icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

zdenkakarolina
17. júl 2016

@mrsbrown
@tridi ach ženy,načo idete do tejto skupiny,aby ste sa urážali ?

paulapaula1
17. júl 2016

@mrsbrown Od dnes si moja "SUPERSTAR" 😀

martuskaigbokwe
17. júl 2016

Čaute kočky,tie ktoré ste po opke...Stalo sa Vám,že sa Vám zastavila váha na 2 týždne?Ak áno poraďte čo mám robiť...Či som jediná na ktorú ta opka nezaposobila? Beriem len vitamíny Pharmaton,jem 5-6× denne,malé porcie...

martuskaigbokwe
17. júl 2016

@tridi Nič v zlom ale toto fórum(volná diskusia)je pre ľudí ktorý sú po operácii,alebo ktorí tento zákrok zvažujú...Ak nemáš ani jeden z týchto dôvodov prečo navštevuješ túto stránku nikoho Tvoj názor nezaujma. Tu sa všetci tí ktorí sú po opke či majú pred sa veľmi podporujú.Nikoho nezaújma negatívne myslenie. Každý je pánom svojho rozhodnutia.Ani jedna operácia nieje dobrá,a áno znie to blbo,že sa dá človek operovať aby prímal menej potravy...Ale je rok 2016,moderná doba a technológia a keď nieje pomoci a človek je rozhodnutý pre tento rizikoví zákrok ver mi,že to nieje zo dňa na deň. A trpíme viac ako tí ktorí zdravo chudnú. Zato sme každým zhodeným kilom šťastní. Nechaj ľudí dýchať,a nemontuj sa tam o čom nič nevieš. Keď budeš po,nech sa páči napíš.

martuskaigbokwe
17. júl 2016

@martuskaigbokwe Sorry za pravopisné chyby.

zdenkakarolina
17. júl 2016

@martuskaigbokwe sprááávne.

mrsbrown
17. júl 2016

@zdenkakarolina ...ja nikoho neurazam 🙂

jelly265
17. júl 2016

Pekný večer dievčatá mám na vás otázku. Nerobil vám lekár problém s operáciou myslím tým nechcel aby ste najskôr skúšali chudnúť bez operácie. Dnes som čítala rozhovor s jedným lekárom a ten hovoril že najskôr to musí pacient skúsiť sám, potom s liekmi a až potom operácia. Mám strach že ma pošle preč.

jelly265
17. júl 2016

Ja som síce skúšala chudnúť pred rokmi aj pomocou liekov a aj to trochu fungovalo ale potom tie lieky zakázali vraj škodia organizmu.

kanikula
17. júl 2016

@bridzit34 Ahoj, bola si na operácii v BB? Rozmýšľam o nej, len neviem sa rozhodnúť, dlhé roky sa trápim s dietami, mám chuť do toho ísť, ale mám aj obavy. Vedela by si mi o tom viac povedad ?

kanikula
17. júl 2016

@jarusula Ahoj, chcem sa opýtať, bola si v BB na operácii u primára, a nevieš aký je Mudr. Kokorák ?

jelly265
18. júl 2016

Dobré ránko dievčatá tak sa teším konečne mám termín konzultácie do BB k doktorovi Kokorákovi. Pôvodne som sa chcela objednať k Dr. Markovi ale povedala mi sestrička že ten sa tomu už venuje pomenej lebo má kopec iných povinností a Dr Kokorák ti vraj teraz robí intenzívne. Tak uvidím ☺

zdenkakarolina
18. júl 2016

@jelly265 Mna sa len opýtal,či som skušala schudnúť,...som len povedala,že sa mi nedarilo,...

paulapaula1
18. júl 2016

@jelly265 No super a kedy tam ides? Skusenost s nim nemam ale pokial viem je to mlady clovek a jedna kocka tu myslim spominala ze jej robil resekciu on.Musis si to ked tak dohladat v historii. A inak mna sa nepytal ci som sa pokusala schudnut aj klasicky ale kedze som v minulosti mala uz bandaz tak to bolo bezpredmetne.

jelly265
18. júl 2016

@paulapaula konzultáciu mám 18.8. Musím sa na neho pozrieť. V podstate je to jedno len nech mi to spraví dobre.

paulapaula1
18. júl 2016

@jelly265 Jasne,tiez ma nebude operovat primar. Daj potom vediet co bolo na konzultacii.Inak mas ju dost neskoro,to je este mesiac.

jelly265
18. júl 2016

@paulapaula1 jasne dám vedieť ako som dopadla. Doktor robí len štvrtky. Tieto júlové nemôžem ja a v auguste má dovolenku on takže preto až 18.8. Ale nevadí mi to. Som rada že som na to odhodlala a v práci budem mať teraz toľko toho že mi ten mesiac ubehne ako voda ☺ skôr som zvedavá za akú dobu sa mi podarí absolvovať všetky vyšetrenia na ktoré ma pošle.

jelly265
18. júl 2016

@zdenkakarolina ja sa pokúšam chudnúť už 20 rokov a po všetkých tých pokusoch vážim stále viac a viac takže pevne dúfam že mi operáciu schváli

zdenkakarolina
18. júl 2016

@jelly265 a kolko prosím ta vazis?ja som na ich vahe mala 112-113 ale vazim 115

jelly265
18. júl 2016

@zdenkakarolina ja som cca pred 2 mesiacmi mala 117 kg . Potom sa vypálila baterka vo váhe 😜 musím kúpiť baterku aby ma tam nekleplo keď sa postavím na váhu.

zdenkakarolina
19. júl 2016

@jelly265 Tak to sme natom podobne.

monikahr
19. júl 2016

@jelly265 dobry vecer mozem sa spytat kam chcete ist na tu operaciu. Ja som 4 dni po operacii

jelly265
20. júl 2016

@monikahr chcem ísť do Banskej Bystrice

jelly265
20. júl 2016

@monikahr dúfam že je všetko v poriadku aj ja by som už chcela mať po

monikahr
20. júl 2016

Jasne vsetko je ok uz som od pondelka doma z nemocnice tak sa zotavujem

paulapaula1
20. júl 2016

@monikahr Ahoj a kde ta operovali? Kolko si bola v nemocnici?

monikahr
20. júl 2016

@paulapaula1 operovali ma v TT bola som 4 dni v nemocnici

zdenkakarolina
20. júl 2016

@monikahr Aku stravu dali

monikahr
20. júl 2016

@zdenkakarolina 15dni tekuta v pohode sa to da zvladnut

paulapaula1
20. júl 2016

@monikahr A platila si za opku? Lebo v TT sa vraj plati. Aku si mala pociatocnu vahu,teda ak mozem vediet.