Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
@tiagospliter no ja som tresku moc nelubila ale po opke mi zacala chutit tak dam sisi mozno 3male lyzi ky alr daaam 🙂 a scim ju jes? Aj natu mam chut ale neviem na aky sposob ...12,5 super ide ti to velmi pekne
@kattikas ahoj, ak si vo vseobecnej, mas BMI nad 40 a si celkovo vhodny typ na operaciu - co sa tyka vysetreni, tak to preplaca poistovna, ale co viem, tak naozaj len Vseobecna.
@tiagospliter som v dôvere a platila som 200e doktora a operaciu mi platila poisťovna zo zdr,.dôvodov @kattikas
@zdenkakarolina to bolo kedy? Ja som to riesila z poistovnou dovera a nechceli mi to preplatit ani zo zdr dovodov....tak som sa dala prepoistit do vseobecnej
@zdenkakarolina tak to si mala ais stastie, lebo v bb mi povedali, ze za celu historiu to v dovere preplatili dvom ludom, preto sme vsetci isli do Vseobecnej 🙂 Treba sa informovat, ale pred 3 mesiacmi to este bolo takto....
@mirka171 Bolo to 8.augusta2016 som bola operovana.Doktorka to tak schomolila,ze som odnej dala vystup a isla som o dvere vedla,co ju brutal urazilo,napísa,ze sa mi nechce schudnut,tak operaciu neschvaluje,baba jedna...
@mirka171 ako sa mavas, kolko si schudla ako sa citis, som tu uz davno nebola, odkedy som nastupila do prace.....
@tiagospliter dobre sa mam uz ma nic neboli jem uz vsetko ale malicko jam vrabcek :D dolu mam presne dnes som sa vazila 20kg uz islo kade lahsie tak som stastna prestaatna v auguste mam kontrolu a ty sa ako mas?
@zdenkakarolina tak to je naozaj zahada...mnr to nechceli preplatit ze iba pobyt v nemocnici ale inak nic...material som si mala platit sama co material by ma stal 4000e vtedy mi tak povedali v nemocnici ... zaujimave veru...ale tak mozno podla sympatii neviem ;) ja som to riesila meilom
@mirka171 pekne, ja som schudla okolo 22 kg a tiez som veeeelmi stastna a dufam, ze este aspon raz tak tolko pojde prec, v podatate uz tiez jem vsetko, ale nieco zase az tak velmi nemusim 🙂
@tiagospliter co napr nemusis? Ja nejem vysmazane....a z knedle mi byva zle...to ide von ked jem knedlu...wau steba to ide este lepsie a rychlejsie ako zo mna super tesim sa stebou aj cvicis? Ja zatial nie aj som zacala doma derepovat a prestala som zaco sa na seba aj hnevam
@mirka171 tak ja chodim plavat ( okolo 1500-1700 m ), chodim na bicykel a do kopcov, nieco ako turistika....ide to jednak potom tie klila lahsie a jednak chcem mat kondiciu ...a teraz je super pocasie, tak sa da vselico vymysliet.....drepovanie doma by ma isto nebavilo, to je take bezduche, aj ked budem aj ja chodit do posilky ale az buduci rok
mne celkom nejde pecivo a take mukove veci, ficim na polievkach a ovoci, grcala som po jednom mase na stave a raz po hranolkach a vajicku na makko, tak take uz nejem 🙂
@tiagospliter fuuu to by som chcela aj ja mne zas pecivo v pohode aj ked mozno pol rozka a hotovo viac nezjem :D mne islo zo zaciatku tazko maso vseobecne aj parky aj sunka aj kuracie islo ale bolo mi strasne tazko az zle...tak som to. Vynechala a skusila neskor...tak toho pohybu mas teda dost...ja som strasne rychlo zadychana nohy by aj vladali ale z dychom nestacim :/ do kopcov a schody teraz sa chystam na bicykel veru...len mne to je tazko ked mam pri sebe 24hod denne 5r syna manzel je prec a nemam ho komu dat aby som sa mohla aapon hodinu venovat sebe...:/ snim sa este bojim chodit ze bychodil somnou je taky nepozorny nedava si pozor
@mirka171 tak to je jasne s malym to ide tazko, skoda, ze ho nemas kam dat, nechodi ani do skolky? Ved presne, ze ja som tiez rychlo zadychana a to je ta chybajuca kondicia, uz ma to nebavi fucat ako kacka :D AJ tomu som s atesila, ze ked schudnem sa budem viac hybat, aj ked teraz to chdunutie uz veru ide pomalsie, ale zase pomaly dalej zajdes :D
@tiagospliter presne tak aj ja si to hovorim ze pomaly dalej zajdem ;)kedy mas kontrolu? Nie nechodil tento rok do skolky ale od septembra konecne ide tak potom sa zacnem naplno venovat sebe budem mat nato cele doobedie....takze sa nato tesim ;) zacnem chodit na bicykel a ked aa ochladi tak do posilnovne...a mas pocit ze sa to zlepsuje?to zadychavanie ci este nie?
@mirka171 ale hej, zlepsuje sa to a paradne, neboj, aj u teba to tak bude...kontrolu som mala mat teraz 7.7. ale prelozili ma az na 27.7. kvoli dovolenkam, takze pojdem, ked budem mat 3,5 mesiaca od opky, dufam, ze este dovtedy nejake 2-3 kila dam dole 🙂 strasne sa tesim, ked budem pod stovkou, ale to este potrva 🙂
@kattikas @zdenkakarolina presne ako baby píšu na SR prepláca opku už len všeobecná zdravotná poisťovňa. Dôvera prestala. Mám kamošku ktorá má veľké zdravotné problémy kvôli obezite a aj tak jej to nechcú preplatiť. Už tri kočky sa dali prepoistit kvôli tomu do všeobecnej.
@tiagospliter ssupeer tesim sa ja mam ist niekedy v auguste tak snad ma uz aspon odvazia :D kolko ti este treba schudnut pod 100vku? Ja este 8kg a budem pod 100vkou neskutocne ma to tesi a nakopava ;)
@mirka171 priblizne 7, je to este dost 🙂
@tiagospliter aaale co si to das ani nebudes vediet kedy ide to steba krasne dolu ;)
@tiagospliter dakujem...v TT sa da cely predoperacny kolotoc absolvovat naraz pred operaciou?
Je tu nejaka osobka co sa chysta na sleeve operaciu ??🙂

@mirka171 tresku mas teda riadnu odvahu jest, mne chuti bryndza....no, mam dolu 12,5 kg