icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

danii87
9. okt 2018

@zuzlicek44 v TT davaju pancuchy pri prijme a mne boli napriklad velke, ani som necitila, ze ich nosim a stale mi padali 😅

kattikas
9. okt 2018

@siarika mínus 8kg k dnešnému dnu🙂

alla13
9. okt 2018

@kattikas ahoj,prajem skoré zotavenie.Nevieš ako je to v Za s Dôverou?A ešte jena otázka robili Ti aj to kontrolne vyšetrenie po operácii?

siarika
9. okt 2018

@patys67 Čauko moja,tak ti prajem nech sa ti čim skôr tvoj sen splní,nech už to máš zdarne za sebou 👍❤😘 Hádam sa v Levoči niekedy stretneme a hlavne spoznáme 😲🙂😘

siarika
9. okt 2018

@kattikas No moja 😲😲😲 to je úplne,že suprové dať dole 8kg ani nie za týždeň 👏👏👏👍👍👍👍 blahoželám,len tak ďalej 😘 a cítiš sa ako? Pocituješ bolesti,či hlad...čo papkáš?Prajem rýchle zotavenie 😘

karolinakb
9. okt 2018

@mary_enka ja som tesne pred ope mala nadchu, k anesteziologicke na vysetrenie som sla v piatok a nasledne pondelok ma operovali. Spomenula som jej to a kedze nadcha ustupila operovali ma ako bolo naplanovane, urcite sa porad s anest. Ohladom antibiotik

karolinakb
9. okt 2018

@novaaaa ja som 3 mes po ope a stale padaju 😞

mary_enka
9. okt 2018

@karolinakb ja idem ešte len na vyšetrenia...ale vyzerá to tak,že antb. začali účinkovať...aspoň, posledné hodiny má už tak jesenné ;) každopádne ďakujem za odpoveď ;)

zuzlicek44
9. okt 2018

@beka22 4-6tyzdnov sa mi zdá riadna doba dlhá 😓😓 idem ešte len na konzultáciu,ale zisťujem dopredu...🙂

siarika
9. okt 2018

@karolinakb Cauko a mozem vediet kolko kg si dala dole za tie 3mesiace a z kolkych kilogramov ? Ako sa citis,boli este nieco,ci si sa uz normalne zapojila do zivota,ako pred opkou? Dakujem za odpoved 😉😘🌹

beka22
9. okt 2018

@zuzlicek44 ja keď som bola na konzultácii dali mi poukaz a hľadala som u nás ale tu ich nerobili tak som volala sestričke a ona mi dala číslo na sprostredkovateľov. Bola tam veľmi milá a ochotná pani pomerala som sa ona si to napísala že to objedná a donesie mi to do nemocnice pred operáciou.

patys67
9. okt 2018

@siarika Ďakujem,veľmi rada 🙂

siarika
9. okt 2018
novaaaa
9. okt 2018

@karolinakb no ja uz skoro 5 a sa mi zda ze to je stale horsie ..mne tak riadne padaju dva mesiace...pred tym to nebolo take strasne

zuzlicek44
9. okt 2018

@beka22 hneď na prvej konzultácii ti povedal že ťa bude operovať?či je to také že doneste výsledky a potom uvidíme?

beka22
9. okt 2018

@zuzlicek44 nie ja som bola už BB tam som bola aj z výsledkami ale potom som čakala kedy sa zbehne dr v Levoči a išla som si po termín. Všetko to pred tým ako prvá konzultácia a kontrola s výsledkami som mala ešte v BB a teraz už len čakám na 13.11 a ideme na to😉

kattikas
9. okt 2018

@alla13 myslím že to je jedno aká poisťovňa ..ak myslíš rtg žalúdka s kontrastom tak nie nerobili,dren vyberajú až v deň keď ideš domov tak za tých 5 dní odsleduju čo odvádza

sika75
10. okt 2018

ahoj... je tu niekto, kto je po operácii a mal pred operáciou napr. bandáž žalúdka, že mu to vyberali kvôli resekcii?

kattikas
10. okt 2018

@siarika bolesti žiadne , zobnem cca 3-4 lávové lyžičky acidka alebo bujonu cca každú 1-2 hod, pomedzi to pijem🙂

dzenys
10. okt 2018

@sika75 ahoj chod do toho drzim palce ja idem na resekciu

karolinakb
10. okt 2018

@novaaaa ze ja som z toho na nervy lebo stale a vela padaju 😞 nuz asi nejake doplnky pohladam

moni52
10. okt 2018

@karolinakb zinok a v bio obchode veľmi chválili Vlasové hnojivo - nejak tak sa to volalo.

sika75
11. okt 2018

@dzenys ahoj, ty si mala bandáž?

kattikas
11. okt 2018

@moni52 skus si zohnať tekvicový olej s jódom 🙂

siarika
11. okt 2018

@kattikas Ahoj,tak sa tesim ze si bez bolesti,hoci to je zrovna dnes týzden co mas po opke 😍😍😘 Vazila si sa,je to uz viacej ako tych 8kg,ci? Aj ked tych 8kg je aj tak dost a blahozelam znova a nech si zo dna na den zdravsia a zdravsia,dakujem za info ❤🌹😘

novaaaa
11. okt 2018

@karolinakb uz som si zacala robit aj masku na vlasy s ricinovym olejom ..uvidime mala som len raz .citala som velmi dobre recenzie ma to .uvidime ci to trosku zaberie 😁

kattikas
11. okt 2018

@siarika ide to zatiaľ cca pol kg/deň 😀😀

karolinakb
11. okt 2018

@moni52 super dakujeem!! 😍

miriamkelemanova
11. okt 2018

Ahojte rozhdla som sa ist na operaciu mám už za sebou vyšetrenia ostava štítna žlaza.Pri sone mi zistili žlčnikový kamen,myslíte že mi ju urobia

moni52
12. okt 2018

@miriamkelemanova ano robia všetko asi všade. Aj ja mám a urobia aj to 😉