icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

tiagospliter
1. aug 2017

@mirka171 volala som dermatologicke, vraj na padajuce vlasy funguje Bioscalin, tabletky, tonikum a sampon. Teraz som si to obejdnala z netu, cca 33e za vsetko, recenzie dobre, uvidime, co je to za zazrak....

mirka171
1. aug 2017

@tiagospliter to brala aj moja mama...jej v30tke zacali padat vlasy tak ze mala plesiny a nikto jej nevedel prist nato scoho to ma...este teraz jrj niekedy vypadne mala plesinka ale vtedy mala plesiny velkr ako dlane...ona si kupuje forfemina tabletky a velmi jej pomahaju

jelly265
1. aug 2017

@liza70 ja som od opky nevracala ani jediný raz dokonca neviem vracať. Každá sme úplne iná 😉

liza70
2. aug 2017

@mirka171 dakujem, tak taketo grcnutie 😜 som mavala obcas pri bandazi. 😉 hadam bude dobre...

liza70
2. aug 2017

@tiagospliter
Myslis, ze by som mala pred opkou nasadit zinok? Kvoli tym vlasom? Ci je to blbost...neviem, ja ich mam tak malo....

liza70
2. aug 2017

@jelly265 super, mozno budem mat stastie aj ja, uz by som to chcela mat za sebou....kolko si schudla? A akej vahy? Ak sa mozem spytat...

tiagospliter
2. aug 2017

@liza70 kedy ides? ja by som to neriesila pred opkou....uvidis po nej ako to pojde

liza70
3. aug 2017

@tiagospliter 2.10 mam termin

tiagospliter
3. aug 2017

@liza70 to zbehne rychlo, uz sa nevies dockat ze?

liza70
3. aug 2017

@tiagospliter je to tak, uz by som najradsej preskocila leto, nech to mam za sebou.....mam aj obavy, ale to je asi prirodzene

mirka171
3. aug 2017

@liza70 aj ja som sa bala a vrlmi...az som odpadavala chodila som po bemocniciach ale potom mi poradila jedna baba ze sa mam odfotit naha a ked ma chyti strach pozriet sa na tufotku vtedy som pochopila preco to idem spravit a ze mi to len pomoze ..... vyskusaj

liza70
3. aug 2017

😂😂😂
@mirka171 tak uz len myslienka na takuto fotografiu ma presvedci 😂😂😂😂

liza70
3. aug 2017

@mirka171 a dakujem 😜

mirka171
3. aug 2017

@liza70 no mne to velmi pomohlo ;) ja som sa strasne bala ved predca je to operacia doteraz som nikdy operovana nebola ani zasivana nic len jeden porod zasebou no a od sameho strachu z narkozi som prestala aj fajcit =) takze ak dojde na teba znovu strach vyzlec sa a sup ho pred zrkadlo ;) neboj to daaas

tiagospliter
3. aug 2017

@liza70 ja som sa radsej nefoila, nechcela som si pokazit fotak, to by chudak nezvladol a mobil takisto

liza70
3. aug 2017

@tiagospliter
@mirka171 ach zeny, nech uz je po tom....tiez sa nefotim a neznasam ked ma chce niekto fotit, vtedy vrciiiiim

mirka171
3. aug 2017

@liza70 tak to ani ja som sa nerada fotila pred operaciou a terazto ajutujem lebo nemam scim porovnavat fotky...nastastie som sa odfotila den pred opkou na podporu do nemocnice iba v nohavickach a teda ako pisem to ma hnalo vpred a aspon stou fotou porovnavam terajsie ffotky a poviem vam niekedy nechapem ani ja sama ako dobre to je vidno na fotke...neboj ani sa nenazdas a bude potom ;) potom sa uz budes len tesit zo zhodenych kil a super pocitu ze si to zvladla

liza70
3. aug 2017

@mirka171 dufam ze to tak bude... pred dnom D sa aj ja odfotim, pre istotu keby som chcela zdrhnut z operacneho stola 😀

mirka171
3. aug 2017

@liza70 presne tak ja som sa fotila tiez pre tento dovod ;)

jelly265
3. aug 2017

@liza70 od decembra som dala dolu 27 kíl. Zo 123,5 na 96,5kg. Skvelý pocit mať po rokoch pod 100vkou 😉

liza70
4. aug 2017

@jelly265 blahozelaaam k ubytku, ide Ti to skvele. Aj cvicis?
Inak baby Vy pijete kavu? Ja som kavickar a pijem zalievanu, tak ma to zaujima😉

mirka171
4. aug 2017

@liza70 ja odkedy nefajcim nepijem ani kavu nejak mi prestala chutit ;)

lija22
4. aug 2017

@liza70 mna caka op za dva tyzdne v tt. a tiez som kavickar ale snazim sa prestat fajcit a preto uz par dni nepijem ani kavu ( kava +ciga to je moj raj) ale kava mi chyba a mam strasne drahy kavovar tak neviem co s nim 🙂 s kavou urcite neprestanem uplne. ale teba asi zaujima ako to znasa zaludok po operacii. to teda neviem, ale predpokladam, ze nejaky cas bude dobre ju vynechat

liza70
4. aug 2017

@mirka171 ale nefajcis od operacie? Ci to s tym nesuvisi? Ja nefajcim a bez kavy by sa mi tazko zilo.....😉

liza70
4. aug 2017

@lija22 tak za dva tyzdne? Fuu normalne Ti zavidim 😇 ale len tak v dobrom, uz to budes mat za sebou. Drzim velmi palce. Ked sa nebude dat, tak nebudem pit, ale bude to kruta dan, aspon pre mna.....

lija22
4. aug 2017

@liza70 dakujem. pocuj nemysli na to, co nebudes moct ale, co budes moct. vyhod je viac 😜

liza70
4. aug 2017

👍dobry pristup 👍

paulapaula1
4. aug 2017

@liza70 Ahoj,ja som kavickarka a den nezacnem bez zalievanej 😉 Uz 3ti den po opetacii mi vrchna dovolila k cige aj trosku kavy 😁 Doma mi v zaciatkoch sla dolu trosku tazsie,robila som si slabsiu a dala som si tak 2-3 hlty pre chut.Dnes som po operacii 9 meciacov a vsetko je v starych kolajach a bez problemov.Ono sa to zrovnalo tak po cca 1,5-2 mesiacoch,teda myslim s tou kavou.

paulapaula1
4. aug 2017

@lija22 Kuk prispevok vyssie,kavy sa nemusis vzdat. Kedy ta operuju? Ja mam kontrolu v TT 17.8 tak ked mas este nejake otazky a budes uz tam mozes sa kludne popytat.Ak viem,urcite odpoviem.

liza70
4. aug 2017

@paulapaula1 dakujem, si ma potesila 😜 Uvodime ako to bude u mna