár operácii preplatili ale že zase nepreplácaju. Ja som sa koli tomu dala minuly rok do Všeobecnej a už mám po opke 😊

adaurbanova
24. aug 2018

Keď som sa v pondelok objednavala na konzultáciu, povedali že to dôvera preplaca

mima345
24. aug 2018

@martinaskubak no to dúfam nie, veď všade píšu, že to prepláca,, som z toho zmätená ..

shimsa
24. aug 2018

@eliz188 na moje prekvapenie ani nie... ale bolo to dost neprijemne 😞 ale vsetko sa da zvladnut 😊 inak uz od vcera som doma a zatial je vsetko v poriadku. Od op -4kg juchuuu 🤗🤗🤗

shimsa
24. aug 2018

@dagmaraa uz som doma 😊ale pan doktor v levoci bude pokracovat vo svojej praci cize aj v operaciach. V bb bude operacie vykonavat pan doktor marko ale len sporadicky. Pan doktor Kokorak je naozaj odbornik 😊a sam povedal ze bude a je rad ked dievcata ktore chcu podstupit operaciu pridu za nim do levoce.

eliz188
Autor odpoveď zmazal
eliz188
24. aug 2018

@shimsa gratulujeeem a prajem skoré uzdravenie a kilá nech pekne idú dole