Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Ahojte. Už som doma. Už je to lepšie ako mi bolo..
@zuzana3937 super som rada že sa ti darí dúfam že za mesiac aj ja budem môcť povedať mám sa dobre. Prajem veľa zdravia a skoré zotavenie.
@beka22 Ahoj. Ďakujem držím palce aby Ti to všetko dobre dopadlo....
@alexkika Ahoj Moja. Už je dobre... To tie prve dva dni som nebola nejak v pohode..
@zuzana3937 ďakujem😉
@zuzana3937 tak som rada, už som sa zľakla. Tak ti držím päste i palce nech je už len dobre a ešte lepšie. Budúci týždeň idem volať do Levoče po termín operácie, tak dúfam, že do decembra sa dostanem. A potom ... poručeno bohu. Tak drz sa a občas ma poteš, ako ideš dole s váhou a hore s dobrou náladou. Pa
Pekný dník prajem babulky 😉🙂 ,som tu nová a odhodlaná tak,ako vy zmeniť svoje ,, JA" k lepšiemu a zdravšiemu ,, JA " ....tak mi držte prosím päste 😘 ...teraz vo štvrtok idem smer Levoča za MUDr.Kokorákom ...kolečko mám vybehané,vybavené tak sa teším na termín opky,dúfam,že bude čím najskôr 🙂,už včera bolo neskoro 😉 .....
Ahojte Dievčatá. Prosím Vás, tie co mate tiež už po aké krémy na sťahovanie koze alebo hydratáciu koze používate. Ktoré sú dobré. Ďakujem veľmi pekne... A držím palce všetkým ktoré majú pred op.
@zuzana3937 toto by aj mna zaujimalo :D tak sup sup s dbrymi produktami 🙂
@denerii Veď aj ja som bola na prvej konzultácii v BB a keď prešiel MUDr.Kokorák pracovať do Levoče,tak som si ďalšie ,, rande " 😀 dohodla tam,aj keď to mám teraz ešte o 100 km ďalej,ako do BB ....teraz 340km,nevadí vybrala som si jeho spomedzi všetkých,čo sa tomu venujú 🙂 tak budem cestovať ....
Dobry den, rada by som sa opytala ci niekto z vas mal 2-3 mesiace po operacii problem s krvacanim pri stolici, ak ano napiste mi spravu prosim. Dakujem
@moni52 volala som tam včera tak mi dali termín na konzultáciu 8.11.
Lebo vraj sú teraz nejaké problémy s poisťovňami. Týka sa to hlavne tých čo už mali tremín a neodoperovali ich. Toto sú informácie od sestričky. Večer mi ešte napísal mail aj MUDr. Kokorák. Takže pôjdem ešte na konzultáciu a snáď mi dá termín operácie. Bola som aj za MUDr. Markom, ale ten má neskutočné čakačky na takéto operácie.
Pekný dník babulky,ak si nájdete chvíločku niektorá a veľmi vás to nebude obťažovať 😉 rada by som sa dozvedela,ako dlho ste ktorá bola po opke v nemocnici a ako to prebiehalo...či sú veľké bolesti,za aký čas ste zišli z lôžka,ako na vás pôsobila narkóza,či sa robia ešte nejaké vyšetrenia.Počula som,že sa pije nejaká tekutina,aby sa zistilo,či je tam priesak,či nie ale viem,že nie všade to robia a najhlavnejšie,koľko ste ktorá po opke,či je všetko ok a koľko ste ktorá dala dole ,, KG " !!! Ďakujem krásne za reakcie ❤😉🙂🌷🌹
Ahojte, nejdete este niekto nahodou 10.10. do TT na kolecko???
Ahojte zienky prosim vas to psychologicke vysetrenie to hociktoremu psychologovi sa mozem objednat? Nemate nejaky tip na dobreho psycho okolie trnava hlohovec ku ktoremu by som mohla ist ohladom opky?
Uvoľnila som termín v Levoči na 29.10. Musela som sa preobjednať tak ma budú operovať až 13.11.
@erikasadek ahojte , mna budú operovať zajtra v Žiline , ak vás zaujímajú akékoľvek info kľudne píšte 😊😊

@zuzana3937 Zuzana, čo sa deje? Všetko OK? Nie si nejako nadšená. Ako sa cítiš? Ak niečo,napíš mi prosím ss.