icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

berta555
Autor odpoveď zmazal
novaaaa
19. dec 2018

@berta555 dakujem 😉

dagmaraa
19. dec 2018

@nelibaba wow to su uzasne vysledky 🙂 gratulujem a dakujem za povzbudenie 🙂

ziva28
20. dec 2018

@solim59 250 ml už asi nikdy za 20 minút nedáš 😝, skôr som mala na mysli 100 ml za 30 minút 😉

nelibaba
20. dec 2018

@novaaaa operoval ma v BB doktor Kokorak, uzasny clovek pre mna. Ja sa bojim doktorov 😀 , ale ked som prisla na prvu konzultaciu vystrasena, tak po rozhovore s nim to vsetko opadlo a vedela som ze idem do toho. Mne aj teraz vravia, ze coo, uz nechudni, nehodi sa ti to 😀 , ale mne je to jedno, super sa citim, o to ide, lahsia, vsetko sa mi robi lahsie, je to super pocit. Akurat mam stale v sebe strach z buducna, co ked priberiem naspat... skoda, ze tu neprispievaju uz zienky, ktore maju uz x rokov po operacii, ako sa im dari...

novaaaa
20. dec 2018

@nelibaba mna operovali v TT a tiez je tam uzasny pan doktor a aj sestricky sa starali o mna ako o princeznu .S buducnosti mam strach aj ja ,ale verim ze to bude fajn,ked si dame pozor a nebudeme sa prezierat 😂 budeme uz lasicky na stalo.Ja ked som bola na kontrole a som sa pytala kolko mam mat vahu ,teda aby som splnala nejaku tu tabulku ,povedali ze ja uz chudnut nemusim ze uz som na tom super. Ze vysledok za pol roka je uplne uzasny ..A tiez vraveli ze este schudnem par kil a uz by sa to malo ustalit. Tak uvidime ja vsetko co je menej ako 70kil berem 😂

radulienka2
20. dec 2018

Baby tie ktore ste schudli tolko vela kg... @nelibaba @novaaaa ....dajte sem nejake foto pred a teraz, pokojne aj bez tvare, aby ste nas, ktore este len cakame, podporili, ze sa mozeme tesit 🙂🙏🙏🙏

novaaaa
20. dec 2018

@radulienka2 poslem v SS

dadulka45
20. dec 2018

@novaaaa môžem poprosiť aj ja foto mňa to čaká o mesiac.

novaaaa
20. dec 2018

@dadulka45 mas SS

dagmaraa
20. dec 2018

@nelibaba @novaaa aj ja si prosim foto nech sa mam naco tesit...ja mam dnes za sebou prvu konzultaciu u dr kokoraka

klaudia1351
21. dec 2018

Aj ja poprosim fotok dakujem mna to caka 04.06.2019 v Levoči už sa nemozem dočkat 🙂

nelibaba
21. dec 2018
ziva28
21. dec 2018

@novaaaa môžem aj ja poprosiť???

katika125
21. dec 2018

@novaaaa aj ja si prosim foto. V january zacinam s vysetreniami

zuzlicek44
21. dec 2018

@klaudia1351 kedy ti dávali termín prosím? 🙂

dzenys
21. dec 2018

Caute neviete nahodou ci su v Ba na kramaroch v piatok medzi sviatkami? Gratulujem vsetkym co tak krasne schudli.Suknicka a Nozka cez nozku😁uz ide.

moni52
21. dec 2018

@dzenys ahoj. Vo štvrtok okolo 10 hod tam zavolaj a povedia ti. Držím palce.

liviresekcia
21. dec 2018

Poprosím aj ja foto keď niektorá máte. Ďakujem

liviresekcia
21. dec 2018

@nelibaba Ahoj . Pán MUDr Kokorák je úžasný človek a perfektný primár. Môžeš mi prosím do súkromnej správy napísať z akej váhy si chudla a keď máš aj nejaké fotky. Budem ti vďačná. Ja ti tiež pošlem. Ďakujem

anickaps
22. dec 2018

@nelibaba Ahoj, ja idem na 2 kozultáciu 17.1. do BB....pošleš aj mne foto do správy? Ďakujem

klaudia1351
22. dec 2018

@zuzlicek44 bola sp. Pred 2 tyzdnami v levoci uz s pre termin a ajskor bol volny v polovici maja mne to nevyhovovalo tak poto. Dalsi volny bol 4
6

klaudia1351
22. dec 2018

@zuzlicek44 pre termin som bola pred 2 tyzdnami

anickaps
22. dec 2018

@moni52 ...už je všetko v poradku?...si OK?

miriamkelemanova
22. dec 2018

no dievčatá ešte 28 dní a ide sa na opku

dadulka45
22. dec 2018

@miriamkelemanova Ahoj,ja presne o mesiac

moni52
22. dec 2018

@anickaps Ďakujem za opytanie, rana už netečie ale tam mám ešte dierku ktorú si sama osetrujem, umývam repikom a potom si do nej natlacim gel na otvorené rany. Nepríjemné na tom je, že asi začínam byť alergická na ten lep z náplasti lebo ma začína pod ňou stipat. Ale vydržím, dúfam že sa to už čoskoro zahojí ☺

liviresekcia
23. dec 2018

@moni52 Ahoj. Poznám jednu ženu ktorá mala tiež problém s ranou po operácii. Išla na chirurgiu a tam jej pomohli. Inak alergiu na tie náplaste som dostala aj ja. Zatiaľ neznesiem na bruchu žiadnu náplasť, hneď sa mi porobili malé vyrážočky ktoré boli naliate vodou a neskôr začali pukat.

miriamkelemanova
23. dec 2018

@dadulka45 a kde budeš operovana

dadulka45
23. dec 2018

@miriamkelemanova v Levoči