icon

Máte trvalé následky po očkovaní proti covidu?

17. nov 2024

ma niekto nasledky trvale resp ake ochorenia sa casom objavili

Strana
z5
povljana
18. nov 2024

Sestra 3x očkovana, dovtedy roky nemohla otehotnieť a teraz má krásnu dcérku a to si pamätám ako ju ľudia strašili že nebude môcť mať deti keď sa dá 😂

scila
18. nov 2024

Nemám problémy ani nikto z rodiny a známych čo sme zaočkovaní, ale poznám niekoľko antivaxerov, ktorí zomreli keď dostali Covid.

pupava36
18. nov 2024

U nas nikto.

rikarika
18. nov 2024

Nie, ale vidím okolo seba každý deň obéznych ľudí s veľmi zlými následkami obezity a nikoho to netrápi🤔

iwesska
18. nov 2024

@f333 A coho nador mala?

f333
18. nov 2024

@iwesska pluc . nasledne to islo do mozgu...

rusalkablack
18. nov 2024

ja len tak pre odlahcenie - moj bratranec , ktory bol roky v stastnom podpapucovom manzelstve, kde si ani nepipol, zrazu zacal byt po ockovani agresivny a zurivy. Jeho manzelka celych 25 rokov nosiila nohavice vo vztahu, roz´hodovala aj o tom, kedy ma ist manzel na wecko 😀 Raz po neviemkolkom ockovani boli u mna, a ked som za nimi zavrela branu, pocula som, ako po nej reve na celu ulicu... Normalne som isla do okna, ci je to on...Takze to v nom nieco odstartovalo :D

pupava36
19. nov 2024

@rusalkablack skor by som povedala ze mu uz rupli nervy a vynadal jej, nic ine si ani nezasluzi.

knieza_pribina
19. nov 2024

My sme s mužom 4x očkovaní a po poslednom očkovaní som otehotnela, tak pozor na to ženy 🙊 to len na tému "rozdiel medzi kauzalitou a koincidenciou".

kiki68
19. nov 2024

U nas nikto nema nic, co by sa nejak zhorsilo, spojilo s ockovanim. Takze za seba a rodinu absolutne ziadna zmena. COVID sme podla vsetkeho aj prekonali v uplne lahkej verzii ( bolesti hlavy, trosku nadcha)

misiak7777
19. nov 2024

Najviac ma fascinuje ako niektorí jedinci strašia vedľajšími účinkami očkovania. Asi nečítajú možné vedľajšie účinky liekov, to by prestali hltat aj Ibalgin...

iwesska
19. nov 2024

@misiak7777 Keby len to,ale kolko rakovinotvornych latok popiju a pojedia 🙈

simsalabim
19. nov 2024

Myslim, ze nie. Moj skoro 90 rocny otec tvrdi, ze od ockovania je slabsi, ale v jeho veku niet divu. Zato moj 53 rocny bratrabec na covid zomrel, este v prvej vlne.

zuzanita1609
19. nov 2024

A najlepšie je, keď sa bude dušovat nejaký pravidelný alkoholik, fajčiar a užívateľ tých
horších chemickych "šmakociniek" ,že on si do tela žiadne chemikálie dávať nebude 😁.

autor
19. nov 2024

@rikarika preco alkohol a cgarety su volno predajne drogy?

autor
19. nov 2024

@zuzanita1609 presne.

autor
19. nov 2024

@misiak7777 paralen? vela ludi nevie aka zataz na pecen

unicornlady
19. nov 2024

Ja si napr. dávam Nalgesin od bolesti, ak potrebujem.
Ale tu by ma celkom zaujímalo, prečo sú lieky od bolesti horšie na pečeň, než sú iné lieky?

Strana
z5