Máte trvalé následky po očkovaní proti covidu?
ma niekto nasledky trvale resp ake ochorenia sa casom objavili
Autorka,proste úprimne napíš,že si chcela len aby sa tu zase ľudia hádali a urážali. Ľudia umierajú, či s vakcinami,či bez,ale povedať,že vakcíny zabíjajú 🙄......to môžme ísť zasa rovno do jaskýň a na stromy 😏. Načo pokrok, že? 😁
@lion777 povinné očkovanie spôsobilo synovi veľmi veľa komplikácii, to mi povedal neurológ v TN ktorý už nežije.
Každý máme svoj názor, ale nie každý rešpektuje názor toho iného, je smutné kam sme ako spoločnosť dospeli, keď sa človek ktorý sa zaočkovať nedá , je antivaxer hoaxer, dezolat , konšpirátor.
Problemy s travenim mam aj ja a som ockovana,ale pripisujem to veku a nie ockovaniu. Ale u nas v rodine bol pripad vysokeho tlaku aj tromboza. To bolo urcite z ockovania a vyskytla sa aj po ockovani proti chripke. V tomto by sa to mohlo domysliet,aby sa pacient mohol predtym vysetrit. Viem,ze je to nakladne a robit kazdemu vysetrenia pred ockovanim je nerealne,ale malo by sa to robit.
Spustila sa cukrovka, mozno by sa to objavilo tak ci tak ( predpokladam, ze ano kedze to je v rodine) ale mozno za 10-15 rokov, objavilo sa to po covide, potvrdil tuto teoriu aj diabetolog+velky narast po covide bol u neho na zaznamenany , vela novych pacientov pribudlo a vsetko sa zacinalo nenapadne po covide a vacsinou hodnoty glykemie do 30, skoro vsetci skoncili v nemocnici kym ich nastavili
@sante81 Kazdy organizmus reaguje inak. Ty dopredu nevies,kto ako zareaguje. Niekomu nic nie je a niekto na to doplati. Vakciny zachranili mnoho zivotov. Nebyt vakcin a tym nemyslim len na covid,ale vseobecne,tak by sme zomierali ako muchy. Castokrat aj lekari zlyhavaju. Napr vseobecnu pozna tvoju anamnezu a pred ockovanim by mal zvazit,ci je to vhodne a ake lieky nasadit po ockovani napr.na riedenie krvi a podobne.
@taktotedanie to je sila. pozorujem dost narast aj SM za posledne roky. teda hlavne tieto autoimunne ochorenia je narast velky
Ja tiež mám známeho, má takú autoimunnú chorobu, že sú obdobie, keď vôbec nevie chodiť. Pred očkovaním zdravý športovec, teraz chorý mladý človek
Mne to pripadalo ako nejake manevre s narodmi/ludstvom. Nebolo to jednotne, ale jeden cihi, druhy hota usa/eu... Zaciatkom mozno ozaj smazene netopiere z Ciny🦇🦇🦇narobili nejaku paseku a niekto si povedal, ved sa pohrajme s ludstvom, ked spravime toto, ako zareaguju, ked hento... Napr. Huraaa efekt, pfizer ma vakc., a musi sa drzat, prepravovat pri minus 60.stupnoch,to si lajk povedal, teda to musi nieco a stat to dava Zadarmo, tak idem, ako sa predbehla v poradi Cibulkova, co bol taky priehladny, reklamny tah... Budme radi, ze je to za nami. Ked mocnym tohto sveta zasa z labakov nieco unikne, uz budu vediet, ako na nas, 1984ka,ako vysita, vojenske v3sky v Bergame nalestene, mrazaky zapnute, z cinskych milionarov miliardari😷a spikri pandemie pri kecpultoch... Matel... T. tohovado... Do nas pchal a sebe vraj dal Sputnik🤣
Inak, preco dostane 50tnik 2*ofajzerovany zapal miechy, dostal by ho aj nezaocko? 🥀
@ahhola mne uz z toho sibe. fakt. lebo verim aj neverim a hlavne s abojim. v rodine mame ockovanych a maju problemy a teda ...:(
@ahhola je otazne ci by tie problemy mali aj bez ockovania
Ale čo už s tým spravíš? Už sa stalo. Ber to ako ich voľbu, ich telo. Jediné, že by si sa bála o seba. V podstate tým strachom, nič nevyriešiš, ani nezmeníš.
