Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@mary_enka po telefonáte 3 týždne
@martinaskubak dakujem, tak sa to dufam nebude krizovat s muzovou sluzobkou.... ;)
@ivanakp Držím ti palce aby ti to všetko dobre dopadlo... Drž sa...
Dakujem dievcata. Dam vediet ako to zvladam potom 😄
@berta555 ahoj.. no ja tiez stojim.. neviem preco.. 9kg mam dole hybe sa to polkila hore pol dole kazdy tyzden neviem co sa deje 😔
@berta555 tak ja vam neviem poradit kedze idem stale dole nevazim sa neriesim papsm normalne no malo 25.septembra budem od opky 7 mesiacov dole mam 42 kil a idem stale dole.do ciela mam 18 kil podla primara.V novembri mam tristvrte rovnu kontrolu.
@adaurbanova ahoj, aj mňa vystrašila tá skúsenosť v BA ale predsa som sa do toho pustila. Predtým som bola v BB ale tak ďaleko do Levoče sa mi nechce tak som išla do BA aj s výsledkami. Dr Vician si ich prezrel a na moje prekvapenie ma poslal ešte na niekoľko vyšetrení vrátane CT pankreasu na Heydukovej v Blave. Tak teraz začínam skoro všetko odznova...... vybavujem termíny, sedím v čakárňach.... dúfam že tomu bude raz aj koniec..... Ale sľúbil že to bude ešte v túto jeseň..... Takže sa už teraz lúčim s vianočným kaprom 😂
@berta555 ja som sa pytala Viciana a povedal ze pomalinky to pojde dole .. tak uvidim 😉
@berta555 môžem sa opýtať aký čas si po operácii? A ak môžeš odpovedať aký si mala cukor pred a teraz a koľko si dala dole kg do teraz ďakujem. Ja som začala pred mesiacom jest lieky na cukor mala som na lačno 10 a po zaťaží 16 tak som zvedavá po akých podmienkach po operácii to pekne klesne.
Baby, je medzi vami nejaka co pribrala naspat? Ja velmi uvazujem nad opkou ale bojim sa toho ze sa to vrati. to bolo aj prve co mi na to obvodak povedal. Hmm?
ahojte volam sa renata som po opke 9 dní ako to bolo u vas zo začiatku s jedením
@berta555 aká diera v bruchu? 😮😮😮
@veronika4578 Ahoj Veronika. Pred opkou si bola tiež na PET/CT v Onkologickom ústave sv. Alžbety? Keď áno, tak si mala aký časový odstup od zaslania žiadanky po telefonát o termíne CT? Už mám všetky vyšetrenia len toto mi chýba, už dva týždne majú žiadanku poslanú a mne nikto nevolá 😢
Zdravim vas robim si predoperacne vysetrenie a v nose mi zistili bakteriu MRSA myslite ze bude problem ma zoperovat? ma to niejaky vplyv?
@berta555 áno viem že si to ty ja som si myslela že si aj dačo potom dala dole. Ale dúfam že sa máš už dobre. Ak ťa nebude obťažovať môžeš aj do ss čo jedávaš čo si mixuješ lebo som si narobila výživu mám rada jogurty krupicu ovocie a mám veľmi rada mäso ale rozmixované určite nedám. Ďakujem za odpoveď.
Ahojte 🙂 Prosím Vás ja mám zdravotnu poistovnu Union . Prepláca to, alebo si ju mám zmenit ?? Daujem velmi pekne za odpoved

Dievcata zajtra nastupujem do TT a v pondelok operuju. Drzte palce.