Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Ahojte baby ako sa mate? Nejak ste stichli ;)
@mirka171 presne ako píše @domka94. Na vysoký TK sa liečim viac ako rok, t.j. mám už aj nasadené lieky ktoré denne užívam. V 8/2016 som prekonala slabšiu porážku a beriem aj lieky na riedenie krvy. Ani vysoký TK ani prekonaná porážka (zotavila som sa rýchlo) neboli prekážkou. Len som to udávala na internetom pri predooperačonom vyšetrení a potom anesteziológovi.
Vštko bude v poriadku, držíme palce aj s @domka94.
@desire1971 dakujem krasne tak tlak je zatial ok asi to bpl naozaj len nejaky vykyv 🙂 poslal ma internista na sono brucha ale termin mi dali az o mesiac tak neviem ci sa tam vobec dostanem ked nahodou uz budem pred operaciou...uvidime zatial som ok uvidime co dalej a kedy sa mi hlavne ozvu ;)
Tak baby uz mi to nedalo a zavolala som si tam...volala som s vrxhnou a zapisala si ma ze mi bude volat mali tam nejaky frmol tak som zvedavaaa ale poviem vam nervozita ma dobra chytila :D
@desire1971 hehe tak to ano je to sranda mne sa zas uz snivalo uz 2x som sa videla s hadickami ale zato ma to vobec nebolelo Ako by mi ani njc nerobili :D vy uz mate zasebou predoperacne? Myslim hadicku psychologa atd ci estelen vas to caka?
@desire1971 wau super vy sa .mate ;) budete sa podporovat a prezivat to vsetko spolu ;) a co hovorite na tu hadicku do zaludka? Stej mam tusim vecsi strach ako s operacie :D
Ahojte, kocky ktore este len cakate na opku, idete niektora do BB?
Baby akurat mi volala s nemocnice sesteicka ze v pondelok na pol siedmu mam prist ze mam zdr kolecko co to znamena? Nalacno od polnoci nemam nic jest
@denulka028 ahoj na opku idú @desire1971 a @domka94 a ja som 2 mesiace po opke v BB
@jelly265 kto ta operoval? Ako dlho si cakala na termin?
@denulka028 operoval ma doktor Kokorák a termín opky som po odovzdaní všetkých výsledkov z vyšetrení mala za 3 mesiace. Aj dve kočky čo boli odovzdať výsledky v januári majú termín v apríli. Majú tam toho veľa na tom OMICHE oddelení. Išlo to tam ako na páse. Operovali, prijímali a prepustili každý deň viac pacientov. Robia tam viac druhov laparo operácii. Je tam skvelý personál.
@denulka028 ty už máš po vyšetreniach alebo ešte len ideš na konzultáciu?
@jelly265 este naberam odvahu len sa objednat na konzultaciu. Ake vsetky vysetrenia treba?
@jelly265 ako sa citis po opke?
@denulka028 poslala som ti do správy tie vyšetrenia.
@denulka028 v pondelok som mala 2 mesiace po opke a mám sa super. Už sa snažím jest pomaličky tuhú stravu a celkom sa to dá. Mám dolu 15 kíl. Cítim sa dobre fyzicky aj psychicky. Všetko to prežívam s kočkou ktorú operovali spolu so mnou a ležali sme spolu ak na izbe, tak sme denne v telefonickom kontakte. Veľmi to pomáha.
@jelly265 dakujem idem si to pozriet ;)
@denulka028
Neboj sa...ja som sa tiez dlho prehovarala a nakoniec som isla su tu super baby vo vsetkom mi poradili na vsetko mi odpovedali a podporuju uplne uzastne ;)
@denulka028 na všetky tie vyšetrenia potrebuješ výmenné lístky. Neviem či ti ich dá obvodak bez papiera od lekára z BB. Ak áno tak ušetriš čas. To čo som ti poslala je odfotene z toho papiera od lekára.

@domka94 ale dnes som bola u obvodnej na kontrole a tlak dobry...brala mi krv a zajtra idem na srdcovocievne tak uvidime xo mi povedia tam ;) dufam ze som bola len dehydrovana alebo take nieco..aj ked dnes mi je tak divne som slaba a unavena neviem uvidime zajtra