Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@dida2222 pri akom vysetreni ti zistili toho helikobaktera lebo ja som bola na gastroskopi tento tyzden ale grozne zle som to znasala napinalo ma hrozne nevedela som dychat tak mi len vzorky odobrala z tych polypov a na helikobaktera nestihla.a na to vysetrenie uz fakt znova nechcem ist
podstupil niekto tuto operaciu aj ked mal vyoperovanu stitnu zlazu?
@liviresekciadesi ma len jedna vec,....co bude s travenim o 10-15 rokov....ake to bude...poznate niekto niekoho co mal taku opku uz davno? Hoc podviazanie alebo na podobny styl...ze ake to je po viac rokoch...
@liviresekcia malo tam byt napisane "mna DESI len jedna vec..."
@berta555 no to som nevedela....ja mam susedu chirurgicku v PO co operuje take tie bezne opky ako su slepaky, a ked som jej povedala ze chcem ist na resekcie tak na mna spustila, ze preboha, to nemyslis vazne, to je taka vazna operacia, to by som ani najhorsiemu nepriatelovi neodporucila...odrezu ti zo zaludka tu cast kde sa vstrebavaju latky(nespomeniem si ake), zjes banan, latky z neho sa ti nevstrebaju ako uch budes doplnat, liekmi? Takymi liekmi ktorymi si poskodis srdce...atd...hodinu ma drzala na linke a presviedcala ze nech sa neopovazim....preto som odvtedy na vazkach ze co robit...vsade kde citam pisu same pozitiva...tak neviem kudy kam....
@liviresekcia ty si kedy bola na opke?
@dagmaraa keby to bolo take zle tak nebeha tolko spokojnych ludi a neodporucali by to doktori a uz vobec by take operacie nerobili.Neverim tomu.Ja som od opky tristvrte roka a tak ako sa citim po nej som sa nikdy necitili.Som vdacna a keby mam ist do toho este raz ani nevaham bud chcem alebo nie.A ked niekto vaha tak neni na to urcite pripraveny.A netreba do toho ist.A hlavne netreba stale ten hovoril to ten to kazda operacia je riziko kazda jedna....
@kajustek2007 ved to, ze ja citam same pozitiva ale suseda ma odhovara, moj obvodak na mna vyrukoval ze aku mate zaruku ze sa k obezite nevratite? Vsetci lekari na mna hned negativne zareagovali :(
@dagmaraa suseda asi nezije z obezitou kde sa pridruzuje milion inych zdravotnych problemov a to nehovorim o tych psychickych.Obezita skracuje zivot a je to choroba ktoru treba liecit a som hrozne rada ze robia tuto operaciu a nam ludom daju druhu sancu na plnohodnotny zivot.Na jednej ceskej stranke kde pisu baby po opke maju heslo nozka cez nozku (ze vediet si dat suknicku a prelozit nozku cez nozku tak to po opke ide a je to neskutocny pocit) Milujem tieto reci a odhovaranoa od operacie.Operacia ma urcite ovela viac pozitiiiv a je to nasa sanca zase zit normalny plnohodnotny zivot
@dagmaraa Bola som operovana 16.10 . A cítim sa vyborne. 20 kg mám dole. Nikdy nebudem ľutovať že som si to dala
@liviresekcia ved to este len mesiac...wow....a z akej vahy si isla? Kludne pis sukromne. Fandim velmi a tesim sa z toho ze si tak schudla

@dida2222 ahoj 🙂 po douzivani antibiotík má objednali za 6 týždňov na kontrolné vyšetrenie,potom som čakala ďalšie dva týždne na výsledky.tie už boli v poriadku ale niektorym ľuďom sa to na prvý krát nepodarí vyliečiť