Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@monikahr Ako ti je? Co bolesti? 4 dni v nemocnici sa mi zda malo,asi si to zvlada vyborne 😀Kolko casu preslo od prvej konzultacie po opku? Ja uz sa neviem dockat tej mojej 😆
@paulapaula1 kazdym dnom lepsie prve dva dni su take najhorsie clovek je unaveny bolesti ustupuju reziky sa hoja super mesiac a pol to trvalo
Ja som zaplatila 5000 eur za celu operaciu teda moji rodičia a dufam ze to pomoze za tie peniaze a to možno aj preto lebo sa do robi v cz na sukromnej klinike :(
@natalicaliaa Ahoj a uz si po ci este len pred?
@paulapaula1 ja som tyzden po operacii
@monikahr Jeej,to je super.A uz si doma ci este v nemocnici? Ako sa citis?
@paulapaula1 Prepac,ved sme si pisali ja vsetko viem,som ja teda teliatko 😁
@monikahr a este poslem prispevok sama sebe 😊 takto to vyzera ked robim 5veci naraz 😆
Baby ahojte už dávnejšie som sem písala stále sa nejak odhodlavam. Máte niektorá hypofunkciu štítnej žľazy ? Mne to ako maličkej až do puberty liečili teraz je len zväčšená vraj hormóny ok. Len sa bojím že to bude kontraindikacia A nebudú má chcieť operovať resp. Preplatiť OP . Teraz idem na preventivku A chcem sa spýtať obvodného či mi dá výmenný lístok A objednala by som sa do ba na konzultáciu. Alebo odporúčate viac bb? Taká som nerozhodna :/
@papulapaula1 nie este pred 1.augusta mam termin bojim sa ale aj tesim je tk strasne ked neviete co vas caka ci to vide a tak
@natalicaliaa no ja idem 8ho do BA uz na hosp.tak nestras
Baby potrebujem babsku radu od pondelka mi meskaju,vtom som zarucene neni,ale 8ho idem do BA už na hospit. aak mi do soboty nedojdu tak som vcudu.Poradte niečo.Zajtra idem k zenskemu po razitko a vyvolavacka mi asi nepomoze ci ?
@zdenkakarolina ja s tym osobnu skusenost nemam ale kamoska ked bola na vyvolavacke tak na druhy dem dostala menzes. Ja mam zase problem s opuchnutymi nohami. Samo o sebe mam nohy ako stlpy verejneho osvetlenia :-P ale dnes mi paradne opuchli. Nikdy predtym mi tak neopuchli. Myslis ze to moze byt tym ze uz 5ty den taham v praci 12tky a beham hore dolu lebo zastupujem okrem mojej roboty este 2 kolegyne.
Dievcata ktore ste po operacii stanovili vam termin aj podla tohi kedy mate menzes ?
@jelly265 Ja som este len pred ale na menzes sa ma ani nepytal a pada mi presne na den nastupu do nemky takze skocim zenskemu a dam si pichnut vyvolavacku nech mam pokoj este aspon 2-3tyzdne 😁
@zdenkakarolina Ahoj ako si dopadla? Bola si u zenskeho? Dosli ti uz?
@paulapaula1 Ahoj ano bola,žial nedosšli,neviem či mam plakať či sa smiať,tááák ma to sere.
@zdenkakarolina Dobre nedosli ale si tehotna alebo je iny dovod? Mne obcas meskaju aj ked som napr moc po stresom alebo prechladnuta. Zensky co povedal alebo nerobila si si aspon test?
@zdenkakarolina Ahoj ako sa Ti dari?Uz sa Ti to blizi...Dosiel Ti ten mendzes?
Čaute,ja som tá nešťastnica ktorá mala veľké problémy po opke...Myslela som si,že sa z klesajúcej váhy nebudem nikdy tešiť...Ani dnes to nieje ideálne,ale pomaly sa začínam tešiť z ubudajúvich kg a zo všetkých pozitívnych slov...Pridávam fotky zo dňa 19/05/2016,ale operovaná som bola 14/06/2016.S váhou 128kg. Dnes vážim 112kg. Fotky v čiernom tielku sú pred opkou,fotka v šatách je z terajšieho piatka 29/07/2016.
Podľa mňa je to riadna zmena za tak krátky čas...
@martuskaigbokwe Super super super!!! Si krasna 😀 Blahozelam,tesim sa s tebou a tesim sa ze sa uz tesis aj ty.Vedela som ze to pride,muselo 😊 Prajem ti este vela vela radosti zo zhodenych kg,mas to vazne zasluzene tak si to uzi 😉
@paulapaula1 Tehotna niesom,som podviazana,zensky povedal,že do 12 dni ,a stale nic.Tak mozem pekne zajtra volať aby ma prehlasili,ma asi picne.

@paulapaula1platila som 500€ v tom bola zahrnuta aj nadstandartna izba moja vaha bola 100kg