icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

monickos
15. nov 2018

@dida2222 ahoj 🙂 po douzivani antibiotík má objednali za 6 týždňov na kontrolné vyšetrenie,potom som čakala ďalšie dva týždne na výsledky.tie už boli v poriadku ale niektorym ľuďom sa to na prvý krát nepodarí vyliečiť

dzenys
16. nov 2018

@dida2222 pri akom vysetreni ti zistili toho helikobaktera lebo ja som bola na gastroskopi tento tyzden ale grozne zle som to znasala napinalo ma hrozne nevedela som dychat tak mi len vzorky odobrala z tych polypov a na helikobaktera nestihla.a na to vysetrenie uz fakt znova nechcem ist

dzenys
16. nov 2018

@rainee ja mam 111kg a vychadza mi bmi 38 a malo by to prejst,

dzenys
16. nov 2018

@moni52 drzim aj ja palce aj ja idem do bratislavy zaciatkom decembra si idem pre termin,vsetko pis ako prebiehalo a budeme super kocky po opke😘😘😘

rainee
16. nov 2018

@dzenys ja mám bmi 32...

dida2222
16. nov 2018

@dzenys no práve pri gastroskopii mi to zistili, odobrali vzorky a za mesiac mi došli výsledky a pozitívne HP 😖

dida2222
16. nov 2018

@monickos a koľko si brala tie antb, a kontrolné vyšetrenie bolo aké znovu gastro? A to všetko u obvodného lekára? Ach jaj šak toto znova čakať dlho 😧

anickaps
16. nov 2018

@monickos Ahoj a ako dlho ste brala antibiotiká???

novaaaa
16. nov 2018

podstupil niekto tuto operaciu aj ked mal vyoperovanu stitnu zlazu?

monickos
16. nov 2018

@dida2222 mala som trojkombinaciu,brala som ich súčasne.jedny 7 dní,ďalšie 10 dní a tie tretie si presne nepamätám či to bolo 14 alebo 20 dní.po douzivani posledných som pockala 6 týždňov a šla na kontrolné gastro - hadičku.

monickos
16. nov 2018

@monickos kocky ktoré ste si boli v Levoči pre termíny operácie na kedy ste objednané? 🙂

ziva28
16. nov 2018

@dida2222 Ahoj ja som mala pozitívne výsledky na helikobaktera a aj tak ma operovali, keď prišli výsledky po operácii (z toho odobratého tkaniva) tak helikobakter nebol potvrdený.😉 Tak nezúfaj, možno ťa odoperujú aj tak.

dagmaraa
16. nov 2018

@liviresekciadesi ma len jedna vec,....co bude s travenim o 10-15 rokov....ake to bude...poznate niekto niekoho co mal taku opku uz davno? Hoc podviazanie alebo na podobny styl...ze ake to je po viac rokoch...

moni52
16. nov 2018

@dzenys ďakujem, ďakujem každej za podporu 😘 😘😘😘😘. Napíšem hneď ako sa bude dať a podelím sa s vami o pocity, dúfam že budú pozitívne 😂😂😂

dagmaraa
Autor odpoveď zmazal
dagmaraa
16. nov 2018

@liviresekcia malo tam byt napisane "mna DESI len jedna vec..."

anickaps
16. nov 2018

@dagmaraa ...ako viem, tak aj Kočner podstúpil túto operáciu, aj Maradona.....a týmto
by nikto asi neoporučil niečo také, čo by malo viac negatív ako pozitív.....určite sa okolo nich točil tým špičkových lekárov......

dida2222
16. nov 2018

@ziva28 no len musím to preliečiť v TT povedali tak musím čakať min 2 mesiace zase

ziva28
16. nov 2018

@dida2222 aha no asi je to u každého iné, ja som bola v Žiline a tam bežne operujú a potom sa lieči helikobakter. Tak veľa šťastia.😉

berta555
Autor odpoveď zmazal
dagmaraa
17. nov 2018

@berta555 no to som nevedela....ja mam susedu chirurgicku v PO co operuje take tie bezne opky ako su slepaky, a ked som jej povedala ze chcem ist na resekcie tak na mna spustila, ze preboha, to nemyslis vazne, to je taka vazna operacia, to by som ani najhorsiemu nepriatelovi neodporucila...odrezu ti zo zaludka tu cast kde sa vstrebavaju latky(nespomeniem si ake), zjes banan, latky z neho sa ti nevstrebaju ako uch budes doplnat, liekmi? Takymi liekmi ktorymi si poskodis srdce...atd...hodinu ma drzala na linke a presviedcala ze nech sa neopovazim....preto som odvtedy na vazkach ze co robit...vsade kde citam pisu same pozitiva...tak neviem kudy kam....

dagmaraa
17. nov 2018

@liviresekcia ty si kedy bola na opke?

kajustek2007
17. nov 2018

@dagmaraa keby to bolo take zle tak nebeha tolko spokojnych ludi a neodporucali by to doktori a uz vobec by take operacie nerobili.Neverim tomu.Ja som od opky tristvrte roka a tak ako sa citim po nej som sa nikdy necitili.Som vdacna a keby mam ist do toho este raz ani nevaham bud chcem alebo nie.A ked niekto vaha tak neni na to urcite pripraveny.A netreba do toho ist.A hlavne netreba stale ten hovoril to ten to kazda operacia je riziko kazda jedna....

shimsa
17. nov 2018

@monickos ano ja som uz po operacii skoro treti mesiac 😊🤗

dagmaraa
17. nov 2018

@kajustek2007 ved to, ze ja citam same pozitiva ale suseda ma odhovara, moj obvodak na mna vyrukoval ze aku mate zaruku ze sa k obezite nevratite? Vsetci lekari na mna hned negativne zareagovali :(

dagmaraa
17. nov 2018

@shimsa a z kolko si schudla na kolko?

dzenys
18. nov 2018

@rainee musis mat aspon 35

dzenys
18. nov 2018

@dagmaraa suseda asi nezije z obezitou kde sa pridruzuje milion inych zdravotnych problemov a to nehovorim o tych psychickych.Obezita skracuje zivot a je to choroba ktoru treba liecit a som hrozne rada ze robia tuto operaciu a nam ludom daju druhu sancu na plnohodnotny zivot.Na jednej ceskej stranke kde pisu baby po opke maju heslo nozka cez nozku (ze vediet si dat suknicku a prelozit nozku cez nozku tak to po opke ide a je to neskutocny pocit) Milujem tieto reci a odhovaranoa od operacie.Operacia ma urcite ovela viac pozitiiiv a je to nasa sanca zase zit normalny plnohodnotny zivot

liviresekcia
18. nov 2018

@dagmaraa Bola som operovana 16.10 . A cítim sa vyborne. 20 kg mám dole. Nikdy nebudem ľutovať že som si to dala

dagmaraa
18. nov 2018

@liviresekcia ved to este len mesiac...wow....a z akej vahy si isla? Kludne pis sukromne. Fandim velmi a tesim sa z toho ze si tak schudla