Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@rebeka1977 drzim ti tuho palce.....ja premyslam akym sposobom sa na tuto opku dostat. Mam BMI "len" 37, ale uz takmer rok bojujem s bolavymi clenkami, patami a uz aj kolena bolia. Neviem ci je tu niekto taky, ktoremu schvalili zakrok aj s nizsim BMI ako 40? Cukor mam na hranici, krvny tlak ok....len ja som po IVF po 5potratoch - vaha sla rapidne hore, vsetky tie hormony, do toho pomedzi diety a zas hormony....nastastie mam doma dcerku 2rocnu len teraz po tolkych rokoch sa mi kila nabalili-stitnu mam OK a nejdem sa toho zbavit...zial lepi sa na mna aj voda ☹...budem vdacna ak sa tu najde osobka,ktora mi poradi ako dalej postupovat . dakujem
mam otazocku 😀 dnes ma tak napadlo ci sa niekto neinformoval ci mame narok na kupelnu liecbu po operacii? predsa je to len operacia a podla uja googla a poistovne po operacii zaludka mame narok na Ackove kupele na 21 dni...tak ma napadlo ci sa niekto na to pytal alebo dokonca bol .Ked uz platime tolke peniaze z nasich odvodov bola by hlupost nevyuzit to ak sa da 🙂
Dievčatá, nechce sa mi hľadať 😜 odpoveď. Kedy ste začali s kasovitou stravou po opke?
@moni52 Ahoj. Ja som začala po troch týždňoch. Ale aj tak jem veľmi málo. Doktor sa na to hnevá ale proste domna nejde viac stravy
Ahojte dievcata 😊 zacala som pracovat s kozmetikou Farmasi- je to prirodna kozmetika. V ich ponuke sa nachadza aj cesnakovy sampon, ktory podporuje rast vlasov a zabranuje ich vypadavaniu (a nie nesmrdi po cesnaku 😉😁). Osobnu skusenost s nim zatial este nemam nakolko este len vcera mi prisiel. Ale ako mnohe vieme, jedna z negativnych veci ( samozrejme okrem miliona pozitivnych 😀 veci) po nasej operacii je padanie vlasov, ktore bohuzial neobislo ani mna 😕 a prave preto som si povedala ze za vyskusanie nic nedam, nakolko som na neho pocula zvacsa chvalu a aj videla jeho pozitivne ucinky na druhych osobach (nie len na cudzich). Takze pokial by niektora z Vas chcela tiez vyskusat tento sampon kludne mi napiste do spravy.
@rebeka1977 vstaaaavať a cvičiť 😂😂kabelku do ruky,drink cajikovy do druhej a pekne pochodovať hore dole po chodbe🙂🙂🙂
Je tu niekto po operácií žalúdka z Ružomberka a okolia? Napíš SS.
Baby, do kedy sa beru tie tabletky na zaludok? Degan a tu Nolpazu? To snad nie je uz navzdy, ci?
Ahoj dievčatá. Tak dnes som si prešla menším peklom 😨. dva dni dozadu som si všimla že mi začína vytekať z rany kde bola predtým drenáž taká krvavá matná tekutina. Včera večer sa mi zdalo že to aj pobolieva, aj pichá sem-tam. Keďže dnes v BA neordinovali, išla som na chirurgickú ambulanciu do NZ kde som bola aj v pondelok na prelepenie rán. Keď mi odtrhli gázu, lekár skonštatoval že mi to musí poriadne ošetriť. A ošetril 🙄. Povedal "nebojte sa, ale keď poviem zatnite zuby, tak ich zatnite poriadne!" A ja som zatínala. Asi mi vybral jeden steh, potom prečistil ranu (dieru) a do nej mi vopchal nejaký materiál z ktorého sa uvoľňuje striebro ktoré mi zabije baktérie v rane. A to všetko do živého. Nie som fajnovka - na to už mám svoje roky, ale predsa. Stmievalo sa mi pred očami a nebolo mi všetko jedno. V pondelok idem na stehy. Už mám obavy čo bude, keď mi tú látku bude vyberať 😢.
@moni52 moooooja zlatá 😓😓

@rebeka1977 držím všetky palce nech ti to dobre dopadne daj vedieť ako sa máš,mňa to čaká v januári