Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@proxo telo sa musí s úbytkom vysporiadať . Ale neboj , to prejde 😊
Baby, ktore to v novembri caka, budem na vas mysliet. Drzte sa 🙂
Ja som myslela ze to tento mesiac bude za mnou a na endokrinologii termin az v january 😢
Ach jaj to sa ešte nacakam...m zistili mi pozitívny HP ... 😧
Ahojte žienky chcem sa opýtať tie čo ste už absolvovali operáciu užívali ste po opke vitamín C alebo sa nemôže pre kyslosť.
@beka22 ahoj. Ja beriem liek Nolpaza práve na odkysličenie žalúdka. Ale zasa vytamin C je potrebný na imunitu.
ŽIENKY PROSIM VAS KTORE STE BOLI NA ENDOKRINOLOGII V LUĆENCI AKO TO TAM CHODI? Sestrička mi povedala, že môžem prísť každý deň od 13,30hod do 15,30hod. To aj tak pozde berú krv. Som od Zvolena a nechcem sa mi viac krát cestovať do Lučenca. Ďakujem
@liviresekcia ahoj tú Nolpazu že dávajú aby kyselina nespôsobila zápal po opke ale presne to céčko som myslela že je dobré na imunitu a pomáha pri hojení rán.
@beka22 Zlato,vitamín C mozes stale papať...pred opkou ....po opke,lebo ho telo neukladá,vycikáš ho a je to 😉🙂 Aj ja ho beriem deň,čo deň už roky a konkrétne som sa na toto pytala lekarky na hematologii teraz ked som bola a lekarka sa pousmiala a povedala cečko nerieste 🙂 ziaden strach,ten Vám pomôze len pomôct 👏👍

@beka22 ahoj 🙂 ja som tak isto rozmyslala ako ty o tom Ccku, najlepsie fakt vyskusat ako ti sadne. Nam kazali brat multivitaminy, lebo niektore veci nam asi chybaju pri tejto strave a tam je aj vit C. Ale ja beriem este aj normalne celaskon kazdy den, sumivy nesmiem, ale tie tabletky mi nic nerobia. Akurat sa ho snazim nebrat s tou Nolpazou naraz. Treba pomaly vyskusat.
Žienky prosím vás neviete niektorá či sa dá ísť na túto operáciu aj do Rakúska?
@liviresekcia ahoj, platila si nieco dr alebo nemocnici?
Akurát čakám u psychologicky 🙊🙊
@zuzlicek44 a ako si dopadla?
Baby co ste uz schudli 30 a viac kil...mna by tak nakoplo keby, som videla realne fotky vase pred a po. Uplne staci aj potom sukromna sprava. Ja stale vaham ci do toho ist.
A este dalsia vec ma zaujima ci neviete niekto ci aj po opke v LE sa da nasledne riesit pri splneni chudnuceho planu odstranenie prebytocnej koze v ramci preplatenia od poistovne?
@novaaaa dobre,v poriadku 🤗

@beka22 Cauko moja,samozrejme...to dame 😉 🙂