@lion777 bojim sa v rodine mame vazne chorych
@zuzanita1609 vtáčia chrípka mutuje desiatky rokov a ochrana pred jej skrížením s ľudskou stojí každoročne miliardy.. Ale najväčší odborníci na čele s Kotlárom, študovaní na Vysokej škole života už stihli odhaliť ďalšie sprisahanie svetových elít.
Tak ži v prítomnosti, pokiaľ dýchajú, choď za nimi. Najvzácnejší je čas, strávený s nimi. ❤️ Ak už nevládzu, len ležia, čítaj im, pohľad ich.
@lion777 :(((((((((((((((((((((
Ty si srdiečko, posielam objatie.
@lion777 dakujem
Sme očkovaní a nikto nemal žiadne ťažkosti. Naopak z rodiny nám na covid umreli. Mama aj dcéra. A kamarátke zomrel na covid brat po 40tke Neboli očkovaní ano jeden s nich
Kamaratka mala od očkovania hrozne bolesti ruky, takmer nemohla spávať kvôli tomu, lekárka jej potvrdila, že ma viac ľudí, ktorí sa s tým trápia po tej vakcíne. Na ďalšiu dávku nesla, trápila sa mesiace. Známa dala očkovať takmer dospeleho syna, následne na krvných testoch, ktoré absolvoval pravidelne potvrdili zmeny, ktoré očkovanie vyvolalo, varovali, že ďalšie nedávať. Detaily nepamätám a nebudem ju nimi stresovať. Ona sama mala od ocko opuchy a modriny na nohách. Jej lekárka povedala, že to je po tej vakcíne u nej v ordinácii bežný problém. Ďalšiu dávku nemala. Rovnaký problém mala mužova príbuzná a jej mamka hned po vakcíne.
Susedka, celý život zdravá, pravidelne na všetkých preventívkach všetko ok, od očkovania vazne problémy, rýchly nástup rakoviny, už nežije. Mladá matka. Jej muž je presvedčený, že je to z tej vakcíny, dokázať to nemá ako už, ani prečo.
Mužovi dvaja kolegovia ťažká autoimunitna reakcia, poležali si dosť dlho v nemocnici a brali kopu liekov, telá úplne zničené.
Osobne poznám veľmi veľa, hlavne starších ľudí, ktorí sa očkovať nedali ( a nie, nie sú to prekvapivo nevzdelaní ficovolici, ale sčítaní ľudia ) ani jeden nemal s kovidom problém. Väčšina nevie o tom, že by ho vôbec mali, ti čo mali, tak priebeh úplne obyc viróza.
Každý proste reaguje inak. Tu sa ti každý rozpíše podľa toho ako sa mu hodí a nemusíš ničomu z toho veriť.
Ozaj, tu neďaleko mladý chlapec odpadol pár hodín po očkovaní a rozbil si hlavu. Bol v bezvedomí, našťastie ho našla frajerka.
A kamarátov kolega tip top športovec sa po tom cítil divne, začal kolotoč lekárov, zistili rýchly nástup rakoviny krvi. Pochybujem, že by nejaký lekár potvrdil, že by to bolo z toho, ale ľudia si už proste suskaju.
