icon

Máte trvalé následky po očkovaní proti covidu?

17. nov 2024

ma niekto nasledky trvale resp ake ochorenia sa casom objavili

taktotedanie
17. nov 2024

Nie po ockovani
Po prekonani covidu bez ockovania ano
Ja sama som stihla len 2x ockovanie a bola som medzi chorymi doma ci v nemocnici pocas celeho covidu a neochorela som

f333
17. nov 2024

Podla odbornikov co som pocula, zalezalo aj na sarzi,ktoru ockovany dostal.... okrem ineho....

krkavcia_mater
17. nov 2024

ano mam a aj potvrdene tromi lekarmi, že je to následok očkovania. Avšak, akékoĺvek iné očkovanie mohlo tak vyburcovat moju imunitnu reakciu

jananovotna88
17. nov 2024

Pripisovať Hypertenziu známu to civilizačnú chorobu očkovaniu? Ako by aj pred pandémiou to tu nebolo?
U nás nikto nič aj rodičia 70,72 sú v poriadku so svojimi chorobami, ale vedia, že je to starobou.

slavicek8
17. nov 2024

Nič, všetko v poriadku, tri dávky 🙂

milanemila
17. nov 2024

Nie nemame s manzelom ziadne nasledky, ockovala som sa pocas kojenia a aj dcera je uplne v poriadku. Mame 3 davky obaja, covid sme mali raz medzi prvou a druhou davkou.

vakatko
17. nov 2024

@autorka tiež som počula od ľudí o zhoršení imunity a autoimunitných chorobách.
Toto je zaujímavý výskum pred a po očkovaní covidu.

https://www.youtube.com/watch?v=E1BOgXFQMhs
sisska96
17. nov 2024

@markusrasford Nebudem ti nič vysvetlovať, neni tvoja vec

sisska96
17. nov 2024

@unicornlady Aj moja vtedajšia kolegyňa mala potom gynekologické problémy, predtým bola úplne zdravá

markusrasford
17. nov 2024

@sisska96 keď dochádzajú argumenty tak je odpoveď taka aká je. Jedine Kotlar by povedal takú p.c.vinu. Poznám lekárov ale by si veľmi rozmyslel aby povedal že zomrel......Len sú ľudia čo si to vysvetlia po svojom ako ty.

sisska96
17. nov 2024

@markusrasford Mne je šumafuk, kľudne sa daj očkovať za mňa aj 10krát

markusrasford
Odpoveď bola odstránená
sisska96
17. nov 2024

@markusrasford určite :D

fajnova
17. nov 2024

Každý ockovany ti napíše, že nemá žiadne vedľajšie účinky, všetko v najlepšom poriadku, ani nikoho takého nepozná. Na druhej strane pozná veľa ľudí, ktorí sa zaočkovať nedali a samozrejme zomreli na kovid. V opačnom garde to platí tiež.
Ja poznám ľudí, ktorí majú lekárom potvrdené svoje ochorenia ako následok očkovania. Myokartitida u teenegera, neznesiteľné bolesti nôh, ohluchnutie na jedno ucho.

bucko555
17. nov 2024

Ja mám problémy zo srdcom a sám kardiolog mi neodporučil očkovanie že sa mi to môže zhoršiť, babka problémy zo srdcom nikdy nemala dala sa zaočkovať a po poslednom očkovaní jej zlyholo srdce našťastie ju zachránili (nebudem tvrdiť že je to s očko ale tak sa vyjadrili že to mohlo dopomôcť )

sisska96
Odpoveď bola odstránená
biglovemom
17. nov 2024

Po tretej davke zacali choroby umna.
Dovtedy som bola chora mozno raz rocne.potom kazdy bozi mesiac nieco.Ja som bola koli tomu na konci s nervami,uz ma zufalstvo chytalo☹️
Angina,priedusky,dutiny.tahalo sa to 10mesiacov,kym mi novy lekar nepredpisal Broncho Vaxom.
Odvtedy je klud.

annm81
17. nov 2024

V mojej aj mužovej rodine (rodičia, súrodenci...) nemáme žiadnych antivax ani konšpirátorov. Všetci sú teda očkovaní a mali sme od vtedy jedno úmrtie na rakovinu a to u človeka, ktorý bol v podstate celý život zdravý -.mužova skoro storočná babička.

