icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

alexkika
29. sep 2018

@zuzana3937 Zuzana, čo sa deje? Všetko OK? Nie si nejako nadšená. Ako sa cítiš? Ak niečo,napíš mi prosím ss.

zuzana3937
29. sep 2018

Ahojte. Už som doma. Už je to lepšie ako mi bolo..

beka22
29. sep 2018

@zuzana3937 super som rada že sa ti darí dúfam že za mesiac aj ja budem môcť povedať mám sa dobre. Prajem veľa zdravia a skoré zotavenie.

zuzana3937
30. sep 2018

@beka22 Ahoj. Ďakujem držím palce aby Ti to všetko dobre dopadlo....

zuzana3937
30. sep 2018

@alexkika Ahoj Moja. Už je dobre... To tie prve dva dni som nebola nejak v pohode..

beka22
30. sep 2018

@zuzana3937 ďakujem😉

alexkika
30. sep 2018

@zuzana3937 tak som rada, už som sa zľakla. Tak ti držím päste i palce nech je už len dobre a ešte lepšie. Budúci týždeň idem volať do Levoče po termín operácie, tak dúfam, že do decembra sa dostanem. A potom ... poručeno bohu. Tak drz sa a občas ma poteš, ako ideš dole s váhou a hore s dobrou náladou. Pa

denerii
1. okt 2018

@ivanakp zdravím a nejaký kontakt na Dr. Kokoraka máte? Na internete sú všetky kontakty len na Bystricu kde už nepracuje.

siarika
1. okt 2018

Pekný dník prajem babulky 😉🙂 ,som tu nová a odhodlaná tak,ako vy zmeniť svoje ,, JA" k lepšiemu a zdravšiemu ,, JA " ....tak mi držte prosím päste 😘 ...teraz vo štvrtok idem smer Levoča za MUDr.Kokorákom ...kolečko mám vybehané,vybavené tak sa teším na termín opky,dúfam,že bude čím najskôr 🙂,už včera bolo neskoro 😉 .....

siarika
1. okt 2018

@denerii cauko na tomto čísielku sa môžeš objednať na konzultáciu k MUDr.Kokorákovi ...053/3332412 -Levoča

mima345
1. okt 2018

@siarika Držím palce,, veľa šťastia...😉

denerii
Autor odpoveď zmazal
denerii
1. okt 2018

@siarika ďakujem. Ja uz mám všetky vyšetrenia.. Mal mi dat termín a všetko to padlo lebo odchádzal do Levoče.

zuzana3937
2. okt 2018

Ahojte Dievčatá. Prosím Vás, tie co mate tiež už po aké krémy na sťahovanie koze alebo hydratáciu koze používate. Ktoré sú dobré. Ďakujem veľmi pekne... A držím palce všetkým ktoré majú pred op.

mary_enka
2. okt 2018

@zuzana3937 toto by aj mna zaujimalo :D tak sup sup s dbrymi produktami 🙂

siarika
2. okt 2018

@mima345 Ďakujem krásne,aj tebe more zdravíčka prajem 😉😘

siarika
2. okt 2018

@denerii Veď aj ja som bola na prvej konzultácii v BB a keď prešiel MUDr.Kokorák pracovať do Levoče,tak som si ďalšie ,, rande " 😀 dohodla tam,aj keď to mám teraz ešte o 100 km ďalej,ako do BB ....teraz 340km,nevadí vybrala som si jeho spomedzi všetkých,čo sa tomu venujú 🙂 tak budem cestovať ....

moni52
2. okt 2018

@denerii Ahoj. Ty budeš iba volať pre termín operácie alebo tam aj pôjdeš ešte raz?
(Aj ja mám všetky vyšetrenia, aj som bola na druhej konzultácii u neho v BB, dal mi číslo do Levoče aby som mu volala keď si rozmyslím či chcem aby ma operoval on.)

karolinakb
2. okt 2018

Dobry den, rada by som sa opytala ci niekto z vas mal 2-3 mesiace po operacii problem s krvacanim pri stolici, ak ano napiste mi spravu prosim. Dakujem

denerii
3. okt 2018

@moni52 volala som tam včera tak mi dali termín na konzultáciu 8.11.
Lebo vraj sú teraz nejaké problémy s poisťovňami. Týka sa to hlavne tých čo už mali tremín a neodoperovali ich. Toto sú informácie od sestričky. Večer mi ešte napísal mail aj MUDr. Kokorák. Takže pôjdem ešte na konzultáciu a snáď mi dá termín operácie. Bola som aj za MUDr. Markom, ale ten má neskutočné čakačky na takéto operácie.

denerii
3. okt 2018

@siarika budem cestovať aj ja 😁

moni52
3. okt 2018

@denerii Ďakujem za odpoveď. Keď tam treba ešte raz cestovať na konzultáciu /v BB som už bola aj s výsledkami vyšetrení/ a až potom mi dá termín - tak neviem ☹. Od nás je to cca 430 km...

siarika
3. okt 2018

Pekný dník babulky,ak si nájdete chvíločku niektorá a veľmi vás to nebude obťažovať 😉 rada by som sa dozvedela,ako dlho ste ktorá bola po opke v nemocnici a ako to prebiehalo...či sú veľké bolesti,za aký čas ste zišli z lôžka,ako na vás pôsobila narkóza,či sa robia ešte nejaké vyšetrenia.Počula som,že sa pije nejaká tekutina,aby sa zistilo,či je tam priesak,či nie ale viem,že nie všade to robia a najhlavnejšie,koľko ste ktorá po opke,či je všetko ok a koľko ste ktorá dala dole ,, KG " !!! Ďakujem krásne za reakcie ❤😉🙂🌷🌹

we_wa
3. okt 2018

Ahojte, nejdete este niekto nahodou 10.10. do TT na kolecko???

dida2222
3. okt 2018

Ahojte zienky prosim vas to psychologicke vysetrenie to hociktoremu psychologovi sa mozem objednat? Nemate nejaky tip na dobreho psycho okolie trnava hlohovec ku ktoremu by som mohla ist ohladom opky?

siarika
3. okt 2018

@denerii ja cestujem už zajtra 4.10. 😉🙂 som zvedavá,ako dopadnem ....

beka22
3. okt 2018

@moni52 budeš musieť ísť aj do Levoče tam ti založia kartu a podpíšeš papier, aby mohli poslať papiere do poisťovne. A tie čo mali už termín v BB operáciu neschválili lebo najprv ich treba odhlásiť z BB. Mali by to urobiť sestričky v Levoči.

beka22
3. okt 2018

Uvoľnila som termín v Levoči na 29.10. Musela som sa preobjednať tak ma budú operovať až 13.11.

kattikas
3. okt 2018

@erikasadek ahojte , mna budú operovať zajtra v Žiline , ak vás zaujímajú akékoľvek info kľudne píšte 😊😊

monickos
3. okt 2018

@beka22 ahojte mne MUDr Kokorak do telefónu povedal aby som si v BB telefonicky odhlásila termín operácie.aby som neskôr nemala problém s poisťovňou..takže ak mozem poradiť odhlaste si to v BB na informáciách