Rovnako poznám aj človeka čo sa nedal nie že očkovať, ale ani raz ani testovať, lebo mu dajú do mozgu čip 👀 a hádaj čo. Teraz ma rakovinu. Ale tak tej je žiaľ veľmi veľa bez ohľadu na čokoľvek
Ked tvoji príbuzní majú problémy, tak sa spätne nevracaj k tomu či by ich mali/nemali keby…. Zabijas čas. Venuj sa im, pomáhaj ak môžeš, bud pri nich. Nerieš čo bolo pred rokmi.
mna by strasne zaujimalo ako sa to dokazuje ze je to ockovanim pretoze vsetko toto su veci ktore by u tych ludi s najvacsou pravdepodobnostou prisli tak ci tak.
moj krstny umrel na agresivnu rakovinu ktora uplne zdraveho silneho chlapa skolila za 4 tyzdne 10 rokov pred ockovanim. sesternica z druheho kolena agresivny nador na prsniku do 6 tyzdnov bolo po nej davno pred kovidom, doma malicke dieta. x ludi v mojom okoli dostalo rakovinu (vratane mojho muza, svokra a tety) a urcita cast jej podlahla. roky pred ockovanim. v mojej rodine a okoli ludia nad 60 vacsina kardiovaskularne choroby, cukrovka ... tiez roky pred ockovanim. u mojej mamy, otca mojej naj kamosky a mojej dalsej velmi dobrej kamosky sa prejavilo autoimunitne ochorenie tiez davno pred ockovanim. som clovek s oslabenou imnitou od detstva a kedze to riesim cele roky prirodzene poznam rovnako "postihnutych" ako som ja kvanta. tiez roky pred ockovanim.dusevne poruchy tu boli tiez dokonca mnohe u mladych ludi ktore prisli z cista jasna. alzheimer obrovsky narast tejto choroby ale teda 50 na 50 v mojom okoli coko ci neocko.
ja by som tu mohla menovat do rana. ja vam niektorim zavidim tu hmlu predtym ako keby z cista jasna sa nic nedialo a zrazu bum. mala som kamosku. mali sme rovnako stare deti. 31. augusta si sla poobede lahnut ze jej nie je dobre a viac sa nezobudila. zlyhanie srdca. bolo to pred 11 rokmi. podobne poznam dalsich 3 mladych ludi co umreli na akutnu srdcovu prihodu davno pred kovidovym sialenstvom.
ano myslim si ze nie kazdy organizmus sa dokaze popasovat s ockovanim ale akymkolvek. niekomu jednoducho uskodi. tak ako maju vsetky lieky neziaduce ucinky. niekomu neublizia inemu ano. kamoska moze jest ibalginy ako lentilky mne je z neho priserne zle. tak je to aj s vakcinami. 100 ludi v pohode 1 katastrofa a je jedno ake ockovanie to je. skoda len ze sa to dopredu neda urcit. zatial sa tu opisali bezne choroby ktore u v populacii davno caste aj pred kovidom. cloeku prichadzaju s vekom a zivotnym stylom. akurat teraz mame aspon vinnika na koho to zvalit. chudaci ti co tie choroby dostali skor. nemaju sa ani na co hnevat.
ved kazdy clovek ktory ma problemy so srdcom bol zvacsa predtym zdravy. raz to vznikne. v mojom blizkom okoli poznam 16 ludi ktori podstupili bajpas alebo vymenu chlopne. pred kovidom. ti ludia nemali tieto problemy cely zivot. prisli s vekom. cast z nich boli dokonca sportovci.
keby sa vsetko toto stalo neskor boli by super adepti na statistiky co vsetko sposobila vakcina.
„Pro mě a pro mnoho Trumpových voličů je nejdůležitější zbavit se (Washingtonské) bažiny,“ dodal. "To je to, co některé lidi šokuje - možná se to skutečně stane."
Mezi nejvíce chválenými kandidáty v rozhovorech byl pan Kennedy, který často mluví o řešení nárůstu chronických zdravotních stavů.
Mnoho zdravotních expertů je znepokojeno nepodloženými tvrzeními pana Kennedyho, že vakcíny způsobují autismus, a jeho hrozbami, že bude žalovat lékařské časopisy a propustí stovky zaměstnanců v National Institutes of Health. Obávají se, že jako ministr zdravotnictví by mohl negovat celá desetiletí politiky veřejného zdraví.