Určite boli vo svete aj ľudia, ktorí mali vážne komplikácie z očkovania. Treba si ale uvedomiť, že všetky štatistiky ukazujú na to, že neočkovaných umrelo oveľa viac ako očkovaných.

lion777
17. nov 2024

Doktorom overené, že to je z toho .. 3x si to dal, 39 ročný chlap, nádor na mozgu , zomrel teraz v júni, tri malé deti a nešťastná žena ostala. Krcmery hovoril, to si pamätám, že do piatich rokov sa ukážu výsledky .. všetko čo je zo zrazenín, predpokladám, že je z toho. Infarkty, porážky, embolie.. ono to v tom tele je, niekde sa to usadí a tak.. tak čas ukáže . Bolo to strašné obdobie, čo sa tu vtedy dialo, na to nikdy nezabudnem.

gab1sol
17. nov 2024

Ani ja, ani v mojom okolí neviem o nikom, kto by mal komplikácie. Až na jednu známu, ktorá bolo aj oficialne potvrdené úmrtie v súvislosti s vakcináciou. Ťažkosti po Covide v rodine máme. Ale máme aj ťažkosti s pribúdajúcim vekom.

pralinka25
17. nov 2024

u nas nikto nic a to boli ockovani aj ludia s vaznymi diagnozami.

lindous
17. nov 2024

V mojom okolí tiež neviem o nikom, komu sa objavili nejaké problémy a bolo by to spájané s očkovaním... samozrejme, nejaké choroby sa vyskytli, to je prirodzené a tí ľudia očkovaní boli ako drvivá väčšina môjho okolia, ale to sa dialo aj pred celým covidom, že niekto zrazu ochorel... napríklad mojej mame z ničoho nič začala reuma ešte dávno pred celým covidom, keby to začalo až teraz, ako by sme dokázali či to bolo alebo nebolo v súvislosti s očkovaním/prekonaním choroby...

valikasikulova
17. nov 2024

@markusrasford a pýtam sa ti co zomreli neockovani resp po prekonaní covidu tak tiež im robili pitvu ze to bolo kvoli neockovaniu a zisťovali to? Ako viete ze to nebol následok ich chorôb co uz mali?

markusrasford
17. nov 2024

@valikasikulova túto otázku skus smerovať niekde inde nie mne. V prípade že niekto tvrdí že im zomrel človek blízky tak by to mal mat podložené. A nie napísať ze povedal to lekár. Áno aj teraz tu máme odborníka na Covid ale bez jediného dokážu trepe. Keď budem niečo tvrdiť tak by som to mal mat čierne na bielom.

lion777
17. nov 2024

To sa mi nechce veriť, že by zomreli neockovany. Ja som nikdy nič nemala a keď mala, tak som mala len nádchu, po celé tie roky. Imunita je to , na čo som vsadila. Je to niečo ako obyčajná viroza, ako sme vraveli na začiatku. Takže hádať sa Vám tu ani neoplatí, uvidíte sami.

vakatko
17. nov 2024

@lion777 je to oficiálne potvrdené na výskume 99milionoch očkovaných ľudí na covid, že sa zvýšil počet mozgových a srdcových ochorení a ešte väčší počet infekčných chorôb.

lion777
17. nov 2024

@vakatko ktorých teraz, tých z vakcínou, že? Veď to dáva aj logiku.

vakatko
17. nov 2024

@lion777 Áno

bielasovicka
17. nov 2024

Načo sa pýtaš na tieto veci? Aj tak ti každý povie to čo mu vyhovuje.

sisska96
17. nov 2024

@lion777 ovečkám nevysvetlíš, strata času