Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?
ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...
akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂
Ženusky 😊 len drobná otázka 😊
Ako dlho ste čakali na vyšetrenia z gastro? dali vám hneď papier alebo vám brali aj vzorku a museli ste čakať? 😊
A celkovo pri ktorom vyšetrení ste museli dlhšie čakať na výsledky?
@fredy39 ahoj vysledky z gastra som mala hned a vlastne zo vsetkeho som mala hned.
Mna zaujima co sa tyka pancuch kolko ste ich mali a len pancuchy ci aj obvazy tie co ste boli v BB museli ste si priniest lebo na zozname veci to mam.kolko pyzam so sebou lepsia kosela ci pyzamo?
@kajustek2007 pančuchy mi dali v nemocnici máš na ne nárok raz za dva roky. V čom sa cítiš pohodlne. Ja som mala pyžamo a tričko. Každú chvíľu sme ukazovali brucho a nechcelo sa mi vyťahovať košeľu ale kočky mali aj košeľu. Záleží fakt od toho na čo si zvyknutá z domu. Hlavne aby si sa cítila pohodlne.
@kajustek2007 pyžamá som mala tri pre istotu a aj som ich využila 😉
@kajustek2007 ja som bola v tom ze prídem dajú papier a idem 😂 teraz na diabetoligiu má poslali na vyšetrenia hocijaké 😂 gastro mi povedali ze keď zoberie doktor aj vzorku tak až po novom roku 😔
Ako naschvál má všade posielajú a pozerajú namna ako na vraha že čo to chcem spraviť
@fredy39 no tak to som prekvapena vsetko som mala hned len psychologicku som cakala 2 dni kym napise spravu.
@kajustek2007 a diabetoligia u teba prebiehala ako?
Mne zobrali krv,pričom mi doktor urobil všetko aby oni nemuseli a poslali ma na vyšetrenie kde budem piť sladkú vodu a cikat a brat mi krv.. Pozerám že ja idem na operáciu žalúdka 😂😂😂 a mne všade robia komplet vyšetrenia 😂
@fredy39 diabetologia zobrala krv z prsta zmerala cukor vypila som cukrovu vodu po hodine krv z prsta a potom zase este po hodine krv z prsta to bolo vsetko napisala vsetko o.k
@kajustek2007 ja som bola u doktorky ktorá je diabetologička aj endokrinologička v jednom a len mi zobrala krv a urobila sono štítnej žľazy a vypísala dve správy. Fakt je to všade iné. Na gastre som mala papier hneď žiadnu vzorku mi nebral len mi skontroloval žalúdok tou sondou. Najjednoduchší bol psychiater. Za 10 minút som bola vonku s papierom 😉
@fredy39 na mňa pozerala divne len sestrička u obvodaka jed som si bola pre žiadanky. Inak boli všade v pohode dokonca endokrinologička mi povedala že to schvaľuje pri tak obéznych pacientoch. Aj keď som bola úplne zdravá po rokoch by vplyvom tých kíl navyše prišli rôzne choroby.
Ahojte takze uz ja mam cast vysetreni za sebou a zatial vsetko ok🤗 akurat na sone na mna divne pozerali a mali predsudky a tendenciu odhovarat ma a tie reci ci som skusala diety a cvicenie a ako dlho som to vydrzala atd. si mohli nechat ale vsak vsetci sme nejaki 😉 inde ako hovorim prebehlo vsetko ok. Zajtra ma caka psychologicka a vo stvrtok mi idu este robit ogtt na diabetologii. Posledne vysetrenie mam v decembri a to endokrin. Dufam ze aj to bude v poriadku a do Vianoc stihnem poslat vsetky vysledky p.doktorovi do BB a on mi oznami termin 🤗😊😉
@shimsa drzim palce ja som myslela ze do vianoc ma zoperuju ked som bola v oktobri s vysledkami a termin mam az 20 februar
Ahojte je tu niekto kto ide na operáciu do BB v apríli?
@kroketka00 to už objednávajú na apríl?? 😮
@monipa767 ahoj, stale nic. skusala som volat na ambulanciu, nikdo mi to tam nebere. Ustredna ma prepaja na chirurgiu amb. Miesto obezit.amb. Volala som si aj do zdrav.poistovne, tam mi povedala, ze doktor musel poslat ziadost, a odpoved pride doktorovi, ze neda sa to zistit ci mi to schvalili, lebo komunikuju len s doktorom.
Bola som tam 26.10., a nic neviem, keby mi aspon dali vediet, ze mi to poistovna schcvalila. Aby som vedela na cim som.Ostatne si pockam.
A je tu niekto kto ide vo februari na operaciu?
@fredy39 áno na april a to som bola s výsledkami posledný októbrový týždeň. Aj ja som sa ponáhľala, aby som to mala za sebou čím skôr a všetko už bolo obsadené. Všetky vyšetrenia som si vybavila za necelé dva týždne a termín až 9.apríl ☹
@kroketka00 kokos ze na april?!😕 tak to ja pridem na rad az v roku 2019 😉😕
@kroketka00 to ma mrzi ja som bola na zaciatku oktobra a termin 20 februar je nas vela a malo operacii povolenych sa mi zda.
@shimsa a uz máš všetky výsledky? Neboj rok 2018 je pre teba istí 🙂
@kajustek2017 áno viem sledovala som forum, ja som isla po tebe ty asi cca 2tyzdne mozno ani tolko a uz mi dali april. Majú toho vela ako si pisala a malo ich maju dovolené operovať na mesiac vidí sa mi, že vraveli, že štyroch na mesiac im prepláca poisťovňa ☹ Ja sa na jednej strane neviem dockat a druhej strane mam také obavy.
@kroketka00 neboj sa moja viem ze to cakanie je velmi dlhe ale dufam ze vysledok bude stat za to.Lebo ja sa citim uz velmi zle s tymi kilami.☹
@kajustek2007 no ani mne nie je najlepšie, zatiaľ žiadne zdravotné problémy nemám, ale možno neskôr by sa pridružili :( z akej váhy chceš ísť dole? Ty to budes mat 1 a pol za sebou, keď ja začínam. Vieš hlavne sa bojim, co som citala na fórach, že po opke babám začali padať vlasy a do roka mali aj operáciu žlčníka. Ty si, čo o tom myslíš? Ďakujem 🙂
@kroketka00 vies moja ja radsej uz ani necitam spytam sa doktora ake vitaminy by som mala brat co mi bude urcite si myslim chybat.ja pojdem z vahy 119 kg ak nie po sviatkoch urcite viac no dufam ze max do 125.moj sen je mam tych 60 kg co je velmi vela driny pre domnou.No chcela by som to dokazat aj kvoli sebe rodine detom aby sme mohli chodit na kupaliska a normalne sa hybat a to vsetko.zdravotne problemy nemam akurat ma boli velmi chrbtica chodim aj na rehabilitacie ale ja mam aj velmi velke prsia co je tiez zataz obrovska.

@mirka171 diky,zajtra skusim zavolat.