icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

monickos
20. sep 2018

@moni52 vidíš takmer som zabudla u nás ešte diabetológa alebo dietologa tie ostatné vyšetrenia nie...interné budem absolvovať v rámci predoperačneho vyšetrenia

dzenys
21. sep 2018

Ahojte aj ja idem do Bratislavy na sleeve akurat vybavujem vsetky tie vysetrenia viete mi prosim niekto poradit obezitologa neviem ziadneho najst.a tiez kde ste boli na tu trubicu.dakujem.Gratulujem vsetkym co uz schudli!!

moni52
21. sep 2018

@dzenys ja som mala namiesto vyšetrenia u obezitologa správu od mojej diabetologičky a uznali mi to keď som išla do BA. V BB som začínala a tam je aj na zozname vyšetrení že diabetolog nahradzuje obezitologa.

dzenys
21. sep 2018

@moni52 ahoj ja planujem ist do Bratislavy.akurat vysetrenia obehavam

dzenys
21. sep 2018

@moni52 dakujem tak skusim diabetologa. A s bratislavou si spokojna?

moni52
21. sep 2018

@dzenys tak musím byť spokojná. Do Levoče nechcem - to je ďaleko a hovoril o polročnom čakaní, v BB mi hovorili že o rok. Tak prvé čo mi napadlo bola BA. Aj som sa bála že čo bude a ako, no doktor sa mi javí fajn, vysvitlo že má babičku vo vedľajšej dedine a pozná tunajšie pomery. Tak hádam to vyjde. Už mám všetky vyšetrenia len čakám na termín na CTčko už druhý týždeň ☹, vraj mi zavolajú. Už by som chcela byť po tom všetkom.... Sľúbil že to bude ešte v túto jeseň. Tak jeseň už začína 😉

dzenys
21. sep 2018

@adaurbanova ahoj aj ja idem do Ba uz mas termin?a tie vysetrenia su nejako casovo obmedzene? Lebo akurat som v procesr vybavovania

dzenys
21. sep 2018

@moni52 super je toto forum, drzim palce nech uz mas po tom.a aku mas poistovnu? A BMI ja mam doveru a BMI 38

dzenys
21. sep 2018

@veronika4578 gratulujem a kolko si mala BMI

moni52
21. sep 2018

@dzenys ja mam tiež dôveru a BMI 46. Inak k tým vyšetreniam: ja mám prvé vyšetrenie s dátumom ku koncu júna a predposledné zo stredy tento týždeň. Takže časovo obmedzené to asi nieje.

zuzana3937
21. sep 2018

Tie vyšetrenia gastro,diabetologickej, endokrinologicke platia pol roka a psychologické je na neurčito sa mi zdá...

adaurbanova
21. sep 2018

@dzenys ahojky, no zatiaľ nejdem nikam, tak nejak som bola odhovorena. Síce stále tu všetko sledujem, čítam, možno že sa odhodlam 😉

ivanakp
21. sep 2018

Dievcata hlasim sa po operacii. V pondelok som bola operovana, vcera ma prepustili. Dnes som fungovala ako keby mi ani nic nerobili. Bolest ktoru som cakala sa nedostavila 😊 prvy den je trosku neprijemny ale druhy uz je vsetko ok. Aspon u mna to tak bolo. Domov som prisla o 6 kg lahsia. Odporucam vsetkym ktore sa trapite s vahou. A Trnava je fajn. Mala som ist do BB ale pretoze doktor odisiel isla som do TT. Teraz banujem ze som neisla hned do TT. Uz som to mohla mat pol roka za sebou.

moni52
21. sep 2018

@ivanakp som veľmi rada že si ok a že sa cítiš dobre. Myslela som na teba celý pondelok a ostatné dni. Veľmi som čakala kedy sa ozves

novaaaa
21. sep 2018

@ivanakp super to som rada ze dalsia co bez komplikacii to ma za sebou v TT..gratulujem a uvidis vaha pojde dole sama 😉..ja tiez 4mesiace dnes je presne po operacii a 31kil dole 😊 takzeee do schudnutia 😁

mary_enka
21. sep 2018

@ivanakp ivka super.... Tesim sa ze mas taku dobru skusenost.... A tichucko zavidim ze to vsrzko mas uz za sebou ;) drzim palceky a nech je tato opka pre teba skvelym nakopnutim do noveho zivota ;)

berta555
Autor odpoveď zmazal
beka22
22. sep 2018

@berta555 ambulanciu má každý štvrtok

zuzlicek44
22. sep 2018

Prosím vás : BB. Väčšina píše len o doktorovi Kokorakovi. Nemáte skúsenosti s doktorom Markom?on je primar ...

dzenys
22. sep 2018

@ivanakp uzasne gratulujem tiez.A davali ti aj vypit kontrastnu latku?

ivanakp
23. sep 2018

@dzenys dakujem. Ano davali mi to vypit.

berta555
Autor odpoveď zmazal
zuzana3937
23. sep 2018

Ahojte... Tak zajtra idem už nato do Žiliny... Pocity mám zmiešané... Aj sa teším aj bojím zároveň... Snáď to zvládnem tak ako vy čo to už máte za sebou...

veronika4578
23. sep 2018

@zuzana3937 ahoj.. drzim prsty a neboj zvladnes ... vsetko bude ok 💪

zuzana3937
23. sep 2018

@veronika4578 Ďakujem dúfam,že to zvládnem...

adaurbanova
23. sep 2018

@zuzana3937 ahojky, hneď ako budeš schopná, daj hlásenie. Držím všetky palce 😉

zuzana3937
23. sep 2018

@adaurbanova Ahoj... Určite dám vedieť... Ďakujem

1emily111
23. sep 2018

@zuzana3937 ahoj, prosím ťa aj si niečo platiš v žiline a ako dlho si čakala na opku?

zuzana3937
23. sep 2018

@1emily111 Ahoj. Nie dlho som nečakala,29.8 som bola na konzultácií a zajtra už idem. A platím iba doktora.

beka22
23. sep 2018

@zuzana3937 držím všetky prsty a tíško závidím že to budeš mať za sebou. A neboj zvládneš. 😉