icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

noorikanoor
23. mar 2015

@lauritania teraz mam 108.8kg...stale daleko od 70kg🙂) ale vsetci su spokojni ze vraj dobre vyzeram a nie na 100kg. Tak fajn aspon ze tak 😁

lauritania
24. mar 2015

@noorikanoor no to je paráda !!!!! držim palce nadalej !!!!

ejmina
29. mar 2015

Ahojte, tak ja mam 5 mesiacov po opke a dole 20 kg 🙂 Znie to neuveritelne, sama tomu ani neverim 🙂 Uz to teraz ide pomalsie, ale snazim sa robit vsetko pre to aby to islo dolu, cvicim, behavam, stravujem sa ovela zdravsie. Dokonca premylam ze by som v juny isla na mini-maraton!!! Ja a maraton?! Znie to neuveritelne ale myslim si ze s tou vahou co mam teraz sa to da zvladnut. Drzim palce. Povodna vaha 117 kg, dnes 97 kg.

rudigerko
30. mar 2015

Ahojte hlasim zmenu terminu operacie az na 2.6( ale len koli poistovny aby som to mala preplatene tak dufam to uz bude fajn a dockam sa)

tattko
2. apr 2015

ahoj ja to uz mam za sebou, cca 2 tyzdne robili mi to v breclavi

rudigerko
4. apr 2015

@tattko A ko sa citis ?? popis dake info nech viem do coho idem a na co sa pripravit🙂

rudigerko
13. apr 2015

@rudigerko Ahoj nejak sa ti neche s nami podelit s tvojimi skusenostami:(
skoda🙂
Ale,predpokladam ze si spokojny ako je 🙂

tattko
13. apr 2015

takze operovali ma 24.3. v breclavi u doktora cierneho v den po operacii som poobede uz chodil po are - na vecko a podobne, rano mi vybrali dreny a sprcha a v pohode, bolesti som ma len dva dni a dost velke
dieta prvych 144 dni je brutalna ale kedze nemas ziadny zaludok tak hlad az tak nepocitujem, super spravy a jedalne listky najdes na www.bandingklub.cz kde je aj forum kde ludia pisu co a ako

do dnesneho dna som schudol 20 kg, ked sa zacnem trochu hybat tak to pojde urcite dalej

keby si nieco potreboval tak sa este opytaj

btw stalo ma to 5.600€

rudigerko
18. apr 2015

@tattko dakujem pekne za info a ak sa mozem opytat aka bola vychodzia vaha ked ti to ide tak rychloo?🙂

tattko
18. apr 2015

takze v den operacie 24.3 som mal 173kg, a dnes 18.4 mam 151

robin30
1. máj 2015

Ahojte poradite mi kde v trnave robia resekciu alebo v bb ?nazov centra prip.kontakt dakujem

suseskus
3. máj 2015

@robin30 ja som bola v bb a som spokojna

robin30
3. máj 2015

@suseskus posielam ip

robin30
3. máj 2015

@lauritania dakujem uz mam 🙂

robin30
11. máj 2015

Tak dnes mi prisla odpoved zo Vszp oni resekciu nepreplacaju takze ako to ze niektore tu pisete za ano

tattko
11. máj 2015

mne tiez nepreplatili
bol som na operacii v breclavi za 5600 euro

stale lepsie u dr cierneho ktory to robi uz dlhe roky ako na slovensku kde sa to robi omnoho kratsie a tym padom maju aj mensie skusenosti

podla mojich info ma dr cierny za sebou cca 1000 operacii sleeve

a aj sa citim uplne super vaha cca 27kg dole

lauritania
11. máj 2015

Tak uz mozno nepreplacaju. Je to dost mozne. Sám doktor vravel este mne pred 4rokmi ze sa može stať že pred opkou mi povedia nie. Oni to menia kazdy stvrtok ... Ja som mala nachystane peniaze , no nakoniec zaplatili...

lauritania
11. máj 2015

Ano , dr. Cierny je vynikajuci a cena je okolo 5000eu. V BB okolo 4000eu ale pocula som ze v Trnave bola cena okolo 2800eu. Treba si to vyzistit.

robin30
11. máj 2015

@tattko ja nemam take peniaze kde by som ich vzala
@lauritania ale kde v trnave u koho?

lauritania
12. máj 2015

@robin30 netuşim u koho. Nemam kontakty. Skus hladat na nete.

tattko
12. máj 2015

v trnave to vraj robi dr Holeczy chodi tam z vitkovic raz mesacne

suseskus
13. máj 2015

@robin30 mas odomna spravu

florica
17. máj 2015

Ahojte ženičky som po operácii SLEEVE RESUKCIE ŽALÚDKA mesiac a pol a chcela by som vedieť čo môžem a čo nemôžem jesť. Poraďte mi prosím 🙂

florica
18. máj 2015

@florica JA SOM BOLA V BB A NIC SOM NEPLATILA ANI SOM OSOBNE S S POISTOUNOU NIC NEPREJEDNAVALA JA SOM BOLA NA KONZULTACII V BB A TAM URCILI TERMIN OPERACII A SPOISTOVNOV TO VIBAVUJU ONI JA SOM V BB BOLA MOC SPOKOJNA ODPORUCAM

lauritania
18. máj 2015

@florica ahojky , gratulka k opke , v predošlych prispevkoch je rozpísané stravovanie aj odkazy na linky kde je info ;)

florica
19. máj 2015

@lauritania ahoj dakujem za info prestudujem prispevky 🙂
@lauritania

rudigerko
23. máj 2015

Ahojte dlho som tu nebola a vidim pribudol niekto po operacii ludia hlaste vysledky ja sa uz neviem dockattttt 2.6 ma operuju🙂)))

tattko
23. máj 2015

drzim ti palce aby ti to dopaslo aspon tak dobre ako mne 🙂 🙂

rudigerko
23. máj 2015

Dakujem budes vzoromm snad das aj dake uzitocne radyy ,musim dat vela doluu bo dychanie je uz problem ☹