Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@siarika ahoj. Pán Primár Kokorák je úžasný odborník. Urobil už stovky takých operácii. Ja som bola v Levoči prvá pacientka na resekciu. Je neskutočne ľudský a hlavne ma pacienta pod kontrolou. Pravidelne ma chodil pozerať a kontrolovať ako mi je, ako sa cítim, či mi niečo nechýba atď.
Takže vrelo odporúčam nemocnicu v Levoči.
Pán Primár MUDr Kokorák je jeden z mála odborníkov ktorému môžete na 100% dôverovať
@patys67 ahoj. Ja som bola v júni 2017 v BB na orvui konzultáciu. Dali mi tri termíny ktoré sa nakoniec neuskutočnili. Koncom septembra 2018 som bola na konzultáciu v Levoči. A 15.oktobra som už ležala v nemocnici a čakala na operáciu. Veľmi si to chválim. Bola som nadšená tou rýchlosťou.
Musíš vydržať. Ja som čakanie na operáciu brala veľmi zle pretože som sa jej nevedela dočkať. No po dvoch neúspešných termínoch som prestala na operáciu myslieť. Až mi to konečne vyšlo.
@liviresekcia Ahoj moja,tak sa teším s tebou,že si po opke konečne šťastná a cítiš sa dobre 😘 Len ma zarážajú tie čakačky na opku....som rada,že ja nie som ten prípad 😉 a hádam mi to toho 20.11.vyjde na milión % 😉🙂 Koľko ti dali vypiť v ten štvrtok toho vývaru? Aj si mala nejaké kontrolné,pooperačné vyšetrenie? Mala si bolesti,či si aj zvracala než ťa pustili domov? ....11kg za týždeň je super,len ozaj nezabúdaj papať...aby si si ešte neuškodila !!! Viem,že Primár Kokorák je jednička v resekcii žalúdka 👍 veď chodí aj lekárom prednášať,preto som išla prvý krát do BB priamo za ním a teraz nemám problém ho nasledovať do Levoče,aj keď to mám 340km 😉🙂 Obľúbila som si ho,nemá problém mi odpovedať na hociaký dotaz,čo sa opky týka,ale aj o inom podebatujeme 😉 .....Skoré zotavenie ti prajem a kg nech padajú,ako hnilé jablčka 🍏😉😘
@siarika Ahojky. Áno súhlasím. To čakanie bolo veľmi dlhé. Ale stálo to za to. Teraz som už na to zabudla. Aj keď popravde už som mohla mať minimálne 30 kg dole ale nevadí. Všetko zle je na niečo dobré. Po troch dňoch vo štvrtok mi dali malý hrnček, cca 120 mililitrov vývaru. Deň po operácii som mohla vypiť približne 300 ml vody. V utorok ráno som bola operovana. V stredu ráno som išla na RTG brucha a predtým som musela vypiť kontrasnu látku, modrú vodu aby sa presvedčili že je všetko v poriadku. Na šťastie som mala všetko ok tak ma s Jednotky intenzívnej starostlivosti premiestnili na izbu. Platila som si nadštandard, pretože som chcela byť sama a mať kľud. Ale to budeš mať ponúknuté hneď ako primárova pacientka.
No s jedlom je to u mňa horšie. Ale snažím sa vypiť aspoň deci a pol polievky, o dve hodky výživu, ďalšie dve hodky jogurt atď. Jesť by si mala každé dve hodiny. Od 8.00 do tej 21.00.
Ale je to ťažké pretože ja som hneď plná ale tak čo nezjem tak si dám o pol hodku.
Držím ti všetky prsty aby ti neoddialili termín.
@liviresekcia Dakujem moja za info ❤😘🌷
@liviresekcia dakujem velmi za povzbudenie,zajtra idem na konzultaciu a som zmierena s akymkolvek termínom,len nech uz nejaky mam🙂
Baby, neviete ci na mesacnu prehliadku treba ist nalacno? Chcem ist zajtra, aj ked mesiac je to buduci tyzden, lebo su sviatky, cize nebudu ordinovat. A ten dalsi tyzden mi cestovat nepojde. Snad ma neposlu 200km nazad, ze to este nie je presne mesiac...
Ahojte. Ja som sa tiez rozhodla pre operaciu. Len uvazujem ci ist do BB alebo do Lucenca. Neviete mi poradit kde je lepsie ist?
A ak by sa dalo vedeli by ste mi povedat ake vysetrenia potrebujem aby som mohla ist na zakrok? Dakujem vopred za odpovede
@patys67 Ahoj mňa stál nadštandard približne 15 eur je to viac ale na tri dni to vychádza okolo 45 eur Takže nie je to až tak veľa. A za to pohodlie to stojí
@danii87 ja som o mesačnej prehliadke ešte nepočula. Záleží na tom Aká je to prehliadka. Máš nejaké papiere ktoré máš priniesť?
