icon

Máte trvalé následky po očkovaní proti covidu?

17. nov 2024

ma niekto nasledky trvale resp ake ochorenia sa casom objavili

markusrasford
17. nov 2024

@sisska96 ja som ovečka? Co si ty? Keď ani len jedno úmrtie nevieš vysvetliť a podložiť. Väčšiu ovcu TU netreba ako si ty.

markusrasford
17. nov 2024

@sisska96 napísala odborníčka roka 2024 na Covid.

petamich
17. nov 2024

Nie ziadne nasledky

zuzanita1609
17. nov 2024

A ževraj aj vtáčia chrípka mutuje. Ešte sa budú predbiehať v radoch na vakcíny. Nezabudnite aj na to, koľko usmrtil taký mor, španielska chrípka ľudí a tiež lietali kolo toho legendy a konšpirácie. Vďaka vakcinam sme ešte nevyhynuli. Ale ucievačom octu na parapete tiež nevysvetliš 😉.

markusrasford
17. nov 2024

@vakatko keby tvoje bachorky sa zakladali na pravde tak by dnes Kotlar bol najviac uznávaný odborník na svete a Fico by ho tlapkal po pleci. Lekári, odborníci a ďalšie kapacity sa distancuju od výmyslov ktoré šíri. Treba menej čítať konšpiračné stránky

dota6
17. nov 2024

Sme zaočkovaní všetci v rodine a nikto nemá trvalé následky. Zatiaľ. Ostali mi ale následky po pôrode 😹 mali by tie tehotenstvá zakázať konečne.

petamich
17. nov 2024

@lion777 mala som trombozu a plucnu emboliu davno pred Covidom, mlada zena, bez predchadzajucich problemov. Mala som ju ako neziaduci ucinok antikoncepcie, tak prosim netvarme sa, ze pred ockovanim na Covid tu take veci neboli a zrazu su po ockovani

je preukazatelny fakt, ze kazde ockovanie, moze vyvolat aj negativne reakcie a dosledky ake vacsina zaockovanych nema ale tvarit sa, ze infarkty a embolie a ine akutne ochorenia tu neboli pred tym, je rovnako hlupe ako tvrdit, ze ockovanie nemohlo u niekoho mat negativny dosledok

lion777
17. nov 2024

@petamich HM, ale ja nikde nič také neuvádzam. Len že predpokladám, že to je zo zrazenin a k tomu ti môžem dodať, že je toho veľmi veľa posledné roky. Tu infarkt, tam porážka a stále mladšie ročníky. No ešte ma napadlo k tebe, keď už si to mala s antiky, plus nekvalitná strana, plus tá vakcina 1 2 3 a keď sa toho toľko nahromadí, za tie roky v tom tele, tak sa není čomu diviť. Ešte môžu byť aj genetické predispozície na čosi a je hotovo. Telo není rambo.

eternity24
17. nov 2024

Nie, nemám žiadne

markusrasford
17. nov 2024

@vakatko je to youtuber a realitný makler

lion777
17. nov 2024

No a ešte keď už aj z antikoncepcie, môže byť zrazenina. Ďakujem pekne. Ďalší sajrajt, už je toho dlhý rad. To ešte není také svinstvo, ako vakcina. Predpisuje sa to ako lentilky.

markusrasford
17. nov 2024

@vakatko tento pán je ako vyšitý odbornik na Covid. Daj ešte nejaké zaujímavosti.

lion777
17. nov 2024

@sisska96 keďže sa mýlili a podľahli manipulácii a tlaku, nikdy to nepriznajú. To sa ani nedá očakávať od nich, keďže sú v egu. Ich voľba, ich telo. Päť rokov, bude na budúci rok. Ani si neuvedomujú, čo sa stalo.

ndrag
17. nov 2024

Nie a naozaj nempoznam nikoho, kto by mal. Davala som sa dokonca tuto jesen preockovat, este som to prelozila s ockovanim proti chripke, podla jezibab z MK som uz asi mrtva a pisem zo to sem zo zahrobia. 🧟‍♀️

dota6
17. nov 2024

@lion777 Môj otec aj svokor prekonali CMP, môj otec celý život nefajčil a nepil a svokor športovec. Ale to všetko ešte pred pandémiou. Takže nie len antikoncepcia.

zuzanita1609
17. nov 2024

@ndrag 👍😁 waw, zombie je z teba a ešte k tomu očipovaná x/y krát 🤣

katarinaba
17. nov 2024

V mojom okoli nie je nikto, kto by mal problem. A rovnako nie je nikto, kto by mal problemy po kovide - ci uz ockovani alebo neockovani. Stryko mal velmi zly covid, ako jediny z rodiny, prekonal, zije bez nasledkov. Takze moje okolie je na tom 0:0.

leidin
17. nov 2024

Keby som to videla jasne jak test tlaku kvapaliny tak to poviem ale takto co je vlastne dokaz nejakeho vztahu. Velky prd

sisska96
17. nov 2024

@markusrasford nepísala som tebe, ale asi sa spoznal v tej vete, takže bude to pravda

vakatko
17. nov 2024

@markusrasford podľa toho čo si odpísal, vidím, že si si to vôbec nevypočul.

markusrasford
17. nov 2024

@sisska96 to je jedno komu si to písala. Ty môžeš byť rada že ťa vôbec pustia na sociálne siete a ešte hlavne ze anonymne. Ty musíš byť pýcha obce. Mať takúto odborníčku na Covid je radosť . Nepomahas Kotlarovi? Určite by sa potešil.

markusrasford
17. nov 2024

@vakatko to je také iste ako keby som sledoval TV Slovan s Kotlarom.

sisska96
17. nov 2024

@markusrasford si trápny 😅

autor
17. nov 2024

@taktotedanie a mozem sa opytat co? ak nevadi, chapem ked nebudes chciet napisat.

autor
17. nov 2024

@petamich nepisem ze nie.

autor
17. nov 2024

@petamich z mojho okolia za posledne roky velmi vela lud ochorelo vazne zomrelo a rakovina. preto ma to zaujima. a ano choroby tu boli vzdy ale toto je moc.

kikushaa
17. nov 2024

Zatial nepozorujem ziadne 💁‍♀️

autor
17. nov 2024

@lion777 HAK je naozaj svinstvo

janinah
17. nov 2024

Keď toto tu čítam tak verím,že ľudstvo raz vynajde očkovanie proti hlúposti.