icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

zdenkakarolina
1. aug 2016

@martuskaigbokwe Ahoj super zmena teším sa stebou no ja som uz na prasky,dnes 8 den meskaju,ak do rana nic,možem volať o prehlasenie termínu,ma porazí,.

paulapaula1
1. aug 2016

@zdenkakarolina Jesiz,tak to mi je vazne luto.Mna by urcite je.lo teda vlastne trafil slak 😁 Ty kosko uplne cele zle.Keby ta robili v BB vymenila by som si s tebou termin,mala by si september,lepsie ako zase ktovie kolko cakat. Ale takto ti nepomozem.Tak to je vazne smola. Si ok?

zdenkakarolina
1. aug 2016

@paulapaula1 Tak sa skus opýtať či sa to dá aj takto,však aj doktori su ludia.

paulapaula1
1. aug 2016

@zdenkakarolina Myslis ze ja by som sla do BA a ty potom do BB,ci ako si to myslela?

paulapaula1
1. aug 2016

@natalicaliaa Ahoj ahoj,tak ako je? Ako sa citis? Hlavne ze uz mas potom.Ked ti bude lepsie daj o sebe vediet.Zatial drzim palce a dufam ze je vsetko ok a zvladas to 😊

jelly265
1. aug 2016

@natalicaliaa dnes som na teba myslela. Dufam ze to mas uz za sebou a vsetko je ok. Verim ze sa nam coskoro ozves s dobrymi spravami 🙂

zdenkakarolina
1. aug 2016

@paulapaula1 už žiadno o 18.30h mi začali,síce nič moc,mavam strašne,snad sa mi dovtedy skončia.Hlavne že začali.Zobrala som malu na bycikel íšla som sa snou previesť a u kamošky kukam,a nmo konecne.Tak byciklovanie to asi rozbehlo.

paulapaula1
2. aug 2016

@zdenkakarolina Parada!!! Inokedy nutne zlo a teraz ako potesilo 😆 Super,tesim sa.

zdenkakarolina
2. aug 2016

@paulapaula1 Ved aj ja akurát dopijem kavu a idem na 11h na interne a v piatok anesteziolog a v pondelok fičím.

paulapaula1
2. aug 2016

@zdenkakarolina Tak sa teda dobre vybav dnes aj v piatok.V pondelok a hlavne v utorok ti budem moc moc drzat palce aby bolo vsetko ok

zdenkakarolina
2. aug 2016

@paulapaula1 Si zlata,dakujem Ti,snad to pojde.Chcela som si instalovat mesendzer v mobile a akosi som antitalent

paulapaula1
3. aug 2016

@zdenkakarolina Messenger a pripadne aj viber je fajn,obe mam nainstalovane. Stiahnes apku z "obchodu play" reps.vyhladas si ju tam a das instalovat.Ked to bude hotove,tukni na nu a spusti ju.Prihlasis sa v nej facebook uctom a malo by to byt hotovo,cele je to intuitivne takze to urcite zvladnes.Pripadne si vygoogli postup ☺

zdenkakarolina
3. aug 2016

@paulapaula1 kukam no na FB niesom,tak si nepomozem,taaak Vam popisem až ked pridem....

paulapaula1
3. aug 2016

@zdenkakarolina Tak preto ti to neslo,messenger je sucast facebooku,zvlast nefunguje.

jelly265
3. aug 2016

@zdenkakarolina staci ked si stiahnes z obchod play aplikaciu modry konik a vies pisat cez mobil aj ja som tu na mobile

natalicaliaa
5. aug 2016

Ahoojte tak uz som doma 😊 operacia prebehla dobre.cely cas na salu som plakala od strachu..anezteziolog a sestricka ma upokojovali a aj uspali dalej neviem az ked som za zobudila na are. Zacali ma robit okolo 9 a zobudila som sa az o 3. Zo strasnimy bolestami. Z ara ma dali na oddelenie kde uz mi dali infuzku..inekcie proti bolesti. Mala som vyvody z brucha dva kde odtekala ta prebytocna krv na druhy den mi to dali dole. Zatial to zvladam dobre uz to boli menej ale boli stale..mam inekcie na domov...aby sa neurobila krvne zrazeniny ale to mam len na 10 dni. Dnes uz som pila actimel...4 dni minus 5kg.

paulapaula1
5. aug 2016

@natalicaliaa Ahooooj,tesim sa ze mas po.Si dalsia hrdinka. Mysleli sme na teba.Celkom rychlo ta pustili.Je super ze ti je fajn a ze sa to da zvladnut.Blahozelam aj k prvym stratenim kileckam a zelam este vela dalsich 😃

natalicaliaa
5. aug 2016

@paulapaula1 dufam ze to pojde. Len to este pobolieva.nemozem si lahnut ani bok iba rovno a boli na cely krk a chrbat mam prelezany...no dufam ze to bude casom lepsie a lepsie 😊

paulapaula1
5. aug 2016

@natalicaliaa Urcite bude,musi 😀

natalicaliaa
5. aug 2016

@paulapaula1 ty si uz kolko po operacii,

paulapaula1
6. aug 2016

@natalicaliaa Ja mam este len pred 😊

natalicaliaa
6. aug 2016

A kedy mas termin ? @paulapaula1

paulapaula1
6. aug 2016

@natalicaliaa 12.9 v BB

zdenkakarolina
6. aug 2016

@paulapaula1
@natalicaliaa robia to laparoskopicky však a je to celkova anesteza či len do chrbtice

natalicaliaa
7. aug 2016

Celkova to je velka operacia zoberu ti zaludok z tela trva cca do dvoch hodin..teda aspon u mna

natalicaliaa
7. aug 2016

Moje jazvy po 5 dnoch...

natalicaliaa
7. aug 2016

A neviete niekto nieco ucinne na strie a jazvy kremy nejake domace recepty a podobne ?

zdenkakarolina
7. aug 2016

@natalicaliaa Natalka robili ti to v celkovej narkoze ?vracala si po prebratí?

natalicaliaa
7. aug 2016

Ano samozrejme ze v celkovej...a ano vracala asi 3 krat samu krv to kvolk tomu ze mas tu sondu cez hrdlo az do zaludka @zdenkakarolina

zdenkakarolina
7. aug 2016

@natalicaliaa Boooze ako sa bojííím