icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

siarika
6. nov 2018

@beka22 Cauko moja,samozrejme...to dame 😉 🙂

sticker
martinaskubak
6. nov 2018

@proxo telo sa musí s úbytkom vysporiadať . Ale neboj , to prejde 😊

danii87
6. nov 2018

Baby, ktore to v novembri caka, budem na vas mysliet. Drzte sa 🙂

moni52
6. nov 2018

@danii87 ďakujem za podporu 😘 a som vďačná za každú myšlienku smerovanu ku mne.

katika125
6. nov 2018

Ja som myslela ze to tento mesiac bude za mnou a na endokrinologii termin az v january 😢

beka22
7. nov 2018

@danii87 pekne ďakujeme že budeš v myšlienkach s nami je to veľmi dobrý pocit keď vieme že na nás niekto s podobným osudom myslí

dida2222
7. nov 2018

Ach jaj to sa ešte nacakam...m zistili mi pozitívny HP ... 😧

monickos
7. nov 2018

@dida2222 ahoj preliečia ťa a posunie sa to o cca 2-3 mesiace to vydržíš 😉

siarika
7. nov 2018

@danii87 Dakujem moja,som vdacna za podporu,vazim si to ozaj 🙂

sticker
beka22
9. nov 2018

Ahojte žienky chcem sa opýtať tie čo ste už absolvovali operáciu užívali ste po opke vitamín C alebo sa nemôže pre kyslosť.

liviresekcia
9. nov 2018

@beka22 ahoj. Ja beriem liek Nolpaza práve na odkysličenie žalúdka. Ale zasa vytamin C je potrebný na imunitu.

anickaps
9. nov 2018

ŽIENKY PROSIM VAS KTORE STE BOLI NA ENDOKRINOLOGII V LUĆENCI AKO TO TAM CHODI? Sestrička mi povedala, že môžem prísť každý deň od 13,30hod do 15,30hod. To aj tak pozde berú krv. Som od Zvolena a nechcem sa mi viac krát cestovať do Lučenca. Ďakujem

beka22
9. nov 2018

@liviresekcia ahoj tú Nolpazu že dávajú aby kyselina nespôsobila zápal po opke ale presne to céčko som myslela že je dobré na imunitu a pomáha pri hojení rán.

dida2222
9. nov 2018

@monickos ďakujem za podporu len to je dlho ale čo už musím vydržať 😑😊

siarika
10. nov 2018

@beka22 Zlato,vitamín C mozes stale papať...pred opkou ....po opke,lebo ho telo neukladá,vycikáš ho a je to 😉🙂 Aj ja ho beriem deň,čo deň už roky a konkrétne som sa na toto pytala lekarky na hematologii teraz ked som bola a lekarka sa pousmiala a povedala cečko nerieste 🙂 ziaden strach,ten Vám pomôze len pomôct 👏👍

sticker
beka22
10. nov 2018

@siarika Ďakujem si poklad. Som zas múdrejšia. Som rozmýšľala či to nebude vadiť že je to kyslé a po opke budeme papať lieky proti kyslosti žalúdka. Ale tak je to super😚

siarika
10. nov 2018

@beka22 Moja,nie je kysle ako kysle 🙂 ....20r.uzivam rozne tabletky na reflux a palenie zahy (momentalne Omeprazol)...to by som nemohla uzivat ziadne vitaminy,ci vyzivove doplnky 🙂 co obsahuju cečko...neboj je to ok 🙂

danii87
11. nov 2018

@beka22 ahoj 🙂 ja som tak isto rozmyslala ako ty o tom Ccku, najlepsie fakt vyskusat ako ti sadne. Nam kazali brat multivitaminy, lebo niektore veci nam asi chybaju pri tejto strave a tam je aj vit C. Ale ja beriem este aj normalne celaskon kazdy den, sumivy nesmiem, ale tie tabletky mi nic nerobia. Akurat sa ho snazim nebrat s tou Nolpazou naraz. Treba pomaly vyskusat.

dida2222
11. nov 2018

Žienky prosím vás neviete niektorá či sa dá ísť na túto operáciu aj do Rakúska?

beka22
11. nov 2018

@danii87 pekne ďakujem za odpoveď. O týždeň idem na to preto zisťujem.

dagmaraa
12. nov 2018

@liviresekcia ahoj, platila si nieco dr alebo nemocnici?

zuzlicek44
12. nov 2018

Akurát čakám u psychologicky 🙊🙊

novaaaa
12. nov 2018

@zuzlicek44 a ako si dopadla?

dagmaraa
12. nov 2018

Baby co ste uz schudli 30 a viac kil...mna by tak nakoplo keby, som videla realne fotky vase pred a po. Uplne staci aj potom sukromna sprava. Ja stale vaham ci do toho ist.

dagmaraa
12. nov 2018

A este dalsia vec ma zaujima ci neviete niekto ci aj po opke v LE sa da nasledne riesit pri splneni chudnuceho planu odstranenie prebytocnej koze v ramci preplatenia od poistovne?

zuzlicek44
12. nov 2018

@novaaaa dobre,v poriadku 🤗

siarika
12. nov 2018

@dagmaraa Cauko,pytala som sa na to primara a to spada,uz pod plastiku a tieto zakroky poistovne ze vraj nepreplacaju ...

dagmaraa
13. nov 2018

@siarika dakujem, kdesi som kedysi citala ze to vedia vybavit

siarika
13. nov 2018

@dagmaraa 🙂 nemáš za čo,isto by sa to každej z nás časom zišlo....

novaaaa
13. nov 2018

@dagmaraa v TT posielaju do Banskej Bystrice a brucho Ti poistovna preplati , ine ruky a stehna uz nie 🙂