icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

beka22
21. nov 2018

@dadulka45 ahoj mala som keď som sa preberala ale večer to už bolo ok a dnes som už bez liekov

dadulka45
22. nov 2018

@beka22 to je fajn,mňa ti čaká v januári

rebeka1977
22. nov 2018

Ahojte. Tak predoperacne su vsetky hotove, v pondelok nastup na 11,00 do BB a v utorok operacia. Som aj nervozna, aj sa bojim aj vsetko mozne....a samozrejme sa aj tesim na to ako ten hnusny tuk pojde prec.

dadulka45
22. nov 2018

@rebeka1977 kedy si si bola pre termín operácie?

anickaps
22. nov 2018

@rebeka1977 Ahoj, aj ja si vybavujem vyšetrenia do BB, môžeš mi prosím ťa napísať kto ťa bude operovať a koľko si čakala na operáciu?

veronika4578
22. nov 2018

@moni52 supeeer tesim ze je vsetko ok 🙂

beka22
22. nov 2018

@dadulka45 neboj to dáš neni to nič strašné už mi dnes vybrali dren cítim sa fajn a zajtra idem domov. Tak isto to bude u teba. Čím menej strachu tým je to lepšie držím palce.

beka22
22. nov 2018

@rebeka1977 držím palce nech to máš čím skôr za sebou

dadulka45
22. nov 2018

@beka22 držím palce,nech sa ti darí zhadzovať kilečka

beka22
22. nov 2018

@dadulka45 veľmi pekne ďakujem

dzenys
22. nov 2018

@dagmaraa endokrinologicke normalne brali mi iba krv

rebeka1977
22. nov 2018

@dadulka45 koncom septembra, lenze u mna je to take trosku komplikovane, nebude sa robit len sleeve resekcia, preto ma chcu urobit cim skor a mat pod dohladom

dagmaraa
22. nov 2018

@dzenys no som zvedava ako dopadnem ja...lebo ma strasila sudeda ze ked dojcim urcite nemam hormonalny balans a preto nesplnim kriterium a endokrinologicka urcite operaciu neodporuci...och....nejak nemam stastie na ludi ktori by ma podporovali len samych negativistov stretavam :/

rebeka1977
22. nov 2018

@anickaps doc.Marko, 2 mesiace s priplatenim plus aj ine veci zohrali svoje a preto som dostala skorsi termin

berta555
Autor odpoveď zmazal
anickaps
23. nov 2018

@rebeka1977 Ďakujem za odpoveď, a odporúčas mi ho ako lekára?...si spokojná s jeho prístupom a tak?

rebeka1977
24. nov 2018

@anickaps je to odbornik, verim, ze budem v dobrych rukach. On nie je typ lekara ako Lukas, on je ina povaha. Ale urobi na 100% vsetko co treba a to je najdolezitejsie. Keby som nemala tie komplikacie co mam, tak by som si vybrala Zilinu, uz len preto, ze to mam za rohom a aj tam su velji dobri lekari a mile sestricky.

katika125
24. nov 2018

@berta555 mne na endokrinologii budu zistovat aj nadoblicky. Vraj aj tie aposobuju obezitu. Musim doniest 24hod.moc, a dva dni po sebe na krv. Jeden den budu brat krv po nejakej tabletke, + sono. Tak to je aspon u mna. Ja mam poruchu stit.zlazy

berta555
Autor odpoveď zmazal
dadulka45
25. nov 2018

@beka22 Ahoj,ako sa ti doma darí?

beka22
25. nov 2018

@dadulka45 ahoj som rada že som pri deťoch ale som slabá až si leziem na nervy. Navarila som obed upiekla koláč a zaspala som ako bábätko. Veľmi pozitívna vec na tom celom je že mi na váhe svieti o - 7kg a veľmi mi chýba mäso na to mám strašnú chuť. Zabúdam piť iba muž mi chodí za zatkom s pohárom za čo som mu vďačná a keď mám jesť mi 3x zazvoní telefón. Inak som rada že už to mám za sebou a som rada že nemám bolesti.

dagmaraa
25. nov 2018

@dadulka45 joj velmi drzim prsty....ake mas stare deticky?

rebeka1977
25. nov 2018

@beka22 ahoj, ja nastupujem zajtra do BB, v utorok operacia. Mala si bolesti ked si sa zobudila? Kedy ta dali na izbu? Po kolkych dnoch ta pustili domov? Dakujem za odpovede

beka22
25. nov 2018

@rebeka1977 ahoj silno držím palce. Ja budem v utorok týždeň po. Nebudem ťa ani strašiť ani klamať áno mala som bolesti keď som sa prebrala ale dali mi do infúzie koktejl liekov a do 15 minút sa mi uľavilo. Potom mi dali ešte 2x ale bez toho aby som si pýtala že je to aj kvôli uvoľneniu ale na noc som už nepotrebovala a od vtedy som už nemala ani raz bolo to znesiteľné. Na izbu ma previezli po 24 hodinách a v piatok ráno ma prepustili. Neboj sa neni to nič čo by sa nedalo prežiť už som zažila aj väčšiu bolesť. Držím palce a budem v utorok na teba myslieť. Keď sa ti bude dať môžeš dať o sebe vedieť. Aby som ti to uľahčia malá motivácia od utorka - 7kg na to sa teš.

rebeka1977
25. nov 2018

@beka22 ach ved som to tu uz x-krat cutala, ze to nie je strasne, sestra to ma tiez za sebou, no aj tak som vyklepana ako osika

berta555
Autor odpoveď zmazal
beka22
25. nov 2018

@berta555 ďakujem aj ja si to myslím veď sme ženy my to dáme😉

beka22
25. nov 2018

@rebeka1977 neboj sa chodia tam aj chlapi oni sú padavky a keď to oni zvládnu dá to každá jedna. Potom nás čaká ešte drina ale tá bude mať náš očakávaný výsledok čo bude aj naša odmena. Sme v mysli s tebou.

beka22
25. nov 2018

@berta555 a ty sa máš ako dúfam že si už ok. A ako sa darí zhadzovať kilečká?

rebeka1977
26. nov 2018

Uz som ubytovana 🤣🤣...vraj je tu este jedna pani co ide na sleevku. Neviem, nevidela som.