Ale voliči, kteří podporují Trumpa, uvedli, že obdivují zaměření pana Kennedyho na toxiny v životním prostředí a jeho rozchod se svou slavnou rodinou kvůli jeho neortodoxním názorům.
David Dollar, 71 let, dodavatel interiérů v Durhamu, Severní Karolína, řekl, že oceňuje snahu Roberta Kennedyho zkoumat, jak korporátní zemědělská a potravinářská výroba ovlivňuje zdraví Američanů.
"Vidím epidemii obezity v naší zemi," řekl pan Dollar. "Opravdu oceňuji zapálení pana Kennedyho a jeho snahu změnit tyto věci."
Paní Warwicková, bývalá demokratka z Detroitu, o výběru pana Kennedyho řekla: „Vsadím se, že tu spousta lidí má nahnáno“. Nakonec ale řekla: "I Demokratům by se některé části jeho politiky mohly opravdu líbit."
Možná více než jakýkoli jiný politický postoj rezonovala Kennedyho kritika vůči vakcínám u Trumpových příznivců, z nichž mnozí uvedli, že jsou stále rozzlobení kvůli nařizovanému očkování a zavíráním podniků a škol během pandemie. Obviňovali prezidenta Bidena, nikoli Trumpa, který byl prezidentem, když pandemie začala.
Čím více kritiky nominanti kabinetu vyvolávají, řekli nám Trumpovi voliči, tím více to dokazuje, že se Washington bojí změn.
31.18.
Lahka skuska spravnosti... Ked niekomu zistia rakovinu, a nebol ani raz ofajzerovan, nema to z fajzerky, moderny, astrazenecy...🤔
KJed si to dala fuknut ucitelka Antonia, ci pravnicka na MU Nitra a na druhy den boli pred nebeskou branou,( 39.rocne baby, 3 polosiroty poi nich) , tu by som to videla jasne... 🥀🥀
To nemusi mat suvis ani ako cukrovka ale pozorovalo sa to, autoimunitne ochorenie ma clovek dane , v sebe “zakodovane” a spustit sa moze kedykolvek, aj po obycajnej chripke ci pri velkom strese, to nevznikne z dna na den
Hovorim cukrovka by sa objavila za par rokov neskor tak ci tak
Ja ockovana nie som, ani covid som nemala. Napriek tomu mi v tom obdobi zacali zdravotne problemy. Ak by som bola ockovana, urcite by som ich zvalovala na ockovanie. Je jednoduche zvalit zodpovednost na ockovanie alebo cokolvek ine. Ale kedze nie som, nezostava mi len si priznat, ze napriek zdravemu zivotnemu stylu aj ja starnem a zdrav. problemy su dosledkom prichadzajucej menopauzy a s tym spojeneho poklesu estrogenu. Vsetci starneme, ci ockovani alebo neockovani a zdravotnym problemom sa skor ci neskor nikto nevyhne. Chori ludia (aj mladi) boli aj pred pandemiou, aj za Fica a cuduj sa svete, a aj sociku. Len neboli soc. siete, kde by ludia mohli sirit strach a taketo bludy.🤷♀️
@taktotedanie aha ok. dakujem za vysvetlenie

Môj obvodný sa dal zaočkovat a v apríli na preventívke sa ma pýtal , kto ma presvedčil, aby som sa očkovat NEDALA?
Povedala som že nikto ma presviedčať nemusel.
Veľa ľudí práve po očkovaní zhoršenie zdravotného stavu, počúvala som ho s otvorenou hubou, MUDr 70rokov, takže prax dostatočne veľká na to, aby vedel čo rozpráva.
Očkovaní / neočkovani pre mňa sú to ľudia bez rozdielu, iba ja som pre väčšinu Dezolat 😅