icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

zuzlicek44
18. nov 2018

Ja každý deň myslím na opku,že aké to bude a či mi to schvália. Už mám výsledky od lekárov musím ísť na konzultáciu ku Kokorakovi 🙄🙂

dagmaraa
18. nov 2018

@dzenys ano nikdy s obezitou nezila...ma 40kil aj s topankami....len hned na mna vyrukovala ze to treba pohyb, ze to ten pohyb okolo deti to nic nie jeje...treba ist behat...ponukla sa ze bude so mnou chodit 🙂 zlata no netusi, cim ja som si uz presla v zivote s tymi kilami...ze dieta za dietou...a ked sa miti raz vaha zastavila a tyzden sa nepohlami furt ma to zlomilo 😞 a nasledoval jojo,... ja mam len problem ze muzmi mi toto vycita...a ked som mu povedala ze chcem ist na opku tak ma zrusil...ze no urcite...si za to mozes sama tak sa s tym popasujes...ale ja sa uz neviem s tym sama popasovat...som mu na to hned oponovala, ze ako mi teda zakazes? Je to moje telo, ja s nim mozem robit co chcem. Takze mam pred sebou este tento mur...ked ho prerazim idem na to...Uz som na 99% rozhodnuta...verim ze proste ked ma zaludok nepusti jest tak to ma zachrani...povedzte mi zienky ze tomu spravne verim 🙂

dagmaraa
18. nov 2018

@zuzlicek44 pisem ss

danii87
18. nov 2018

@dzenys posles mi tu cesku stranku? Aj ja si chcem precitat 😅

dzenys
18. nov 2018

@zuzlicek44 kolko mas bmi

zuzlicek44
18. nov 2018

@dzenys 47

dzenys
18. nov 2018

@zuzlicek44 tak to ti urcite poistovna preplati

dzenys
18. nov 2018

http://forum.bandingklub.cz toto je ta ceska stranka kde pisu dievcata po opke,trocha tazsie sa tam orientuje ale je tam vsetko podrobne napisane ako pred ako po.....

dzenys
18. nov 2018

@zuzlicek44 jaaj az teraz som to pocjopila myslis ci ti zdravotne schvali,ja tiez uz mam skoro vsetky vysetrenia a idem za dr. vicianom do Ba .este. kojim ale mala ma uz rok a pol tak uz musim odstavit.No a uvidim kedy mi da termin ci mi neda este nieco preliecit a tak.drzime si palce,

siarika
18. nov 2018

@liviresekcia Velka gratulacia k tym 20kg dolu,tesim sa s tebou

sticker
dagmaraa
18. nov 2018

@dzenys a ako ti spravili endokrinologicke vysetrenie ked kojis? Aj ja kojim a jedine preco vaham nad opkou je ze by som pred vysetrenim musela odstavit dceru...ako to teda je?

dagmaraa
18. nov 2018

@kajustek2007 presne toto potrebujem, spokojnost, to ze si presvedcena zeby si sla opat...kolko si po opke schudla a v akom tempe?

kajustek2007
18. nov 2018

@dagmaraa zatial mam dole 49,8 kila do ciela mam 10 kil.este 3 mesiace mi chybaju do polky opky.Za mna velka spokojnost.Ide to stale dole .

dagmaraa
18. nov 2018

@kajustek2007 50 kil....masaker...za kolko mesiacov?

alexkika
18. nov 2018

@monickos ahoj, kedy ideš druhý krát do Levoče? Ja som bola tiež v BB a v Levoči mi už presunuli termín konzultácie z 22.11.na 13.12. Dúfam, že sa opky dožijem.

monickos
18. nov 2018

@alexkika ahoj objednaná som na 6.12. už mi dajú termín operácie.v BB som dostala termín na apríl budúceho roku tak tajne dúfam že teraz ho dostanem skôr 🙂

medovka14
18. nov 2018

Baby, poraďte mi prosím kde zacat,ak chcem ísť na operáciu? Dakujem

monickos
18. nov 2018

@medovka14 ahoj nájdi si nemocnicu kde robia tieto operácie,objednaj sa na konzultáciu a tam tá budú navigovať ako máš postupovať ďalej.samozrejme musíš mať bmi nad 35.ale odporúčam ti prečítať si komunikáciu žien tu na Konikovi..veľa sa dozvies 😉

kajustek2007
18. nov 2018

@dagmaraa 9 mesiacov

dagmaraa
18. nov 2018

@kajustek2007 uzasne cislo za 9mesiacov...smiem vediet z akejze pociatocnej vahy ides?

jelly265
18. nov 2018

@dagmaraa ahoj som takmer dva roky po opke a môžem ťa ubezpečiť že to bolo najlepšie rozhodnutie môjho života. Pani doktorka asi nemá šajnu o čom rozpráva. Keďže funkcionalita žalúdka sa zachová a okrem toho živiny sa vstrebávajú v črevách ale nevadí že by to pani doktorka mala vedieť. Chodím každý mesiac darovať doštičky na onkológiu a ver že tam musím mať tip top krvný obraz. Primár mi povedal že ho mám ukážkový. Nikdy v živote som sa necítila tak dobre ako teraz a nelutovala dom svoje rozhodnutie ani jediný deň. Jediné čo ľutujem je že som na opku nešla už skôr. Primár Kokorák je top, s takým lekárom som sa ešte v živote nestretla.

jelly265
18. nov 2018

@rainee opku ti žiadny lekár neurobí. Minimálne BMI je 35 a aj to s pridruženými chorobami.

katika125
18. nov 2018

@kajustek2007 krasne cislo. 50kg za 9mesiacov. Uz aby som mala opku za sebou. Tesim sa na tie cisla na vahe ☺

veronika4578
19. nov 2018

@kajustek2007 wau.. gratulujem .. 50kg je krasny ubytok.. ja mam za 3m 21kg dolu a veru ako tu pisu baby a aj ty noha cez nohu uzasny pocit 🙂 drzim prsty na dalsi boj 😊 ale zaujimalo by ma ze ked si stratila tak vela kg ze co nato koza?

dzenys
19. nov 2018

@kajustek2007 uzasneee z akej pociatocnej vahy ides

beka22
19. nov 2018

Ahojte bambule tak sme už v nemocnici zajtra na nás myslíte potom sa ozveme pozdravuje Vás @siarika a @beka

monickos
19. nov 2018

@beka22 kočeny nech vám všetko dobre dopadne 😉

siarika
19. nov 2018

@monickos Dakujeme krasne,verime ze ozaj dopadne

sticker
zuzlicek44
19. nov 2018

@beka22 myslíme na vás 🙂