icon

Máte skúsenosť s operáciou sleeve gastrectomie?

erikasadek
1. nov 2010

ahojte ja s velkou pravdepodobnostou pojdem na tuto operaciu a zaujimalo by ma ci sa najde niekto kto sa tiez zamysla sa nad touto operacoiu, alebo uz ju mate za sebou..
alebo mate niekoho vo svojom okoli kto ju uz podstupil...

akokolvek to je budem rada ak sa ozvete a date svoju ospbnu skusenost svoje pocity...... proste vsetko okolo.. 🙂

zuzana3937
9. mar 2018

Ahojte. 6.4 idem na konzultáciu do BB.

zuzana3937
9. mar 2018

@tiagospliter. ahoj.tak dnes som sa objednala na konzultáciu. Idem do BB 6.4 tak som zvedavá čo mi povie pán Doktor.. 🙂

claudibaby
9. mar 2018

@ivanakp Ahoj, nie, ja idem do BA.

ivanakp
9. mar 2018

Baby co ste boli na opke v Trnave, mozte mi napisat ako ste boli spokojne? Alebo viete niekto o niekom co bol nespokojny? Ze by mal nejake komplikacie? Lebo ja sa bojim Trnavskej nemocnice ale na druhej strane nechce sa mi do oktobra cakat na BB. Dakujem 😉

ewusha
9. mar 2018

@ivanakp na Trnavu nemôžem povedať jedného krivého slova. Nadštandardná izba hotový apartmán sestričky úplne normálne, staničná je neskutočná vybaví aj nemožné... lekári boli tiež fajn, prečo sa bojíš tt?

ivanakp
10. mar 2018

@ewusha no o Trnave sa vseobecne hovori, ze tam ides len ked chces umret. Ale nemam dobre skusenosti ani ja konkretne - pri porode. Mozem panu Bohu dakovat ze je maly v poriadku. Vtedy som povedala nikdy viac Trnava.

monipa767
10. mar 2018

Ahojte, ja som bola tiez operovana v TT a vsetko bolo OK aj starostlivost aj izba aj sestricky aj lekari. Za mna mozem iba odporucat 🙂

ewusha
11. mar 2018

@ivanakp na kazdu nemocnicu sa hovori ze tam ides len umret... to su take reci 🙄 urcite by som nesla do bb keby som z trnavy

monipa767
13. mar 2018

Ahote, chcem sa spýtať neviete ,ako prebieha kontrola v TT po 3 mesiacoch po operacii?

mezabudka
20. mar 2018

Ahojte, chcem sa spýtať, neviete náhodou niektorá ako to má poisťovna Union? Ďakujem

toty
29. mar 2018

Ahojte. Chcem sa spýtať viem, že je tu xy príspevkov, ale akosi mi nieje jasné kedy sa dozviem, či operaciu preplatí poisťovňa. Alebo si mam preistotu nachystať balik peňazí?

ivanakp
29. mar 2018

@toty ahoj. Neviem ci sa to da zistit aj nejako inak ale ja si mam zavolat 3 dni pred operaciou ci to mam schvalene. To je dost neskoro, kedze si vybavis dovolenku, psychycky si na to pripravena a potom Ti mozu povedat ze to neni schvalene 😒

toty
29. mar 2018

@ivanakp dakujem. Takže preistotu mat balik nachystany😂.

nelibaba
4. apr 2018

ahojte, vie mi niekto poradit ? idem na operaciu zaludka v BB a pytali sa ma na menzes, a chcela by som sa vas spytat, ci nemate niektora s tym skusenost, ze by operovali aj pocas menstruacie. Ide o to, ze si ani neviem moc presunut operaciu, lebo mi chodi vselijako, od 33 dni po - 42 dni, zatial co si sledujem... posledne par cyklov... zatial som premyslala len o operacii a teraz nemyslim na nic, len na menzes ci nebudem mat....

claudibaby
4. apr 2018

@nelibaba Ahoj, v den operacie nesmie byt menzes. Den po uz v pohode,ale myslim ze na 100% nezoperuju pri ms.

nelibaba
4. apr 2018

@claudibaby aj som sa pytala okolo toho, ale vraveli len tolko, ze prve dva dni nie a potom treti uz nevadi, ze prve dva dni mavame silne, potom uz mierne.... ale neriesili sme to dalej, dufala som, ze ved taku smolu mat nemozem ze sa trafim do tych dvoch dni 😀 , och, no uvidim, ved mozno ani nepridu od stresu

claudibaby
4. apr 2018

@nelibaba no kazda sme ina, ja mavam brutalne silnu ms prvych 5dni a to som ani nespomenula. Doktor mi povedal,ze ms nesmie byt a ze po opke uz prist moze. No nevedela by som si to ani predstavit keby tak bolo.

martinaskubak
5. apr 2018

Tak dievčatá dnes som dostala termín opky . 30.04. Ja sa tak teším 😊😊

shimsa
6. apr 2018

@martinaskubak a kde ta budu operovat?

martinaskubak
6. apr 2018

@shimsa v TT

jelly265
8. apr 2018

@ewusha ahoj ako sa mávaš. Už si si zvykla na krpca? Viem že prvé týždne sú náročné hlavne si na všetko zvyknúť 😉

jelly265
8. apr 2018

@martinaskubak super. Ani sa nenazdas a budeš to mať za sebou.

jelly265
8. apr 2018

@nelibaba podstatné je nemať menzes v deň opky. Jedna kočka ho dostala v deň opky a poslali ju domov. Myslím že každá z nás tŕpla aby sme ho vtedy nedostali. Ja ho mám vďaka antike pravidelný ale keďže pred opkou som ju musela vysadiť tak samozrejme meškala.

martinaskubak
8. apr 2018

@jelly265 už sa strašne teším . Aj keď obavy vždy sú ale to pomyslenie na nový začiatok je úžasne

shimsa
9. apr 2018

@martinaskubak drzim palce ✊

nelibaba
9. apr 2018

@jelly265 dakujem krasne za odpoved, takze mi zostava len dufat... 😀

jelly265
10. apr 2018

@nelibaba v podstate áno 😉

karamatka
12. apr 2018

Ahojte, je tu niekto kto je po opke rok/dva alebo dlhsie? 😉

paulapaula1
13. apr 2018

@kamaratka Ahoj,ja som rok a pol po ooeracii.

karamatka
13. apr 2018

@paulapaula1 ahoj, ako to mas teraz? Este chudnes? Alebo ti uz vaha stojí? Akebo si. Ozno kusok pribrala? Ďakujem za odpoved