Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
dik je mi dobre za 1O dni 5kg som schudla a ked nieco zhresim nic ma neboli tabl na cukor vecer nemam a tk mam tak nizky ze ak vecer lieky vezmem je mi zle ale este nevynecham a ty kde ides na konzultacie u nas to stoji velmi vela
dakujem drzim palce mozno budes musiet zmenit poistovnu
ahoj tak to je dobre len dve vysetrenia to je dobre tiez tak drzim palce potom napis len cely august ja budem doma takze neviem ako budem s internetom uvidime drz sa
ahoj vsetko bude urcite dobre prve dva dni treba prezit to su bolesti a potom to uz je dobre bola som 5 dni v nemocnici drz sa
@jarka52 Dobrý deň, chcem sa opýtať , kde Vás operovali a čo Vám hradila zdravotná poisťovňa? Ja som vo všeobecnej.Pred operáciou / 50 r./ štítnej zlazy som vážila 57 kg pri výške 168 cm a prieraz vážim 95 ks.Mám predpísaný Euthyrox 50/75 . Poprosím o všetky informácie.
Ďakujem
Mária
Môýte mi prosím napísať na moju adr: bludickajuli@azet.sk
Vďaka
ja som bol na opke v cechah, hradil som si vsetko sam cca 5700€ a od marca -35 kg, cukor 4,7, tlak ok, vyjdem v pohgode aj 4 poschodia
hallo potrebujem povzbudenie troska op22 jun mam dole 1O kg ide to pomalicky mala som 11O 111kg , je to dost urcite ale predsa niekto aj 2O kg schudol som sestricka hlava vravi dobre ale predsa ked nejem skoro nic co aj tak malo jem tak to ide asi som netrpezliva ci
sofira nevesaj hlavu ja som sice schudol via. ale mal som o 60 kg viacej
co som vidwl u doktora grafy tak 10 kg za prvy tyzden je tak akurat
neboj sa budes chudnut ale neda sa za tyzden 30 kg mne to uz tiez ide pomalsie
a hovori sa ze na optimal u vahu klasnes cca za rok rok a pol
drz sa
dakujem za povzbudenie ja viem treba byt trpezlivy moj svagor schudol za rok 6Okg ale zacal 16O kg bude to dobrééé
ahoj tak je to potom dobre drzim palce mam dnes 98,4kg som rada ale este je to vela
ahojte po dlhsej dobe sa hlasim momentalne si pri vyske 170 cm drzim +- 85 kg z maxima je to -62 kg, som 2 mesiace po porode tak snad to este potlacim
ahoj robin 3O citim sa dobre uz som pod 97 tes im sa drzim palce aj ty schudnes neboj ale este to chvilu potrva potom napis
AHOJTE uz som tu dlho nebola ,ale tiez sa chcem pochvalit s mojimi vysledkami za dva mesiace minus 21kg uz som pod 80a citim sa uplne super a vsetkym drzim palceky co to chcuuu ja by isla znovu je to zmena zivota ♡
ahoj vratim sa do at 5 september drzim ti velmi velmi palce
ahoj robin3O tak ako sa mas ako to zvladas
Ludkovia pomozte ja uz dva dni zvraciam som slaba ledvo sa plazim len vodu mozem pit
ahoj tak co sa deje klud si uz doma
to su vitaminy od coho zvracias a jest musis daj si vitaminy 2x denne polovicku ja som nebola slaba naopak ty uz skusaj jest lahke jedla
inak pitie cely den sa s tym zaoberam 2L vypijem je to tazke ja som stale vela pila a to po pred jedlom nie to je hra s nervami no co uz mam 95 kg pomalicky to ide

@robin30