Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@ozzynka2332 ahoj.. mne unionka preplatila cize nemal by byt problem
@veronika4578 ďakujem, tak tam asi zajtra zavolám a preverim či evidujú ziadanku. V dnešnej dobe čo si nevybavys sama, to nemáš
Hovorí sa že stroj na CT ale o mágneticku je úzky...normálne sa tam zmestili?teraz ma to napadlo....😮
@veronika4578 ako je mozne, ze ti Unionka preplatila???? Ja som bola na konzultacii pred 2 tyzdnami v Trnave a bolo mi jasne povedane, ze Union nepreplaca, ze maju zmluvu len so vseobecnou. Tak mi prosim napis, kde som spravila chybu 😭 Lebo ja teraz cakam do januara, az mi nabehne nova poistovna 🙄
@radulienka2 predpokladam ze je dolezita aj nemocnica, kt. Si vyberies.. Co viem tak v trnave dost sklonuju to ze to preplaca vseobecna....
@veronika4578 Dakujem za odpoveď 🙂 Tak snád preplatia 🙂
@radulienka2 Ahoj a Žilinu si neskúšala?? Tam nieje problém s poisťovňami...😉
@mima345 ahoj....veru neskusala, ani ma to nenapadlo, totiz docitala som sa tu, ze najskorsi termin mi daju v TT....a nakoniec budem cakat 4 mesiace 🙄 keby som chcela ist do Ziliny, musim ist znova na konzultaciu alebo mi staci ten papier z Trnavy?
@radulienka2 neviem ti povedat ako je to mozne ale ja som uz po operacii a vsetko zaplatila unionka.. jedine co som doplacala bolo cca 300e doktora ☺
@veronika4578 kde si bola na operacii prosim? Nechce sa mi to hladat dozadu 😃
@radulienka2 v BA ☺
@radulienka2 To ti neviem povedať, ale pošlem ti ss 😉
@radulienka2 ahoj. Ja som mala ísť na operáciu do BB, ale keďže pán doktor odchádza zvolila som Zilinu. 29.8 som tam bola zo všetkými vysetreniami aj zo správou čo mi napísali v BB. A už mám termín 24.9 idem.
@zuzana3937 ahoj.... to je super, vyskusam sa aj ja nakontaktovat na tu Zilinu, ja zatial vysetrenia nemam, len konzultaciu, tak sa tam spytam, ci mi uznaju aj ten papier z TT 🤷♀️
@radulienka2 kedy ti povedali ze sa ti ozvu? Ja uz zacinam byt trochu netrpezliva ;( dikicko
Ahojjte dievčatá 🙂 Nemáte niekto kontakt na LEVOČU ???? Rada by som sa objednala tam . Dakujem
Ahojte dievcata... dnes som sa odvazila a volala som do BB aby som prezistila nieco o resekcii zaludka... len ja som z vychodu.. mate tu niektora aj nejake dobre recenzie na DR z vychodu? Aaa ak mozem...co vsetko to obnasa? A ake vysetrenia treba absolvovat? Nieco som tu citala ...aj gastro? Hadicka do krku??? Lebo z toho mam stracha hrozu...dakujem
@radulienka2 staci z Trnavy
@mary_enka mne sa maju ozvat az v januari, ked budem mat novu poistovnu, ale teraz som zistila, ze mozno aj skor by to mohlo byt v Ziline, tak to idem riesit 🤷♀️
@rebeka1977 ok, dakujem
@ozzynka2332 ahoj naaahodou mám 😉 053/3332412 lekár mi povedal že mám telefonovať až v polovici októbra,aby som sa preobjednala.predtym sa chce v nemocnici aklimatizovať.uz si bola na konzultácii?
som objednaná do Banskej Bystrici na 5.10, ak by ste niektorá chcela termín na konzultáciu, ja som cez leto schudla, dala som si poslednú šancu a podarilo sa
@curlikovie ahoj 🙂 gastro je nepríjemné ale zvládnuť sa dá 🙂 musíš absolvovať ešte endokrinologicke vyšetrenie,psychologické,sono dutiny brušnej ....prečítaj si celú konverzáciu tam máš informácie a hlavne skúsenosti ostatných dievčat 🙂

@moni52 ahoj.. ja som bola na CT na Trnavskom myte v procare 🙂