icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

nataliaqwert
16. jan 2020

@1978martina no dost dlho 😒 a to ma sestricka ubezpecovala ze kolecko je hned a potom o cca 2 tyzdne opka

1978martina
16. jan 2020

@nataliaqwert je to možné,že dva týždne,poslednú op robili 15.12.,tak ja som bola medzi prvými tento rok

mincorado
17. jan 2020

@iveta1970 dakujem

nataliaqwert
17. jan 2020

@1978martina ahaaaa cize tebe tam natiahli ten cas asi sviatky ze?

1978martina
17. jan 2020

@nataliaqwert áno.v TT je to celkom rýchlo oproti iným,ale tam robia len cez všeobecnú poisťovňu

nataliaqwert
17. jan 2020

@1978martina hej viem... idem ako samoplatca

stefanmarkovic
24. jan 2020

Zdravím vás ja idem 17 februára na operaciu

berta555
Autor odpoveď zmazal
claudibaby
24. jan 2020

@nataliaqwert pekny vecer a mozem sa spytat kolko pytaju?Dakujem

patulka88
25. jan 2020

@claudibaby je tu plno.pisane o tom staci si precitat predsa

nataliaqwert
25. jan 2020

@claudibaby ahoj.... neviem presnu ciastku ale cca 5000€

nataliaqwert
25. jan 2020

@claudibaby tych 5 by mal byt strop.... vzhladom k tomu ze niektore predoperacne si davam robit inde, cena sa moze o par stovak lisit

elalili
27. jan 2020

@anickaps
Dobrý deň, môžem sa vás bližšie popýtať na operáciu žalúdka v BB? Kedy vás operovali, ako dlho ste čakala na termín operácie, koľko vyšetrení ste musela absolvovať pred zákrokom a ste spokojná? ĎAKUJEM pekne. Lýdia

mincorado
Autor odpoveď zmazal
anickaps
1. feb 2020

@elalili napísala som vám do pošty.....

alexkika
1. feb 2020

Tak v pondelok na mňa myslite prosím. Konečne operácia v Levoči. Už aby som bola doma živá a zdravá a samozrejme o nejaké to kilo ľahšia.

gabikato
1. feb 2020

@alexkika kolko ste cakali na opku po 2 konzultacii?

alexkika
5. feb 2020

@gabikato čakala som bez pár dní rok. Toľko mi termín operácie presúvali až ma nemohli zoperovať lebo keď ma otvorili zistili mi hiatovu herniu, ktorú som pri gastrovyšetrení nemala 😞

nelibaba
5. feb 2020

@stefka33 ahoj, ja som bola na stehnach v oktobri, teraz na bruchu a zadok by som chcela, ale este neviem. Co by si o tych stehnach chcela vediet ?

stefka33
6. feb 2020

@nelibaba Prosim ťa a neľutuješ to? Stoja tie jazvy za to? Akú metodu použili? Vraj to ide aj rezom v slabine, ale radšej to robia rezom od rozkroku smerom ku kolenu. Ako dlho si sa zotavovala? Náhodou nejaké foto pred a po by si nemala?

nelibaba
6. feb 2020

@stefka33 ahoj, nelutujem, ale spokojna nie som, ja nebudem nikdy totiz sama so sebou spokojna... mam pozdlzny rez, odobral prebytocnu kozu a teraz by mi trebalo ten druhy lifting, presne ako pises hore v slabinach vytiahnut kozu, ale to uz riesit nebudem. Schudla som 55kil, nikdy dom nemala pekne nohy. Foto ti hodim do spravy. Prvy tyzden je vzdy zly, potom pohodka, ale napr. teraz brucho opka horsia o dost. Ale vsetko sa da vydrzat.

stefka33
6. feb 2020

@nelibaba Ďakujem 🙂

mincorado
6. feb 2020

@jazminn už ste po operacii?

martinaskubak
6. feb 2020

Ahojte dievčatá 🙂 Veľmi dlho som tu nebola. A viem, že je pre čakatelky vždy príjemné keď sem niečo napíše niekto, kto je už dlhšie po opke.
Ja som v Maji 2 roky od operácie. Bolo to pre mňa jedno z najlepších rozhodnutí. Táto operácia ma naučila režimu a zdravému životnému štýlu. Aj keď je to niekedy veľmi ťažké dodržiavať 😁 Prvé mesiace to išlo úplne samo. Stratila som chuť na sladké. Bola som nastavená len na zdravú stravu a kilá išli pekne dole. Ale vždy príde chvíľa, kedy sa to zastaví a ostane to už len na nás. Tak ako na začiatku pan primár povedal, operácia je pomocná barlička. Zvyšok je na každom z nás 🙂
Po necelých 2 rokov mam dole 52-54 kg. Ako kedy. Musím si jedlo viacej strážiť. Pretože chuť na sladké je späť 🙈 ale už viem ze keď si niečo zobnem tak potom som na seba prísnejšía.
Momentálne mám váhu 58-60 kg.
Únavu, ktorá trvala cca rok už nemám. Už sa to ustálilo. Vlasy opäť rastu. Koža na tele ostala uvoľnená ale v septembri idem na plastiku brucha. Žlčník mi zlyhal po roku a pol a už je od Novembra von.
Celý môj život sa obrátil ku lepšiemu. Užívam si aktivity, ktoré som predtým nebola schopná robiť.
Milujem nakupovanie oblečenia. Predtým to bolo pre mňa utrpenie. A cítim sa veľmi dobre. Všetkým vám držím palce a teste sa na nový život 😉
Do komentuj pridám porovnávacie fotky na inšpiráciu, že všetko je možné 🙂

martinaskubak
Autor odpoveď zmazal
martinaskubak
Autor odpoveď zmazal
iveta1970
6. feb 2020

@martinaskubak ....Tlieskam to je výkon...mám motiváciu...

martinaskubak
6. feb 2020

@iveta1970 presne preto som to sem dala. Ja som tiež na začiatku pri rozhodovaní bola rada za každú skúsenosť 🙂

mincorado
7. feb 2020

@martinaskubak je to pekne

mincorado
7. feb 2020

@nataliaqwert ako ste dopadli mna to caka