Ináč ja odporúčam len pána Primára MUDr Kokorák. Najlepší
@liviresekcia Ahoj Livi, dakujem. Na operacii som bola v TT a tam je po mesiaci od operacie nejaka mesacna prehliadka. Takze sedim vo vlaku, snad ma neposlu domov 🙂
Nedá mi nereagovať na vaše príspevky ale musím .Vsetky tu ospevujete dr Kokoraka ja som bola na operácii v Ba u dr Viciana a musím povedať že je to taktiež odborník a super človek a sestričky na chirurgii tak tiež som veľmi spokojná a nemenila by som .Aj keď prvý termín som mala vBb ale pre odchod dr.Kokoraka mi ho zrušili .Som mesiac po operácii -15kg ziedne komplikácie nemenila by som
@nolinka20 koooonečneeee 🙏 sa niekto ozval po dlhej dobe aj z BA. Už som začínala mať počiatočné komplexy či som sa vlastne dobre rozhodla. Aj ja som bola najprv u Dr. Kokoráka ale za ním do Levoče sa mi nechce - mám to ďaleko. Tak som išla do BA. Už som po týchto chválospevoch začala pochybovať o svojom rozhodnutí. Ste dve: na mojich začiatkoch Veronika a teraz ty, ktoré mi dodávate odvahu 🙂. Operovať ma bude Dr. Vician 19.11., takže v nedeľu ráno nastupujem na Kramáre. Nikdy som tam neležala, neviem kde a kedy zaplatím operatéra, čo tam vlastne budem potrebovať si nabaliť, asi na koľko dní........ či tam potrebujem aj príbor 😂 čiže ten mi bude asi na nič 😂😂😂, či treba zobrať aj pohár...atď. Moji z rodiny robia do večera takže ma asi neprídu ani navštíviť ani doplniť zásoby prádlo....
Som ti naozaj veľmi vďačná že si sa pridala k nám - menšine.
Ahojte baby už som tu pár krát prispela z iného účtu(bohužiaľ už nefunguje) ale nedá mi to, baby čo ste z okolia Žiliny, prečo nechcete ísť na operáciu tu? Máte to blízko a pán doktor Babiš je špička podľa mňa. Čakacie doby sa pohybujú okolo mesiaca. Ja osobne som si všetkým prešla prednedávnom a som maximálne spokojná a hlavne šťastná, že to mám tak rýchlo za sebou.
@ziva28 Ahoj, ja som zo ZA, ale bola mi odporucena TT s tym, ze tam s tym maju viac skusenosti s tymto typom operacii. Urcite nehovorim, ze v ZA su zli lekari, to isto nie, ani kdekolvek inde, len som proste bola tak nejak hned nastavena na TT. Ani som nad tym nejak extra neuvazovala 😀 Asi by som si usetrila kopu hodin vo vlaku. Na prvej navsteve sme v cakarni boli aj s ludmi z KE napriklad a povedala som si, ze ked oni zvladaju tam dochadzat, tak ja sa nemam co stazovat 😅
Nebudeš potebovat nič len kompresné pančuchy .Mna opervali v stredu a pondelok som išla domov v sobotu mi dali piť čaj v nedeľu vývar nevracala som ani žiadne bolesti a žiadnu modrú vodičku mi nedali vypiť ano röntgen nerobili dr povedal že ten prístroj ktorim to robia je 100% .Mna už operovali dávno na pruh a keď to mám porovnať tak to bolo horšie
@danii87 nemusis byt nalacno
Mozes sa kľudne najesť kad prídeš budeš bez večere a ráno tá budú operovať
Nevedela som ze operaciu robia aj v ZA. To by bolo super. Mala by som to blizko. Zatial mam prvu konzultaciu 13.12. v Levoci

@siarika ahoj. Ja som na túto operáciu čakala rok a pol. Mám oslabenú imunitu preto som mala stále zlé predoperačné vysledky. Mala som 152 kg v deň operácie. A o týždeň pooperacii mám 141kg. Takže to má význam. Pre mňa je to posledná šanca ako schudnúť. Konečne začínam žiť naplno. Sú to iba prvé kila dole ale ja sa cítim výborne. No je to len začiatok. Pred operáciou som vôbec nemala strach. Operovali má v utorok ráno. A prvý vývar som pila až vo štvrtok o 12.00. bol to veľmi zvláštny pocit. Ale nebolo mi zle . Pila som to veľmi pomaly. Uvidíš svoje pocity. Daj sa do toho pretože ja som do operácie žila len na 20 percent. Bol to život ktorý nestál za nič.
Teraz som naozaj veľmi šťastná.