Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@novaaaa operoval ma v BB doktor Kokorak, uzasny clovek pre mna. Ja sa bojim doktorov 😀 , ale ked som prisla na prvu konzultaciu vystrasena, tak po rozhovore s nim to vsetko opadlo a vedela som ze idem do toho. Mne aj teraz vravia, ze coo, uz nechudni, nehodi sa ti to 😀 , ale mne je to jedno, super sa citim, o to ide, lahsia, vsetko sa mi robi lahsie, je to super pocit. Akurat mam stale v sebe strach z buducna, co ked priberiem naspat... skoda, ze tu neprispievaju uz zienky, ktore maju uz x rokov po operacii, ako sa im dari...
@nelibaba mna operovali v TT a tiez je tam uzasny pan doktor a aj sestricky sa starali o mna ako o princeznu .S buducnosti mam strach aj ja ,ale verim ze to bude fajn,ked si dame pozor a nebudeme sa prezierat 😂 budeme uz lasicky na stalo.Ja ked som bola na kontrole a som sa pytala kolko mam mat vahu ,teda aby som splnala nejaku tu tabulku ,povedali ze ja uz chudnut nemusim ze uz som na tom super. Ze vysledok za pol roka je uplne uzasny ..A tiez vraveli ze este schudnem par kil a uz by sa to malo ustalit. Tak uvidime ja vsetko co je menej ako 70kil berem 😂
@radulienka2 poslem v SS
Aj ja poprosim fotok dakujem mna to caka 04.06.2019 v Levoči už sa nemozem dočkat 🙂
@klaudia1351
@dagmaraa
@dadulka45
@radulienka2 mate v sprave foto
@klaudia1351 kedy ti dávali termín prosím? 🙂
Caute neviete nahodou ci su v Ba na kramaroch v piatok medzi sviatkami? Gratulujem vsetkym co tak krasne schudli.Suknicka a Nozka cez nozku😁uz ide.
Poprosím aj ja foto keď niektorá máte. Ďakujem
@nelibaba Ahoj . Pán MUDr Kokorák je úžasný človek a perfektný primár. Môžeš mi prosím do súkromnej správy napísať z akej váhy si chudla a keď máš aj nejaké fotky. Budem ti vďačná. Ja ti tiež pošlem. Ďakujem
@zuzlicek44 bola sp. Pred 2 tyzdnami v levoci uz s pre termin a ajskor bol volny v polovici maja mne to nevyhovovalo tak poto. Dalsi volny bol 4
6
@zuzlicek44 pre termin som bola pred 2 tyzdnami
no dievčatá ešte 28 dní a ide sa na opku
@miriamkelemanova Ahoj,ja presne o mesiac
@anickaps Ďakujem za opytanie, rana už netečie ale tam mám ešte dierku ktorú si sama osetrujem, umývam repikom a potom si do nej natlacim gel na otvorené rany. Nepríjemné na tom je, že asi začínam byť alergická na ten lep z náplasti lebo ma začína pod ňou stipat. Ale vydržím, dúfam že sa to už čoskoro zahojí ☺
@moni52 Ahoj. Poznám jednu ženu ktorá mala tiež problém s ranou po operácii. Išla na chirurgiu a tam jej pomohli. Inak alergiu na tie náplaste som dostala aj ja. Zatiaľ neznesiem na bruchu žiadnu náplasť, hneď sa mi porobili malé vyrážočky ktoré boli naliate vodou a neskôr začali pukat.
@dadulka45 a kde budeš operovana
@miriamkelemanova v Levoči