Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Napadla mi dalsia otazka...je tu niekto alebo poznate niekoho komu opku lekar zamietol?
Tak žienky, som týždeň po sleeve resekcii zaludka a mam nasledovne problemy: Od prvej chvile som nesmierne nafuknuta,neviem ist na velku potrebu(nezaberaju ani cipky), mam odpor k vode, 3dni v nemocnici som prevracala a nemozem sa zbavit pocitu ze prasknem.Prichadzaju take krce, ze citim ako mi nejaka tekutina(pravdepodobne) zlc, bublinkuje v hrudniku. Je to neprijemne az bolestive pri dychani....samozrejme kazde rano mam stikutku. ☹ Je tu niekto kto je alebo bol na tom rovnako? ☹ je mi tazko z celeho tohto....a jedine pozitivum je, ze za 7dni mam dolu 6kg. Dakujem za pripadne reakcie,rady 🙂
@dagmaraa Ahoj. Jednoznačne do toho choď. Zmení sa ti život.
@shimsa Ahoj. Ja idem na kontrolu 6.12. o 9.00. bola som operovana 16.10.
@baby_phaat ahoj kde si bola operovana?
Ahojte dnes som bola na predposlednom vysetreni na gastro trubicu ,no hruza je to a zistili mi 2 polypy na zaludku 4mm .mali ste to uz niekto? Dievcata a helikobakter vam zistovali pri gastrodkopii?
Chcela by som ist v Bratislave na operaciu
@dzenys V Ba na Kramaroch- doktor Vician!Topka
@rainee ahoj.. v BA jedine na kramaroch dr. Vician a poistovne to preplacaju uz vsetky 🙂
@veronika4578 ale na poisťovňu to musíš mať asi ako diagnózu a značnú nadváhu,či? Aspoň v zahraničí to tak je. Nie len tak že sa pre op rozhodneš pri váhe povedzme 95kg...
@moni52 drzim silno prsty a budem na teba mysliet 😘
@baby_phaat drzim palce nech sa to rychlo zlepsi
@veronika4578 Ďakujem veľmi pekne 😘
Ahojte, tie čo ste už dlhšie po operácii (rok, dva), dokedy ste si lúpali ovocie a zeleninu? Ďakujem.
@liviresekcia ahoj. Ja o 9:30 takze sa pravdepodobne vidime 😉😊 ja som tiez po op. uz skoro 3 mesiac

Dievcata s ktorymi sa (mozno) 😉 vidim 6.12. u doktora Kokoraka v LE?