Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@mary_enka to je super nápad s tou skupinou, tiež ma to napadlo 😊
tak a je to tu... tu je nasa nova skupina... pridavate kludne receptiky na pve dni, fotky, ako sa vam dari, ubytky vahy po urcitej dobe, ci ako prebiehali dane vysetrenia, skusenosti na nemocnice-operaterov.. a podobne... ja sa budem tiez snazit pridavat napr clanky, popripade zahranicne premeny a podobne 🙂 tesime sa na vas 🙂- skupina sa vola resekcia žalúdka
https://www.modrykonik.sk/group/10840/
@mary_enka dievčatá na kávičku sa aj ja rada pridám . Som zo Žiliny a už má 4 mesiace po opke . Tak dajte termín 😊
Veď to všetko sa dalo písať aj sem (a bude to pekne pokope) nemusela sa robiť skupina...môj názor 😁
@zuzlicek44 vies ako dlho som hladala niektore prispevky ?.... Moreeeee casu mi to zabralo ;) a som tetaz na pn, tak neviem co od dobroty :D
@zuzlicek44 aj ja si myslím . Lebo tu už je veľa skúsenosti a rád .
@martinaskubak vyborneeee... Tak to uz ani neviem kolko nas je ;) ja uvidim ako skoncim zajtra u lekara a pokial ma uz vypise z pn, tak ideme dohadovat termiiin ;) a ako sa ti dari ?
@mary_enka super👍 Tak sa teším . Ja sa mám výborne . Už mám dole 30 kg . Je to neskutočný pocit .
Žienky, stretli ste sa pri návšteve lekárov aj s tým, že vám opku neodporúčali? V zmysle že je to veľký zásah do organizmu, čo ak o pár rokov bude to alebo ono atď. Asi bude najlepšie ísť na konzultáciu a tam si všetko vypočuť, no a podľa toho sa už rozhodnúť 🤔
@martinaskubak dufsm ze ho coskoro zazijem aj ja.. Ale musim prizant... 30 by bolo u mna este stale malo, ale po udravotnej stranke aj to urcite mega super pomoze ;)
@adaurbanova ja som sa rozhodla vtedy, ked doktor povedal ze ono je to risk... Ako kazda operacia... Ale este vacsi risk je zostat a nic nerobit v vysokym BMI... Ze tie zdravotne rizika pri morbidnej obezite su fakt ze velke
@adaurbanova mne operáciu navrhla obvodná lekárka.fokonca keď som si robila všetky potrebné vyšetrenia tak ma lekári v Tom podporujú.moja nadváha je dosť veľká,mám problémy s tlakom aj chrbticou a toto beriem ako pomocnú barlicku na zlepšenie zdravotného stavu a aj na skvalitnenie života
@monickos to je super keď je podpora, práve že mňa zasa všetci iba strašia až som to skoro vzdala, ale šťastie že stále čítam príspevky tu na stránke, tak to ma tak posunie aby som to skúsila. Ty ideš kam na opku?
@adaurbanova do Levoče,pôvodne som mala ísť do BB ale lekár zmenil pôsobisko.zalezi aj na Tom akú máš nadváhu či by si to dokázala aj bez tejto pomoci.uz si bola na konzultácii? Ak znovu kde?
@monickos mám termín 9.novembra v BB, ale keď doktor Kokorak ide do Levoče tak som sa chcela objednať tam, možno by to bolo aj skôr. Určite by som to dokázala aj bez op, ale už nemám na to "gule" 3×sa mi to podarilo, ale to som nemala deti. Ale vždy som sa tak krásne vypapala späť. Toto mi prišla taká zjednodušená cesta k sláve 😊
@adaurbanova zjednodušená cesta to nie je . Ale to pochopíš . Mám dni keď si poviem že som mohla aj normálnou cestou to skúsiť . A kilá idu dole len prvé mesiace . A potom to je o kontrolovaní sa a životospráve . Ale za mna je to moje najlepšie rozhodnutie 😊
@adaurbanova Ahoj, môžem sa spýtať prečo nejdeš do ZA?? Len informatívne, či je niečo o čom neviem (zla starostlivosť alebo niečo podobné?) 🙂😉
@mima345 vieš čo dosť ma vystrašila opka v BA čo tu jedna písala ako dopadla, tak som potom myslela že pôjdem predsa len k MUDr Kokorakovi keď ho všetci tak chvália. Pre nič iné 😊
@adaurbanova tiež dúfam že ma urobia skôr,pretože dátum mi dali až na apríl 2019 a to kôli tomu helicobakterovi,musím byť zdravá aby som ju mohla absolvovať 🙂 tiež som skúšala chudnúť ale moja silná vôľa je veľmi slabá.:-/
Baby tie co ste uz po opp cvicit ste kedy zacali??? Lebo ja uz nemozem takto fungovat.. moje telo si pyta vela vela pohybu 😕
@adaurbanova Aha,,čítala som to aj ja, ale ja si myslím, že posr.... sa to môže hocikde,, 😉 držím palce 🙂😉
Babulky, tie co ste boli v TT... Tak... Ked vam volali, ze mate ist na kolecko... Aky vam vysiel casovy odstup od toho telefonatu? Ci to boli napr, ze za 2 mesiace pridite na kolecko, alebo za mesiac... 3 tyzdne a podobne. Dakujeeem.
No, babulky, tak som na PN dalsich 10 dni.... Ale je tu jedna moznost ;) stretnu sa u mna doma ;)

@novaaaa na zacitku, ci v strede fora som citala, ze v zahranici to funguje tak, ze ludia, kt. tuto operaciu podstupia sa stretava.ju a vidim, ze je to uz aj tu, akurat.. my sikovne zeny zo slovenska sa vieme spojit aj svojpomocnee 🙂))) juchuuuu, tesim sa 🙂